בירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב
-
@מישהו12 כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
מה, הקלקת על adb.exe? ברור שיסגר מיד, מריצים את זה דרך הCMD...
מה זה CMD?
-
@שניאור-שמח כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
@מישהו12 כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
מה, הקלקת על adb.exe? ברור שיסגר מיד, מריצים את זה דרך הCMD...
מה זה CMD?
שורת הפקודה.
אפשר לשאול את גוגל. -
@י-פל כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
שורת הפקודה.
שורת פקודה רגילה?
פשוט לרשום את הפקודה שהוא רשם? -
@שניאור-שמח כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
@י-פל כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
שורת הפקודה.
שורת פקודה רגילה?
פשוט לרשום את הפקודה שהוא רשם?כן.
כתבתי לך בפרטי. -
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
אתרוג לא מסכימים לפתוח
למה?
-
@כוספים-למשיח תלחץ קליק ימני וגם תעשה עם העכבר וכאילו תגרור כזה את המסך..
-
מישהו ניסה להתקין ברשת ואז לנסות אם זה עובד?
מעדכן שעשיתי את זה וזה אפילו נותן אחר כך בלי אינטרנט.. כמובן שאפליקציות שצריכות אינטרנט לא יעבדו..
-
@שניאור-שמח בסוף זה מה שעזר
יש בעיה עם סנכרון חשבון גוגל
כל פעם שאני נכנס עם החשבון גוגל שלי למכשיר
כשאני רוצה לעשות סנכרון בדרייב או בכרום או לא משה איפה
יש בעיה עם הסנכרון ואז זה מבקש להיכנס שוב פעם לחשבון עם הסיסמה והאימות דו שלבי
עשייתי את זה מספר פעמים וכל פעם אחרי שאני נכנס ועושה אימות דו שלבי חוזרת הבעיה וזה מבקש להיכנס שוב פעם
@מישהו12 אתה מכיר את זה יש לזה פיתרון?
תודה רבה על המדריך -
@כוספים-למשיח כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
אתרוג לא מסכימים לפתוח
למה?
מוזמן לשאול אותם, הם תומכים רק בLDPLAYER
-
@מישהו12
איך אפשר להגדיר שהאמולטור יזהה את המצלמה של המחשב?
או וויפי בלוטוס וכו' -
@מישהו12 תגובת נטפרי:
התקבלה תגובה לפנייתך במערכת הפניות שלנו
ישראל:
בדקנו את זה בעבר,
ואכן ברגע שמנסים להפעיל את האימולטור פעם ראשונה הוא מנסה להתחבר לשרתי גוגל,
כך שנוצרת בעיה שאין תעודת אבטחה,
לע"ע אין לנו פיתרון לאימולטור הזה,
תשתמשו באימלטור שונה. -
@מישהו12
התקנתי את האימולטור שלא דרך נטפרי עכשיו אני רוצה שזה יעבוד לי עם נטפרי
יש לך מידע מתקינים תעודת אבטחה?וכן אם התקדמת עם כיון איך אפשר לעשות רוט לאימולטור?
תודה רבה
-
@כוספים-למשיח כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
יש לך מידע מתקינים תעודת אבטחה?
אחת ולתמיד , אמרתי כבר הרבה פעמים. אין לי מושג איך להתקין תעודת אבטחה.
ברימון זה עבד נהדר, כנראה סמך על התעודה שבמחשב.@כוספים-למשיח כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
וכן אם התקדמת עם כיון איך אפשר לעשות רוט לאימולטור?
לא
-
לגבי רוט - כתבו כאן מדריך
https://xdaforums.com/t/trying-to-hack-new-google-play-games-beta-for-windows.4486817/post-89464596
אני עוד עובד על להבין איך לבצע את זה בתכל'ס, אשמח לעזרה (אנגלית אני יודע, הבנתי מה צריך לעשות בתיאוריה, בתכל'ס אני מסתבך...)