בעיה | איך מתקינים תעודת אבטחה במולטימדיה ללא LTE
-
בכל ההדרכות המצויות להתקנת תעודת אבטחה ישנה הפעולה לפתוח בהגדרות הפרטיות את האפשרות להתקין תעודות אבטחה.
אך מה עושים כאשר אין סים מובנה במערכת והמערכת כולה על wi fi,
ואין הגדרות פרטיות, וגם דרך הגדרות הwi fi כשאני לוחץ על ההגדרה התקן אבטחה המערכת לא מגיבה כלו, כלומר אני לוחץ ולא קורה מאומה,
האם יש דרך להתקין תעודת אבטחהאין לי רוט ואיני יודע איך עושים רוט במולטימדיה
ואפי’ איני יודע את הססמאות למצב מפתחים
אשמח לסיעוכם הנדיב -
@מויטיו כתב בבעיה | איך מתקינים תעודת אבטחה במולטימדיה ללא LTE:
בכל ההדרכות המצויות להתקנת תעודת אבטחה ישנה הפעולה לפתוח בהגדרות הפרטיות את האפשרות להתקין תעודות אבטחה.
אך מה עושים כאשר אין סים מובנה במערכת והמערכת כולה על wi fi,
ואין הגדרות פרטיות, וגם דרך הגדרות הwi fi כשאני לוחץ על ההגדרה התקן אבטחה המערכת לא מגיבה כלו, כלומר אני לוחץ ולא קורה מאומה,
האם יש דרך להתקין תעודת אבטחהאין לי רוט ואיני יודע איך עושים רוט במולטימדיה
ואפי’ איני יודע את הססמאות למצב מפתחים
אשמח לסיעוכם הנדיבתפעל לפי ההוראות בסרטון
https://drive.google.com/file/d/1hTMcLu*****-VjvT03Fb2rw0H39ST6mmTh1Nz/view?usp=drive_link
תוריד כוכביות -
-
@מויטיו
אני סתם רוצה לבאר משהו, להחכים קצת.לעניות דעתי זה לא עניין של לאונצ'ר, אלא מערכת האנדרואיד שלו היא ממש מתקדמת.
אינו דומה מערכת מולטימדיה לסמארטפון -
בסמארטפון יש בדרך כלל מערכת אנדרואיד בסיסית שהיצרן לא זז ממנה, אלא רק מוסיף כל מיני פיצ'רים מעניינים לחוויית השימוש.
במקרה כזה אם יש הבדל בין מכשירים זה בגלל לאונצ'ר.
במולטימדיה לעומת זאת, כל יצרן בונה את המערכת איך שבא לו, כמעט בלי שום התחשבות בצורה הבסיסית של אנדרואיד וזה הגורם לשינוי העצום בין מערכות המולטימדיה...
ובנוגע למערכת שלך, באופן כללי ההמלצה היא פשוטה - לקנות מערכת על רמה.
אבל כמובן דבר כזה הוא סמארטפון לכל דבר ועניין , ואם עד עכשיו התמודדת עם סמארטפון אחד בבית (עם נטפרי), עכשיו יש לך עוד אחד ברכב.
בשונה מהמערכות הישנות שבהן זה סיוט להתחבר לגוגל וכו'אם טעיתי אשמח שיתקנו אותי