שאלה | הגדרת וינ כראשון בGrub
-
@יוסי-מחשבים כתב במדריך | שינויים בתפריט האתחול בדואל בוט (grub):
כאן בעצם מוגדר שהשורה הראשונה (לינוקס) תהיה הברירת מחדל
במקום 0 להכניס 2 (לפעמים 1) ואז ווינדוס יבחר כברירת מחדלאני מעוניין לשנות את הGrub ככה שוינ יהיה הראשון.
(אני יודע שאפשר בביוס להגדיר את וינ ראשון. אבל זה לא מה שאני רוצה - אני רוצה שיופיע Grub - אבל האופציה הראשונה תהיה וינדוס [וממילא אם לא אבחר כלום אז אחרי 10 שניות יכנס אליו).איך אני יודע אם לכתוב שם 2 או 1?
תודה. -
מ מישהו12 מחק נושא זה ב
-
מ מישהו12 שחזר נושא זה ב
-
במקום 0 להכניס 2 (לפעמים 1) ואז ווינדוס יבחר כברירת מחדלאני מעוניין לשנות את הGrub ככה שוינ יהיה הראשון.
(אני יודע שאפשר בביוס להגדיר את וינ ראשון. אבל זה לא מה שאני רוצה - אני רוצה שיופיע Grub - אבל האופציה הראשונה תהיה וינדוס [וממילא אם לא אבחר כלום אז אחרי 10 שניות יכנס אליו).איך אני יודע אם לכתוב שם 2 או 1?
תודה.‘GRUB_DEFAULT’
The default menu entry. This may be a number, in which case it identifies the Nth entry in the generated menu counted from zero, or the title of a menu entry, or the special string ‘saved’. Using the id may be useful if you want to set a menu entry as the default even though there may be a variable number of entries before it.For example, if you have:
menuentry 'Example GNU/Linux distribution' --class gnu-linux --id example-gnu-linux {
...
}
then you can make this the default using:GRUB_DEFAULT=example-gnu-linux -
תודה.@מישהו12 כתב בשאלה | הגדרת וינ כראשון בGrub:
תודה. -
@משחזר-מידע לא הבנתי מה אתה בא להגיד...
@לא-מתייאש התקנת הdeb נכשלה.
עשיתי חיפוש גוגל, והלכתי לפי התוצאה שמאתי בסטאק אובר פלו -
@משחזר-מידע לא הבנתי מה אתה בא להגיד...
@לא-מתייאש התקנת הdeb נכשלה.
עשיתי חיפוש גוגל, והלכתי לפי התוצאה שמאתי בסטאק אובר פלו@מישהו12 כתב בשאלה | הגדרת וינ כראשון בGrub:
לא הבנתי מה אתה בא להגיד...
שזה לא חייב להיות מספרית זה גם יכול להיות תווים בהתאם לmenuentry
וגם לפי מה שנכתב לך בmenuentry, הראשון הוא 0 השני הוא 1...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות