בירור | מסך מואר מדאי
-
@ועד אז אתה צריך לשנות את זה במסך עצמו ולא במחשב, צריך להיות לך במסך כפתורים, לפעמים יש כפתורים ייעודיים לבהירות ולפעמים צריך למצוא את זה בתפריט שם
-
@אביי אני לא מתמצא בזה חוץ מזה האם בהגדרות של "צג" משהו שקשור לרלוזציה - זה קשור לזה? אם כן מה אני אמור לעשות? סליחה על הבורות
@ועד כתב בבירור | מסך מואר מדאי:
אני לא מתמצא בזה חוץ מזה האם בהגדרות של "צג" משהו שקשור לרלוזציה - זה קשור לזה? אם כן מה אני אמור לעשות?
כפי שכבר כתבתי, אם זה מחשב נייח, אז בד"כ לא יהיה בהגדרות של המחשב אפשרות לשנות את הבהירות.
יש כפתור/ים פיזיים בתחתית/צד/מאחורי המסך של המחשב שבאמצעותם ניתן לעשות את זה.
אם אתה לא מסתדר תעלה תמונה של התפריט שנפתח לך לאחר הלחיצה על הכפתור, או את שם הדגם של המסך שלך, ויעזרו לך בעז"ה
-
@אביי אני לא מתמצא בזה חוץ מזה האם בהגדרות של "צג" משהו שקשור לרלוזציה - זה קשור לזה? אם כן מה אני אמור לעשות? סליחה על הבורות
-
אני לא מתמצא בזה חוץ מזה האם בהגדרות של "צג" משהו שקשור לרלוזציה - זה קשור לזה? אם כן מה אני אמור לעשות?
כפי שכבר כתבתי, אם זה מחשב נייח, אז בד"כ לא יהיה בהגדרות של המחשב אפשרות לשנות את הבהירות.
אם אתה לא מסתדר תעלה תמונה של התפריט שנפתח לך לאחר הלחיצה על הכפתור, או את שם הדגם של המסך שלך, ויעזרו לך בעז"ה
-
-
@משחזר-מידע MAE
-
-
-
-
@ועד אפשר גם עם התוכנה הזאת, מאד נוחה
https://care-eyes.com/
יש אותה גם בפורום
לא יודע מה ההבדל בין החינמי לpro@דורש-טוב מה שהבאת טוב למחשב נייד אבל לא למחשב נייח עם מסך נפרד
-
@דורש-טוב מה שהבאת טוב למחשב נייד אבל לא למחשב נייח עם מסך נפרד
@קינג-קומפיוטר למה?
אני משתמש בזה במחשב נייח