בירור | בירור קושחה למכשיר King Kong Mini 3
-
מאיפה משיגים את הקופונים לאלי אקספרס?
זה מפורסם באתר באיזור הקופונים, בל''נ אשתדל לשלוח כאן עבורך
-
מאיפה משיגים את הקופונים לאלי אקספרס?
זה מפורסם באתר באיזור הקופונים, בל''נ אשתדל לשלוח כאן עבורך
בל''נ אשתדל לשלוח כאן עבורך
תזמין מכאן - החל רק ממוצ''ש הקרוב!!
לפני ביצוע התשלום תזין את הקופון הזה: OKP1AMMYYMMI ואת הקופון הזה: SCIL03 והמחיר ירד לך ל-316 שקל.
שים לב שלכאורה הקופון הראשון (OKP1AMMYYMMI) יעבוד רק למשתמש שעדיין לא ביצע הזמנה מאותו מוכר!!
-
בל''נ אשתדל לשלוח כאן עבורך
תזמין מכאן - החל רק ממוצ''ש הקרוב!!
לפני ביצוע התשלום תזין את הקופון הזה: OKP1AMMYYMMI ואת הקופון הזה: SCIL03 והמחיר ירד לך ל-316 שקל.
שים לב שלכאורה הקופון הראשון (OKP1AMMYYMMI) יעבוד רק למשתמש שעדיין לא ביצע הזמנה מאותו מוכר!!
-
זה הגיע.
יש עברית? אתה מרוצה?
יש לך או שאתה יודע איך משיגים עוד קופון כמו ששלחת לי?
רק עוד שבוע בעז''ה יהיו קופונים כרגע לצערי אין
(אגב, לא נראה לי שהמחיר יהיה כמו שהיה לך... אתה הזמנת במחיר מאוד מאוד נמוך!!) -
תזין את הקופון הזה: OKP1AMMYYMMI
הערה:
יתכן שהקופון הזה כבר לא יהיה זמין במוצ''ש - מקווה למצוא קופון אחר
במידה ולא - המחיר יתייקר ב-11.30 ש''ח מהמחיר הקודם. -
@shlomo-l דבר ראשון תודה לך. דבר שני, אני מנסה מהקופון הראשון והוא לא נותן לי. גם מחשבון אחר שלא הזמנתי כלום מהמוכר הזה. יש מה לעשות?
-
אני מנסה
מה המחיר שהוא נותן לך אחרי הקופון השני?
נסה להזמין מכאן אני רואה שזה מוריד יותר מהקישור ששלחתי שבוע שעבר
-
ובקישור השני 2 הקופונים לא עובדים לי. וגם יש שם עלות משלוח
נעשה קצת סדר:
בקישור האחרון ששלחתי לך (היום) המחיר הסופי יוצא: 351.47 ש"ח כולל העלות של המשלוח לאחר הזנת קופון: SCIL03 או: SC12KBT או: 12myali89 - לרכישה לחץ כאן
בקישור הראשון ששלחתי לך (בשבוע שעבר) המחיר הסופי יוצא: 368.62 ש"ח כולל העלות של המשלוח לאחר הזנת קופון: SCIL03 או: SC12KBT או: 12myali89 - לרכישה לחץ כאן
וכמובן, יש אופציה להרוויח מטבעות באליאקספרס ובדרך כלל זה מוסיף הנחה נוספת של עוד כמה שקלים אבל זה למבינים בלבד ולא להזמנה מיידית!!
-
ובקישור השני 2 הקופונים לא עובדים לי. וגם יש שם עלות משלוח
נעשה קצת סדר:
בקישור האחרון ששלחתי לך (היום) המחיר הסופי יוצא: 351.47 ש"ח כולל העלות של המשלוח לאחר הזנת קופון: SCIL03 או: SC12KBT או: 12myali89 - לרכישה לחץ כאן
בקישור הראשון ששלחתי לך (בשבוע שעבר) המחיר הסופי יוצא: 368.62 ש"ח כולל העלות של המשלוח לאחר הזנת קופון: SCIL03 או: SC12KBT או: 12myali89 - לרכישה לחץ כאן
וכמובן, יש אופציה להרוויח מטבעות באליאקספרס ובדרך כלל זה מוסיף הנחה נוספת של עוד כמה שקלים אבל זה למבינים בלבד ולא להזמנה מיידית!!
@shlomo-l
שלום וברכה. ידוע לכם אם יש בעיה במצלמה של מכשיר זה כי אני קניתי לפני כחצי שנה מכשיר זה בארץ... והמצלמה שלו אמנם עובדת אבל הרבה פעמים זה לא מתמקד כמו שצריך על מה שמצלמים או שהמיקוד הולך ובא. תודה רבה. -
@shlomo-l
שלום וברכה. ידוע לכם אם יש בעיה במצלמה של מכשיר זה כי אני קניתי לפני כחצי שנה מכשיר זה בארץ... והמצלמה שלו אמנם עובדת אבל הרבה פעמים זה לא מתמקד כמו שצריך על מה שמצלמים או שהמיקוד הולך ובא. תודה רבה.