בירור | פרצו לי למכשיר?
-
שאלת תם:
האם אין אפשרות לבדוק איזה אפליקציות רצות ברקע ולנסות לזהות אפליקציה שלא מוּכרת ולמחוק אותה? -
@מנצפכ אמר בבירור | פרצו לי למכשיר?:
@1divid אין לי גישה אליו כרגע
ודרך אגב זה לא מתיחהתראה זה פלוס מינוס מה שיש לי להגיד לך לעשות אבל אני יבדוק מחר ויראה מה עוד אפשר לעשות[אני ממליץ שתבדוק טוב שזה לא מתיחה כי זה לא דבר פשוט לעשות בכלל אלה אם כן לאותו מישהו היה גישה לפלאפון שלך תנסה להיזכר]כדאי בכל מקרה לנקות את המכשיר מכל תוכנה חדשה שהותקנה עליו. תיכנס לתפריט האפליקציות ותחפש יישומים שהותקנו לאחרונה. אם יש כאלה שאתה לא זוכר שהורדתה יתכן שהיו חלק מהפריצה
-
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בבירור | פרצו לי למכשיר?:
שאלת תם:
האם אין אפשרות לבדוק איזה אפליקציות רצות ברקע ולנסות לזהות אפליקציה שלא מוּכרת ולמחוק אותה?זה גם יכול להיות מבלי שהאפליקציה תרוץ [יש כיון של לבדוק מה היה בשימוש לאחרונה ואז לראות]
-
@1divid אמר בבירור | פרצו לי למכשיר?:
ותלוי באיזה מכשיר
במה זה תלוי
תודה על העזה בשעה 2@klopkk אמר שזה לא טוב למכשיר אני לא נראה לי [יש לאפליקציה הזו כמעט 100 מליון הורדות לפי מה שזכור לי] אבל יכול להיות שאם המכשיר חלש זה יהיה קצת כבד עליו[וזה בגדר יכול להיות כי שוב זה ממש לא נראה לי]
-
@bbn אני רואה תזוזה וגם הוא עושה פעולות שברור שהם מחושבות
אני חושב תתקין קוד על כול האפליקציות[אני יסביר יש אפליקציות שאתה מתקין בפלאפון ואז אתה יכול לעשות שכול פעם שפותחים אפליקציה מסוימת צריך להזין קו נעילה תנסה תתקין ותראה אם הוא מצליח לדעת גם את הקוד הזה]