בירור | בירור קושחה למכשיר King Kong Mini 3
-
@shlomo-l לא מצליח לעדכן מחיר עם הקוד SSIL02 זה כותב לי "מטעמי אבטחה לא ניתן כעת לעבד את הבקשה שלך".
-
לא מצליח לעדכן מחיר עם הקוד SSIL02
תסגור את הדף, תכנס מחדש ותתחיל את כל התהליך מחדש, אבל נסה שוב עם הקופון הזה: SS12 או זה: SecretDeals12 במקום הקופון הראשון, אחר כך שים גם את הקופון השני שלמעלה, תעדכן אם עבד.
-
@shlomo-l תודה רבה. זה הצליח.
אז בעצם זה כל הסכום שאני משלם על המכשיר? אין עוד הפתעות של מס ומכס וכדו'? -
@shlomo-l לא יודע אם עשיתי בדיוק מה שאמרת. אבל המחיר הסופי הוא 372.23₪.
זה מה שאמור להיות? -
זה מה שאמור להיות?
נראה לי שכן.
אין עוד הפתעות של מס ומכס וכדו'?
מומלץ, להיכנס לאיזור האישי לפתוח את ההזמנה שהזמנת עכשיו ולפנות למוכר ולבקש ממנו שיציין על המשלוח מחיר נמוך מ-75 דולר!!
-
@shlomo-l וואו ממש תודה על העזרה.
זה מגיע עם מגן אחורי ומגן מסך או שאת זה צריך לקנות בנפרד? (וכנ"ל לגבי אוזניות?) -
-
זה מה שאמור להיות?
נראה לי שכן.
אין עוד הפתעות של מס ומכס וכדו'?
מומלץ, להיכנס לאיזור האישי לפתוח את ההזמנה שהזמנת עכשיו ולפנות למוכר ולבקש ממנו שיציין על המשלוח מחיר נמוך מ-75 דולר!!
-
@shlomo-l מה התכוונת בזה? איך פונים למוכר? ומה בעצם אני אמור לבקש ממנו? תודה ענקית על כל העזרה.
-
איך פונים למוכר?
ממחשב?
ומה בעצם אני אמור לבקש ממנו?
אתה כותב באנגלית משהו כמו: ''תשלח לי את ההזמנה שלי ותציין על החבילה מחיר נמוך מ-75 דולר, אוקי?"
-
איך פונים למוכר?
ממחשב?
ומה בעצם אני אמור לבקש ממנו?
אתה כותב באנגלית משהו כמו: ''תשלח לי את ההזמנה שלי ותציין על החבילה מחיר נמוך מ-75 דולר, אוקי?"
-
ואז מה אני מרוויח?
תבדוק בגוגל מתי מתחילים לשלם מס...
דווקא ממחשב?
לא, שאלתי בשביל לדעת על מה להסביר
-
אני דרך אנדרואיד
כנס לפרטי ההזמנה, גלגל למטה עד סוף התיאור, מתחת לפרטים האישיים שלך והכתובת שלך יש במרכז המסך כיתוב ''קשר מוכר'' תלחץ על זה ותועבר לשליחת הודעה למוכר.