Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@shlomo-l לא מצליח לעדכן מחיר עם הקוד SSIL02 זה כותב לי "מטעמי אבטחה לא ניתן כעת לעבד את הבקשה שלך".
לא מצליח לעדכן מחיר עם הקוד SSIL02
תסגור את הדף, תכנס מחדש ותתחיל את כל התהליך מחדש, אבל נסה שוב עם הקופון הזה: SS12 או זה: SecretDeals12 במקום הקופון הראשון, אחר כך שים גם את הקופון השני שלמעלה, תעדכן אם עבד.
@shlomo-l תודה רבה. זה הצליח. אז בעצם זה כל הסכום שאני משלם על המכשיר? אין עוד הפתעות של מס ומכס וכדו'?
זה הצליח.
עשית בדיוק כמו שכתבתי בהודעה האחרונה? כמה יצא לך מחיר סופי אחרי קופונים?
@shlomo-l לא יודע אם עשיתי בדיוק מה שאמרת. אבל המחיר הסופי הוא 372.23₪. זה מה שאמור להיות?
זה מה שאמור להיות?
נראה לי שכן.
אין עוד הפתעות של מס ומכס וכדו'?
מומלץ, להיכנס לאיזור האישי לפתוח את ההזמנה שהזמנת עכשיו ולפנות למוכר ולבקש ממנו שיציין על המשלוח מחיר נמוך מ-75 דולר!!
@shlomo-l וואו ממש תודה על העזרה. זה מגיע עם מגן אחורי ומגן מסך או שאת זה צריך לקנות בנפרד? (וכנ"ל לגבי אוזניות?)
זה מגיע עם מגן אחורי ומגן מסך
לא, תצטרך לקנות בנפרד, אבל זה לא עולה הרבה...
יש לך כאן כיסוי אחורי ב-7.5 ש''ח, כאן 2 מגן מסך ב-12.5 ש''ח, ואוזניות תצטרך לבחור לבד איזה אוזניות אתה אוהב!!
@shlomo-l יש חור לאוזניות?
יש חור לאוזניות?
לא, רק דרך החור של המטען
@shlomo-l מה התכוונת בזה? איך פונים למוכר? ומה בעצם אני אמור לבקש ממנו? תודה ענקית על כל העזרה.
איך פונים למוכר?
ממחשב?
ומה בעצם אני אמור לבקש ממנו?
אתה כותב באנגלית משהו כמו: ''תשלח לי את ההזמנה שלי ותציין על החבילה מחיר נמוך מ-75 דולר, אוקי?"
@shlomo-l ואז מה אני מרוויח?
@shlomo-l דווקא ממחשב?
ואז מה אני מרוויח?
תבדוק בגוגל מתי מתחילים לשלם מס...
דווקא ממחשב?
לא, שאלתי בשביל לדעת על מה להסביר
@shlomo-l אני דרך אנדרואיד
אני דרך אנדרואיד
כנס לפרטי ההזמנה, גלגל למטה עד סוף התיאור, מתחת לפרטים האישיים שלך והכתובת שלך יש במרכז המסך כיתוב ''קשר מוכר'' תלחץ על זה ותועבר לשליחת הודעה למוכר.
לא רואה
תלחץ על הכיתוב "<Cubot Factory Outlet Story" שכתוב מעל התמונה של המכשיר
@shlomo-l זה מגיע למסך הזה, וגם אם אני לוחץ על צור קשר עם המוכר זה כותב שגיאה.