UP-TEC GT-88 העברת הקלטת שיחה למחשב, יש אפשרות?
-
תקליט מהפלאפון למכשיר הקלטה ותעתיק למחשב
-
@מתמחה-נוקיה זה מה שהחלטת להגיב אחרי חודש...
זה רעיון מקורי אבל לא רעיון כ''כ פרקטי ולדעתי זה לא היתה כוונת פותח האשכול... -
-
@שמואל-ש אמר בUP-TEC GT-88 העברת הקלטת שיחה למחשב, יש אפשרות?:
@klopkk יש בימות המשיח איזה אפשרות להתקשר/להיכנס לקו מסוים ומשם אתה מתקשר לאן שאתה רוצה ואחרי סיום השיחה ההקלטה נשלחת לאימייל שלך.
לחיוג ישיר:
חייג ל- 0773136600 - להסבר על השירות (הנ"ל בימות המשיח) והגדרת כתובת מייל וכו.אחרי שהגדרת במס' לעיל את כתובת המייל שלך ואת יתר הפרטים,
תוכל לחייג ל- 0773136666 שבו תוכל להקליט את השיחה ישירות לתיבת המייל שלך.בהצלחה!!!
עריכה: לבעלי הקומה הכשרה (סים כשר של וועדת הרבנים), נדמה לי שהאופצייה הנ"ל - בנוגע ל-מה ש @שמואל-ש הביא כאן ומה שאני הוספתי עליו, בכלל חסום.
-
@1011 @מתמחה-נוקיה @klopkk @חברים ניתן להתקשר למספר כוכבית שהיא 2856* וזהו שירות הקלטת שיחה מימות המשיח למי שכבר נרשם, וזה לא חסום, כמו"כ היות ודרך המספר הנ"ל מקסימום הקלטה היא 15 דקות (או 10 דקות), על כן עצתי שתפתח מערכת חדשה לבד, ותגדיר שלוחה מסויימת להקלטה (אפשר עם אפשרות שליחה למייל) ודרך שיחת ועידה תקליט את ההקלטות (על תשכח ללחוץ על השתקה כך לא ישמעו רעשי רקע בהקלטה), ואחרי זה תוכל להוריד את ההקלטות מהאתר של ימות המשיח (או תקבלו במייל).
בתודה -
@בעלזא אמר בUP-TEC GT-88 העברת הקלטת שיחה למחשב, יש אפשרות?:
ניתן להתקשר למספר כוכבית שהיא 2856* וזהו שירות הקלטת שיחה מימות המשיח למי שכבר נרשם, וזה לא חסום,
תודה רבה על המידע!!!
על כן עצתי שתפתח מערכת חדשה לבד,
מערכת חדשה של?
(על תשכח ללחוץ על השתקה כך לא ישמעו רעשי רקע בהקלטה),
איך נוכל להקליט (גם את מה שאני אומר בשיחה), אם לחצתי על 'השתקה'?
(השתקה עושה שהשני שנמצא על הקו לא יוכל לשמוע אותי). -
@בעלזא אמר בUP-TEC GT-88 העברת הקלטת שיחה למחשב, יש אפשרות?:
@חברים זה מענה לשאלה איך להעביר הקלטות שיחות שכבר קיימות למחשב,
עכשיו הבנתי, תודה!
כווונתי למערכת חדשה של ivr, של ימות המשיח, שם אפשר להקליט שעות (??!!).
עולה כסף?
-
@חברים ניתן לפתוח מערכת ללא עלות ימות המשיח 0773137770, אך המערכת לכאורה תקבל מספר ששייך לקומה החסומה (המתחיל 079 וכדו') ולזה צריך או להתקשר דרך מספר ווירטואלי שניתן לקבל במערכת ימות המשיח 0773137770, או דרך ניתוביה, או דרך מערכת אחרת בשלוחת ניהול ניתן להתקשר למספר אחרים, או לנייד מספר כשר מבזק לחברת ימות המשיח, ומספר זה לא יחסם.