באג | המחשב נכבה לעיתים רחוקות
-
מידי פעם קורה לי שהמחשב פשוט נתקע. בלי להודיע מראש. שום דבר לא זז. המאוורר של המעבד עדיין עובד, העכבר והמקלדת עובדים, אבל שום דבר לא זז
אולי בעיה במסך?
בכ"א אחרי שאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב (בידיעה שאני מאבד חומר לפעמים) ומדליק שוב, ומכבה ומדליק שוב (או שאני מוציא מהשקע ואז מספיק פעם אחת..), אז הוא נזכר להתעורר
איך אפשר לפתור את זה?
(זה המחשב: https://www.amazon.com/Windows-Pro-1135G7-16GB-512GB/dp/B09TT8VXC1/ref=sr_1_10?crid=16X45UB0Y5LGZ&keywords=ace+magician+mini+pc&qid=1706810352&refinements=p_n_feature_twenty-eight_browse-bin%3A23724145011%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289793011%2Cp_n_feature_eight_browse-bin%3A23630636011&rnid=23630635011&s=pc&sprefix=ace+ma%2Caps%2C217&sr=1-10 )יש עוד בעיה אולי זה קשור? המסך לאחרונה (אתמול) כל הזמן רועד, אני רואה קצת נורמלי, ואז פתאם את כל המסך רועד מטושטש וזה נורא.. יש איך לפתור? -
-
-
@דוד-משה-1
אילוס ואינדיזיין לא תמיד פתוחות.. הייתי אומר בד"כ לא
זה החלק שהתכוונת לצלם? -
@סקרן-להבין כתב בבאג | המחשב נכבה לעיתים רחוקות:
זה החלק שהתכוונת לצלם?
כן הזיכרון רם עמוס כמה יש לך
הכרום מאוד מעמיס (ואולי יש גם עוד משהוא את ה נוכל לראות עם תעלה צלו"מ שמסנן לפי זיכרון -
@דוד-משה-1 כתב בבאג | המחשב נכבה לעיתים רחוקות:
כן הזיכרון רם עמוס כמה יש לך
16
הכרום מאוד מעמיס (ואולי יש גם עוד משהוא את ה נוכל לראות עם תעלה צלו"מ שמסנן לפי זיכרון
הכרום ממש מעמיס
זה לא שמיליון כרטיסיות פתוחות..
(האם קבוצה של כרטיסיות לוקחת הרבה מהראם? עד כמה שהבנתי היא לא אמורה לקחת כלום) -
@סקרן-להבין כתב בבאג | המחשב נכבה לעיתים רחוקות:
כרום
וגם wsa
תבדוק עם אפ' ואם כן תוסיף רם
אתה יכול לראות עם אפ' בביצועים זיכרון אמור להיות כתוב חריץ xמתוךxחריצים -
תבדוק עם אפ' ואם כן תוסיף רם
אתה יכול לראות עם אפ' בביצועים זיכרון אמור להיות כתוב חריץ xמתוךxחריציםשניהם בשימוש יש לי 16
וגם wsa
לא הצלחתי לסיים משימה
אין אפליקצייה פתוחה שלהם כרגע