בקשת מידע | חנות אפליקציות אופליין ?
-
@מיכאלוש כתב בבקשת מידע | חנות אפליקציות אופליין ?:
נ.ב. הסתכלתי היום מלמעלה בנגן Q5 של סאמויקס ונראה לי שהחנות שלו מתקינה דרך המתקין חבילה ישירות (בשונה מהחנות של המנגן שמתקין דרך רוט) אולי מחר אני יבדוק את זה לעומק
@מישהו12 נראה לי שצדקתי...
הם בסך הכל ערכו את הסייר קבצים המקורי שלא יציג קבצי APK
ועם האפליקציה של החנות שלהם זה פשוט מתקין עם המתקין חבילה המקורי... -
@מישהו12 חיפשתי כזה המון אם יש למישהו כזה אני ישמח לקבל, כמו כן הכוונה שלי היא שאני יוכל להוסיף בעצמי אפליקציות לתוך האפליקציות חנות ואז לשים במכשיר ויוכלו להתקין אותו, כלומר שאני יוכל לשחק עם האפליקציות שם, ולא כמו באפליקציה חנות של המזגן שאי אפשר להוסיף אפליקציות לחנות.
-
בינתיים מצאתי את האפליקציה הבאה apk-installer-0-1-86.apk שאולי תקדם אותי קצת...
על פניו זה נראה שהאפליקציה בעצמה היא מתקין חבילה
דא עקא שהיא עדין צריכה לעבור דרך האישור ההרשאות של המתקין חבילה המקומי ובדיוק שם יצרתי את הקריסה על מנת לחסום את ההתקנות ולכן זה חוסם גם ההתקנה הזו
השאלה היא אם אני בכלל צודק והאפליקציה מתקינה בעצמה את האפליקציות או שזה רק נראה כך ?
והאם יש דרך להשאיר את המתקין חבילה המקורי תקין ולחסום אותו להתקנות בצורה שונה (אולי סתם לחסום אותו הרמטי להתקנות שלא מהמכשיר עצמו) ?
-
@מיכאלוש אין סיבה לתייג אותי בכל פוסט כאן...
@מיכאלוש כתב בבקשת מידע | חנות אפליקציות אופליין ?:השאלה היא אם אני בכלל צודק והאפליקציה מתקינה בעצמה את האפליקציות או שזה רק נראה כך ?
לכאורה אתה טועה אם זה צריך לעבור דרכו
אני לא מבין מה רע ברוט מול כל אופציה אחרת
-
מישהוא מכיר אפליקצייה של חנות אפליקציות לשימוש אופליין (ללא חיבור לרשת) עבור מכשיר שאני משאיר לו את מתקין החבילה מותקן אבל חוסם את ההתקנות עפ"י המדריך הזה עדיף שיעבוד בלי הרשאות רוט ?
אפרט יותר אני מעוניין לחסום מכשיר שלא יוכלו להתקין אפליקציות חוץ מאפליקציות שאני ישים בתיקייה מאוד מסוימת או בתוך האפליקצייה עצמה.
לשם דוגמא בנגן המנגן יש אפליקצייה דומה, רק ששם זה עובד עם רוט (וגם המתקין חבילה לא חסום).
אציין שאני לא מחפש דווקא אפליקציה שנקראת חנות אלא כל אפליקציה שמאפשרת התקנת אפליקציות שלא דרך מתקין החבילה או הרשאות רוט יכולה לעזור אם רק יערכו אותה שתתקין רק מתיקייה מסוימת.
אולי מישהוא מכיר או מוכן לבנות כזאת אפליקצייה.
דרך MDM לא צריך רוט, ובפרט שMDM יכול להתקין חבילות ולחסום התקנות חיצוניות.
-
-
@לא-מתייאש אתה מכיר כזאת אפליקציה בקוד פתוח או כזאת אפליקציה דומה שקלה להתאמה לצרכים שלי ?
או שאתה מתכנן יום אחד לבנות כזאת בכמה דקותאני לא מכיר משהו כזה בקוד פתוח, ואין מצב לבנות כזאת אפליקציה בכמה דקות
אני חושב שזה עניין של שבועה, תלוי כמה זמן ביום המתכנת ישקיע בזה, וכמובן כמה ניסיון יש לו בעניין.דרף אגב, אני לא כ"כ מבין מה העניין של חנות אופליין, שיתקין את הכל ויסתיר מה שהוא רוצה, יקח לו פחות מקום במכשיר
אם אתה מעוניין בכזאת אפליקתייה בתשלום, תדבר איתי בפרטי.
-
@לא-מתייאש כתב בבקשת מידע | חנות אפליקציות אופליין ?:
דרף אגב, אני לא כ"כ מבין מה העניין של חנות אופליין, שיתקין את הכל ויסתיר מה שהוא רוצה, יקח לו פחות מקום במכשיר
זה היום האופנה ברוב הנגנים הכשרים המשווקים בשוק
שכמובן משווקים כבר ללא רשת וחסומים להתקנות
מצד אחד לא רוצים לשווק מכשיר עם 150 אפליקציות שפועלות כל הזמן ברקע
מצד שני רוצים לאפשר למשתמש להתקין עוד אפליציות מסוימות -
@לא-מתייאש כתב בבקשת מידע | חנות אפליקציות אופליין ?:
דרף אגב, אני לא כ"כ מבין מה העניין של חנות אופליין, שיתקין את הכל ויסתיר מה שהוא רוצה, יקח לו פחות מקום במכשיר
זה היום האופנה ברוב הנגנים הכשרים המשווקים בשוק
שכמובן משווקים כבר ללא רשת וחסומים להתקנות
מצד אחד לא רוצים לשווק מכשיר עם 150 אפליקציות שפועלות כל הזמן ברקע
מצד שני רוצים לאפשר למשתמש להתקין עוד אפליציות מסוימותמצחיק
-
למעשה בדקתי ואני קצת צודק האפליקציה הזאת באמת יכולה לעזור לי
על מנת להתקין אפליקציות גם אם המתקין המקורי חסום (קיים אבל חסום)
מה שעשיתי ערכתי את המתקין החבילה המקורי שיקרוס במסך של ההתקנה בפועל ולא במסך של האישור התקנה שנצרך גם באפליקציה הזאת
ואז ניתן להתקין דרך האפליקציה הנ"ל ולא דרך המתקין חבילה
עכשיו מה שנשאר זה לערוך את האפליקציה עצמה שתציע אפליקציות להתקנה רק מתיקייה מאוד מסוימת (אולי מתוך האפליקציה עצמה) וגם להוריד את האפשרות של שיתוף אפליקציות מותקנות
מישהוא יכול לעשות לי את זה או להסביר לי איך עושים את זה ?
אולי @Ykingsmart או @משה-144