בירור | האם ניתן להגדיר כתובת ip שמשתנת
-
@נחמן-פלח כתב בבירור | האם ניתן להגדיר כתובת ip שמשתנת:
@MGM-IVR אבל זה לא רלוונטי לכולם כי רק המנהלים של האתר יודעים פה אני שולח קישור כותב לחצו כאן והצטרפו כעת להגרלה על גלקסי אס 24 אולטרה ואולי תזכו לוחץ על הקישור ועובר לתמונה שבו כתב תודה רבה הרשמתך נקלטה ולי יש את הכתובת ip שלו
קח, זה הip שלי כרגע
176.12.224.130
לא רואה איך זה עוזר לך במשהו, או פוגע באבטחה שלי.לגופה של השאלה שלך, הip משתנה בחברת סלולר נראה לי בכל כיבוי והדלקה של הפלאפון, אלא אם כן שילמת יותר כי אתה רוצה ip קבוע, ואז זה לא משתנה
-
@נחמן-פלח יש מאות אתרים שמבצעים את השירות הזה.
והם מבצעים שירות איתור מיקום...@נחמן-פלח כתב בבירור | האם ניתן להגדיר כתובת ip שמשתנת:
האם ניתן להגדיר כתובת ip שמשתנת כל כמה זמן
(פשוט גיליתי כמה קל להשיג כתובת ip של מי שרוצים)צר לי, אך לא הבנתי למה כוונתך.
מה אתה רוצה בדיוק?
שהip שלך תשתנה בצורה אוטומטית בכל זמן מסוים? -
@MGM-IVR כתב בבירור | האם ניתן להגדיר כתובת ip שמשתנת:
קח, זה הip שלי כרגע
176.12.224.130לי זה לא עוזר כי אין לי מה לעשות עם הכתובת שלך רק שאם יש מישהו זדוני שרוצה לדעת איפה אתה אז...
וחוץ מזה שכרגע לא מצאתי אתר טוב שאפשר לאתר מיקום לפי היפה כולם כותבים תל אביב -
@נחמן-פלח לפי כתובת ip אי אפשר לדעת איפה אדם נמצא / גר. נקודה.
השירות ניתן רק לגבי ip חיצוניים שקונים מספק האינטרנט שלך. וגם זה לא מדויק, יותר האיזור שלך...בכללי, רק המשטרה יכולה לעשות את זה בצורה חוקית, לאתר את כתובת הmac ע"י הip החיצוני + תאריך ושעה,+ בדיקה אצל הספקים. ורק אז לדעת מה הכתובת...כמו כן, זה כמו שתנסה להיכנס לגוגל maps ממחשב נייח, ללא חיישן gps, המפות יאתרו מיקום לא מדויק בעליל, ואפילו _ככל הנראה) לא קרוב...
-
@srulikol כתב בבירור | האם ניתן להגדיר כתובת ip שמשתנת:
@נחמן-פלח שוב, את הmac אם אני לא טועה, אין שום דבר שיכול להשיג אם זה לא המחשב שלך / הנתב שלך.
הmac נשלח לנתב, והנתב מחזיר ip פנימית.
מה שיוצא מהנתב לשרתי האינטרנט והאתרים - הוא רק ip חיצונית שמתחלפת, ולא כתובת mac פיזית...זה נקרא כתובת mac השמטתי חלק מהמספר
? -
@נחמן-פלח כתב בבירור | האם ניתן להגדיר כתובת ip שמשתנת:
לי זה לא עוזר כי אין לי מה לעשות עם הכתובת שלך רק שאם יש מישהו זדוני שרוצה לדעת איפה אתה אז...
זה המידע שמקבלים מIP:
מדינה
ספק אינטרנט
אזור כללי בארץ, בדרך כלל המיקום של שרתי הספק (לא סתם בניתוח תנועת אתרים כמעט כולם בפתח תקוה/תל אביב...)ממש לא כתובת וגם לא קרוב לזה
-
@web_master כתב בבירור | האם ניתן להגדיר כתובת ip שמשתנת:
@נחמן-פלח זה לא mac זה נראה ip v6
הוא מתכוון לגירסא החדשה של הכתובות אי פי שכוללות יותר מספרים כדי שיוכלו לחבר יותר מכשירים לאינטרנט