בקשת דפדפן לנוקיה סי 2
-
דחוף לי מאד דפדפן לנוקיה סי 2 אבל לא אופרה כי זה מה שיש לי עכשיו וזה דפדפן קצת מוגבל וקשה לתיפעול האם יש למישהו דפדפן אחר? תודה.
-
התכונתי שזה מסובך קצת ועוד זה לא תומך בהשמעת קבצים ובודיאו וגם א"א לעלות קבצים לכן אני מעונין בדפדפן טוב יותר
-
@יוסקלה דוגמה אני רוצה לעלות למייל קבצים או כאן לפורום אני לא יכול אולי יש לך דרך ואיך ביוטיוב אפשר לצפות אני לא הצלחתי
-
דחוף לי מאד דפדפן לנוקיה סי 2 אבל לא אופרה כי זה מה שיש לי עכשיו וזה דפדפן קצת מוגבל וקשה לתיפעול האם יש למישהו דפדפן אחר? תודה.
@בני-0 אמר בבקשת דפדפן לנוקיה סי 2:
התכונתי שזה מסובך קצת ועוד זה לא תומך בהשמעת קבצים ובודיאו וגם א"א לעלות קבצים לכן אני מעונין בדפדפן טוב יותר
אין דפדפן יותר טוב מאופרה לנוקיה ! יש אפשרות לעלות למיל קבצים אם אתה מגדיר תצוגת html כמדומה. לפורום פה לא תצליח להעלות קבצים ולא לתת ליקים..
-
@המביט-לארץ לא מכיר כזאת הגדרה אולי תסביר לי יותר איפה זה. ואגב זה אחד הבעיות שלי בפורום שאני לא יכול ללחוץ על תגובה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות