בעיה | איך משחררים דיסק און קי שננעל - אי אפשר למחוק נתונים ואי אפשר להעתיק אליו קבצים
-
@S7012227
גם אצלי הדיסק אונקי [שנמצא בכזה מצב] לא נמחק ולא קורה לו כלום.
אין מה למהר כלל.ממה שהסבירו לי בזמנו, זה קורה משינוי בחומרה, כמו שיש בכרטיסי זיכרון [הגדולים] שיש איזשהו זיז קטן בצידו, שאם מזיזים אותו הוא נותן רק אפשרות של קריאה ולא של כתיבה, כך יש גם בדיסק אונקי של סאן דיסק, איזשהו הגנה מפני מצבים כגון שינויי מתח חשמלי וכדו', וכשזה כן קורה, אז נשרף החלק הזה בתוכו, וכבר אי אפשר לכתוב עליו יותר.
חבל על דאבדין.בכל מקרה אם מדובר בתוך שנה מקניית הדיסק, אז יש אחריות לסאן דיסק, יש להם שירות מצוין מאוד דרך המייל, והם נותנים חדש בלי שום בעיות, רק שצריך לשלוח אליהם את הדיסק אונקי, ולפעמים זה עולה יותר או כמו הדיסק און קי עצמו כך שזה כבר לא שווה את הכסף.
בהצלחה!
-
@S7012227 כתב בבעיה | איך משחררים דיסק און קי שננעל - אי אפשר למחוק נתונים ואי אפשר להעתיק אליו קבצים:
איך משחררים דיסק און קי שננעל
אם לא מדובר בשינוי יזום
לרוב כל הפתרונות לא עוזרים -
@משחזר-מידע זה קשור לוירוס או משהו כזה?
-
שלום תנסו את המדריך הזה אולי זה יעזור
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | איך משחררים דיסק און קי שננעל - אי אפשר למחוק נתונים ואי אפשר להעתיק אליו קבצים:
@106 תודה רבה עזרת לי מאוד
הסתדר??????
-
פוסט זה נמחק!
-
@משחזר-מידע כתב בבעיה | איך משחררים דיסק און קי שננעל - אי אפשר למחוק נתונים ואי אפשר להעתיק אליו קבצים:
אם לא מדובר בשינוי יזום
לרוב כל הפתרונות לא עוזריםלא יעזור שום דבר וחבל לטרוח בפרט שהחומר לא נמחק או משהו כזה תעתיק את החומר לכונן אחר
-
@עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | איך משחררים דיסק און קי שננעל - אי אפשר למחוק נתונים ואי אפשר להעתיק אליו קבצים:
@106 תודה רבה עזרת לי מאוד
ועוד כתב @עם-ישראל-חיי
אני עוד צריך לשבת על זה עכשיו אני לא ליד מחשב כי הוא נהרס
אני חושב, שתודה רבה זה יפה מאד וראוי להגיד!
אבל לכתוב 'עזרת לי מאד' בשירשור שכתבו בו שבדקו וחקרו ולא הועיל כלום, לפני שבדקת אם הועיל, מטעה מאד....
אח''כ בעז''ה תעדכן אם יעבוד. -