בירור | האם יש דרך להתקשר מחסוי ושבאמת לא יוכלו לגלות מי אתה?
-
@שלמה-רייכמן תשאל פלאפון ממישהו ברחוב לחצי דקה
-
@שלמה-רייכמן תיקנה סים טוקמן
-
@שלמה-רייכמן כתב בבירור | האם יש דרך להתקשר מחסוי ושבאמת לא יוכלו לגלות מי אתה?:
שלום וברכה
אני צריך להתקשר למישהו ואני רוצה שהוא לא יוכל לדעת בשום צורה שהיא, מה המספר ממנו חייגתי אליו.
לא דרך זיהוי חסוי של ימות המשיח, ולא בכל דרך של זיהוי חסוי שהיא....האם יש דבר כזה?
תודה רבה!
הדרך היום לפני המספר(כולל 0) להקיש #31#
-
@שלמה-רייכמן כתב בבירור | האם יש דרך להתקשר מחסוי ושבאמת לא יוכלו לגלות מי אתה?:
שלום וברכה
אני צריך להתקשר למישהו ואני רוצה שהוא לא יוכל לדעת בשום צורה שהיא, מה המספר ממנו חייגתי אליו.
לא דרך זיהוי חסוי של ימות המשיח, ולא בכל דרך של זיהוי חסוי שהיא....האם יש דבר כזה?
תודה רבה!
גם אני חיפשתי לזה פיתרון
ומצאתי,- יש הדרכה בפורום ימות המשיח איך לפתוח שלוחה של ווירטואל פלוס בכל מערכת בחינם
- תשלם 20 ש"ח על 100 יחידות\כפי הצורך
- תגדיר שמי שלא נמצא ברשימת התפוצה לא יכול להיכנס למערכת
ואז תתקשר לבנאדם מהשלוחה של הווירטואל פלוס וכשהוא יחזור אליך הוא ישמע הודעה 'המספר אליו הגעתם איננו מחובר, תודה'
זה עובד פלאים
ובשביל לגלות מי אתה ייצטרכו לפרוץ לשרתים של ימות המשיח, מה שלא סביר שיקרה
-
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | האם יש דרך להתקשר מחסוי ושבאמת לא יוכלו לגלות מי אתה?:
ובשביל לגלות מי אתה ייצטרכו לפרוץ לשרתים של ימות המשיח
או לבקש משופט..
בדרך כלל כשמישהו רוצה להיות אנונימי בצורה חזקה, הוא מסתיר משהו לא חוקי -
@MGM-IVR כתב בבירור | האם יש דרך להתקשר מחסוי ושבאמת לא יוכלו לגלות מי אתה?:
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | האם יש דרך להתקשר מחסוי ושבאמת לא יוכלו לגלות מי אתה?:
ובשביל לגלות מי אתה ייצטרכו לפרוץ לשרתים של ימות המשיח
או לבקש משופט..
בדרך כלל כשמישהו רוצה להיות אנונימי בצורה חזקה, הוא מסתיר משהו לא חוקישיבקש משופט
מי שרוצה המלצה על עו"ד טוב אני יכול להביא לו -
זה עובד פלאים
ובשביל לגלות מי אתה ייצטרכו לפרוץ לשרתים של ימות המשיח, מה שלא סביר שיקרהרק שאם תשתמש בזה כמה פעמים כנראה מישהו יעדכן את המספר הזה באנשי קשר שלו ומשם הדרך לme והמתחרים שלהם קצר.
מנסיון. -
@נעזר1000 כתב בבירור | האם יש דרך להתקשר מחסוי ושבאמת לא יוכלו לגלות מי אתה?:
זה עובד פלאים
ובשביל לגלות מי אתה ייצטרכו לפרוץ לשרתים של ימות המשיח, מה שלא סביר שיקרהרק שאם תשתמש בזה כמה פעמים כנראה מישהו יעדכן את המספר הזה באנשי קשר שלו ומשם הדרך לme והמתחרים שלהם קצר.
מנסיון.מה הבנאדם יכתוב ב"ME"? בן אדם חסוי? אנונימי? הרי הוא לא יודע מי אני באמת
-
מה הבנאדם יכתוב ב"ME"? בן אדם חסוי? אנונימי? הרי הוא לא יודע מי אני באמת
אני יספר לו...
-
@י-פל כתב בבירור | האם יש דרך להתקשר מחסוי ושבאמת לא יוכלו לגלות מי אתה?:
מה הבנאדם יכתוב ב"ME"? בן אדם חסוי? אנונימי? הרי הוא לא יודע מי אני באמת
אני יספר לו...