המלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!
-
מכיון שאנחנו עכשיו בחישוב מסלול של נציגים לא פעילים, אדע בעוד תקופה קצרה איפה חסר לי.
תודה לכולכם, אשמח שתשלחו לי מייל בעוד שבועיים בערך. -
@אבי-אברהם זה המייל שלו
gmhhassimot@gmail.comלמה אתם לא עושים חיפוש בפורום לפני זה?
-
@EBA כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
ב"ה אני עושה את הכמות הזו בשבוע, או חצי שבוע...
מאיפה אתה בארץ? -
@תודה-לבורא-עולם כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
@מיישה כתב
(למעט גיל קאר)
האם זה בגלל שאי אפשר להתקין אפליקציות בגיל קאר?
נכון
@מיישה כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
@תודה-לבורא-עולם כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
@מיישה כתב
(למעט גיל קאר)
נכון
@מיישה המולטימדיה שיש בג'ילי, נראה לי שהיא גיל קאר. לא?
כך זה נראה מהניירת שברכב, כתוב שהם שמחים וכו' שהם אבזרו את הרכב
התקנתי על זה אפליקציות. -
@מיישה כתב
(למעט גיל קאר)
נכון
@מיישה כתב
(למעט גיל קאר)
נכון
@מיישה אז תכל'ס, אם הבנתי אותך נכון.
אם הצלחתי להתקין אפליקציות אפשר גם קידס פלייס של אאוטנט, נכון?
או שיש איזו בעיה אחרת שבגללה אתה כותב שזה לא מתאים?@MAKRO כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
או שיש איזו בעיה אחרת שבגללה אתה כותב שזה לא מתאים?ברוב מוחלט של מערכות גל קאר אין אפשרות כזו, לכן אמרתי.
אה"נ אפשר לחסום את שלך.
וקידס פלייס זה לא של אאוטנט, היום יש אפליקצייה אאוטנט, שזה מבוסס על הנ"ל. -
@MAKRO כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
או שיש איזו בעיה אחרת שבגללה אתה כותב שזה לא מתאים?ברוב מוחלט של מערכות גל קאר אין אפשרות כזו, לכן אמרתי.
אה"נ אפשר לחסום את שלך.
וקידס פלייס זה לא של אאוטנט, היום יש אפליקצייה אאוטנט, שזה מבוסס על הנ"ל.@מיישה כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
ברוב מוחלט של מערכות גל קאר אין אפשרות כזו, לכן אמרתי.
אה"נ אפשר לחסום את שלך.תודה!
וקידס פלייס זה לא של אאוטנט, היום יש אפליקצייה אאוטנט, שזה מבוסס על הנ"ל.
כמובן, זו הייתה הכוונה.
אגב, ברמת הקשחת החסימה יש גם יש הבדל, בהנחה שכל ההגדרות מוגדרות (בצורה יסודית...) אותו דבר?
אם יש, מעניין אותי לשמוע, רציתי להסביר למישהו למה להתקין אאוטנט ולא רק את הKP המקורי. -
התקנתי על זה אפליקציות.
התקנת דרך אונקי
או דרך חנות גוגל פליי ?@בן-ציון כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
התקנתי על זה אפליקציות.
התקנת דרך אונקי
או דרך חנות גוגל פליי ?לא, אין בזה גוגל פליי
התקנתי APKבבלוטוס הוא לא מקבל קבצים, רק מזוהה כמו מערכת שמע
אז העליתי את הAPK לשרת כלשהו (מג'יקוד במקרה) והורדתי בדפדפן במכשיר
טיפ: תעשה קיצור לינקים, שלא תצטרך להקליד קישור שנראה ככה 06d443de96be021419395783779c662ba7d וכו' .... -
ברוב מוחלט של מערכות גל קאר אין אפשרות כזו, לכן אמרתי.
אה"נ אפשר לחסום את שלך.תודה!
וקידס פלייס זה לא של אאוטנט, היום יש אפליקצייה אאוטנט, שזה מבוסס על הנ"ל.
כמובן, זו הייתה הכוונה.
אגב, ברמת הקשחת החסימה יש גם יש הבדל, בהנחה שכל ההגדרות מוגדרות (בצורה יסודית...) אותו דבר?
אם יש, מעניין אותי לשמוע, רציתי להסביר למישהו למה להתקין אאוטנט ולא רק את הKP המקורי.@MAKRO כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
אם יש, מעניין אותי לשמוע, רציתי להסביר למישהו למה להתקין אאוטנט ולא רק את הKP המקורי.דבר ראשון יש הבדל עצום בעיצוב המערכת אחרי החסימה, העיצוב של קידס פלייס היה דוחה ברמה שמנעה אנשים מלחסום [חוץ מהמניעה של ה250 ש"ח שהתאבי בצע הללו לקחו על זה]
באאוטנט זה ממש מרהיב. -
אם יש, מעניין אותי לשמוע, רציתי להסביר למישהו למה להתקין אאוטנט ולא רק את הKP המקורי.דבר ראשון יש הבדל עצום בעיצוב המערכת אחרי החסימה, העיצוב של קידס פלייס היה דוחה ברמה שמנעה אנשים מלחסום [חוץ מהמניעה של ה250 ש"ח שהתאבי בצע הללו לקחו על זה]
באאוטנט זה ממש מרהיב. -
@EBA
אוסיף פרט חשוב, בק"פ זה כ15 דברים שונים שצריך להגדיר, ופספוס אחד קטן, והחסימה כלום, משא"כ באאוטנט, כל ההגדרות אוטומטית בברירת מחדל.. -
באאוטנט זה ממש מרהיב.@EBA כתב בהמלצה | אאוטנט: מאמץ קטן, ורווח עצום!! מתאים לך? חייב לקרוא!!!:
באאוטנט זה ממש מרהיב.אפשר תמונה?
-
אחרי ההצלחה הגדולה שהייתה בגיוס נציגים מדהימים לאאוטנט לחסימת מערכות מולטימדיה ברכבים, שהדבר פרוץ ביותר, ונופלים בזה אפילו אברכים צדיקים מחוסר ידיעה, השקנו מערך חוסמים בכל הארץ, שחוסמים מערכות מולטימדיה בתשלום סמלי בלבד, ומצילים נפשות ממש.
בשבוע שעבר העליתי פוסט, וב"ה פנו כמה וכמה, אבל עדיים חסרים לנו נציגים במספר ערים.
נשארו לנו כמה ערים שיש בהם ביקוש לחסימות ואין לנו עדיין נציגים.
המאמץ הוא קטן, 10 דקות של יציאה מאזור הנוחות, לשבת ברכב, ולחסום את המערכת ממרעין בישין...
והרווח הוא גדול!! זה הצלת נפשות ממש, 'גדול המחטיאו יותר מן ההורגו', ופשוט הדבר, שהמציל מן החטא, זה יותר גדול ממחיה מתים!!!אז דרושים לנו נציגים לערים אלו:
• אלעד
• בית חלקיה
• בית שאן
• גבעת זאב - דחוף!
• חדרה
• חולון
• חצור הגלילית
• טלזסטון - דחוף!
• יבנה
• יסודות
• ירוחם
• מגדל העמק
• עמנואל
• רמלה
• רמת השרון
• שדרות
• תפרחגם מי שמסתפק וכדו', או שרוצה וכרגע לא יכול, נא לפנות אלינו, כי אנחנו בשלבים האחרונים של השקת מערך החוסמים!
שאלות נפוצות:
ש. איך אני אדע אם אני יכול לחסום?
ת. אם יש לך הבנה קלאסית במערכת אנדרואיד, זה מספיק.ש. אבל איך אדע לחסום??
ת. אתה תקבל הדרכב מפורטת, בכתב ובתמונה, וגם בוידאו... וכמובן, תקבל טלפונים שתוכל להתייעץ.ש. זה מתאים לכל סוגי הרכבים?
ת. כמעט, זה מתאים לכל מערכת שניתן להתקין עליה אפליקציות, (למעט גיל קאר)ש. אני מקבל על זה משהו? (לא בשבילי, בשביל היצר הרע...)
ת. בהחלט, כיון שאאוטנט יודעים שזה מאמץ, כל נציג רשאי לגבות 50 ש"ח על כל חסימה.מקווה שעניתי על הכל, אתם מוזמנים להצטרף!
אשריכם ישראל!
תזכו למצוות! -
@מיישה מה זה דורש?
זה ס"ה להכניס אונקי ולהתקין אפליקציה? או שזה דברים למקצוענים יותראני התעסקתי בעבר הרבה עם אנדרואיד בקטע של התקנת אפליקציה וכו' אבל אני פוחד לקחת אחריות על מערכת ההפעלה עצמה ובבדאי על מערכת של אוטו...
-
מכיון שאנחנו עכשיו בחישוב מסלול של נציגים לא פעילים, אדע בעוד תקופה קצרה איפה חסר לי.
תודה לכולכם, אשמח שתשלחו לי מייל בעוד שבועיים בערך.@מיישה שבוע שעבר התקין אחד הנציגים בצפון את האפליקציה במערכת ומשום מה אחרי שבת המערכת נפתחה רגיל בלי שום זכר לחסימה זה דבר ראשון ועוד באג שהיה לאפליקציה שכשהייתי לוחץ על הכפתור של החלונות במערכת והייתי משאיר את זה כמה שניות זה היה גורם לחסימה להיפתח אם יש לזה פתרון אשמח לשמוע כי נשמע שהנציג אצלנו לא כ"כ מבין בזה .
-
@מיישה שבוע שעבר התקין אחד הנציגים בצפון את האפליקציה במערכת ומשום מה אחרי שבת המערכת נפתחה רגיל בלי שום זכר לחסימה זה דבר ראשון ועוד באג שהיה לאפליקציה שכשהייתי לוחץ על הכפתור של החלונות במערכת והייתי משאיר את זה כמה שניות זה היה גורם לחסימה להיפתח אם יש לזה פתרון אשמח לשמוע כי נשמע שהנציג אצלנו לא כ"כ מבין בזה .
-
-
@מיישה שבוע שעבר התקין אחד הנציגים בצפון את האפליקציה במערכת ומשום מה אחרי שבת המערכת נפתחה רגיל בלי שום זכר לחסימה זה דבר ראשון ועוד באג שהיה לאפליקציה שכשהייתי לוחץ על הכפתור של החלונות במערכת והייתי משאיר את זה כמה שניות זה היה גורם לחסימה להיפתח אם יש לזה פתרון אשמח לשמוע כי נשמע שהנציג אצלנו לא כ"כ מבין בזה .