בירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב
-
@mfmf
הצלחתי להתקין. מחשב נייח בלי בלוטוס.
@שמואל-ש לא לקח אצלי הרבה זמן, אבל יש אצלי 32GRAM אבל זה כן טחן את המעבד בשלב שציינת.נדמה שזה רק למשחקים.
כי ניסיתי להתקין ווצאפ, הוא כלל לא מופיע בחנות, יש שם רק משחקים.
אז נכנסתי להתקנה שלו דרך הכרום, אבל הוא כתב שזה לא מתאים למכשיר.
עוד לא ניסיתי להתקין דרך adb.@מישהו12 מה שמוזר אצלי זה שאין אצלי הגדרות וסייר קבצים, רק כרום וחנות. בתמונה שלך יש, אתה התקנת את אלה?
-
@ata כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
נדמה שזה רק למשחקים.
רשמית? ודאי. רק למשחקים. לכן הבאתי את גרסת המפתחים, שמאפשרת להתקין אפליקציות דרך ADB.
@ata כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
אתה התקנת את אלה?
לא, היה מראש. אבל כנראה "תמשוך" עם העכבר מלמטה של החלון, כאילו אתה במסך בית של סמארטפון, ויופיעו לך האחרים
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לא נראה שזה יעבוד בלי תעודת אבטחה מוטמעת,
האימולטור מנסה לגשת לאינטרנט בשלב ההתקנה ונתקע בשגיאת אבטחה. -
@יונתן-המתכנת כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
האימולטור מנסה לגשת לאינטרנט בשלב ההתקנה ונתקע בשגיאת אבטחה.ברימון לפחות הוא סומך על התעודה שבמחשב.
כמו כן, מי אמר לך שזו שגיאת אבטחה? -
@שמואל-ש כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
@קינג-קומפיוטר עבר לך בסוף
גם אני באתרוג ותקוע ליאתרוג לא מסכימים לפתוח
מנטפרי אני מחכה לתשובה -
@יונתן-המתכנת
ו... ? -
@מישהו12 כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
@יונתן-המתכנת כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
האימולטור מנסה לגשת לאינטרנט בשלב ההתקנה ונתקע בשגיאת אבטחה.ברימון לפחות הוא סומך על התעודה שבמחשב.
כמו כן, מי אמר לך שזו שגיאת אבטחה?לא ברור לי.
אתה טוען שזה סומך על התעודה של המחשב. אחרים אומרים שלא.
בנטפרי אין מידע, נראה שטוענים שזה עם שגיאות.
@מישהו12 תוכל לעשות סדר? -
@שניאור-שמח כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
@מישהו12 או מישהו אחר, איך אני פותח את הadb? ניסיתי לפתוח את מה שיש בתיקיה שצינת אבל זה לא נפתח..
איך ניסית?
@י-פל כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
@מישהו12 תוכל לעשות סדר?
ברימון עובד בלי תעודה, ככה שכנראה סומך על התעודה שבמחשב. בנטפרי עוד לא בדקתי.
-
@מישהו12 כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
איך ניסית?
נכנסתי לתיקיה איפה שאמרת וניסיתי לפתוח אבל זה ישר נסגר..
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
@מישהו12 בנטפרי לא עובד
שלחתי להם פנייה והם אמרו שהם לא מצליחים לפתור את הבעיהההתקנה או אחרי ההתקנה?
מה השגיאה? בטוח שהמחשב עומד בדרישות?@שניאור-שמח כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
איך ניסית?
נכנסתי לתיקיה איפה שאמרת וניסיתי לפתוח אבל זה ישר נסגר..
מה, הקלקת על adb.exe? ברור שיסגר מיד, מריצים את זה דרך הCMD...
@כוספים-למשיח כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
זה צורך פחות משאבים?
פחות מWSA, אחרים אני לא מכיר