נעילת מחשב כעבור זמן ומעבר למסך הנעילה
-
תיכנס להגדרות מחשב
שם יש לך את כל ההגדרות -
לא כתוב שמה שאפשר
-
@chv אמר בנעילת מחשב כעבור זמן ומעבר למסך הנעילה:
@מתחיל-מומחה @bbn @כל העונים : הוא לא רוצה שייכבה לו המחשב וגם לא שייכנס להמתנה או שינה
@הכריש אפשר לעשות סקריפט פשוט, ואתה יכול גם להגדיר כל פעם כמה זמן יהיה הטיימר עד שיינעלאולי תועיל בטובך לשתף אותנו בסקריפט זה??
-
@מתחיל-מומחה זה אמור להיות משהו כזה בערך
@echo off echo hamchshev yinael.. in 10 seconds.. timeout /t 10 %windir%\System32\rundll32.exe user32.dll, LockWorkStation
זה נועל את המחשב ב10 שניות כמובן שאפשר לשנות בקובץ bat
הנה הנ"ל בקובץ מוכן: נעילה מתמחים.batאפשר לשדרג את זה עם בקשות, ומקום להכניס משתנים וכפתור אישור וביטול וכל המרבה הרי זה משובח..
-
תודה לכל העוזרים, אכן @chv צדק כי רציתי רק מה שביקשתי במדוייק.
זה נצרך לי כדי שלא יתיישבו לי על המחשב כשאני קם ממנו דקה...
עכ"פ, אכן שומר המסך הוא הפתרון הכי טוב, אעפ"י שברור לי שיש פתרון דומה ללא שומר מסך כלל, אלא שהמחשב ננעל אחרי פסק זמן מוגדר, זה ברעיון של שומר מסך, אלא שלא שומר המסך מופעל אלא המחשב ננעל.
תודה בכל אופן -
@chv אמר בנעילת מחשב כעבור זמן ומעבר למסך הנעילה:
@מתחיל-מומחה זה אמור להיות משהו כזה בערך
@echo off echo hamchshev yinael.. in 10 seconds.. timeout /t 10 %windir%\System32\rundll32.exe user32.dll, LockWorkStation
זה נועל את המחשב ב10 שניות כמובן שאפשר לשנות בקובץ bat
הנה הנ"ל בקובץ מוכן: נעילה מתמחים.batאפשר לשדרג את זה עם בקשות, ומקום להכניס משתנים וכפתור אישור וביטול וכל המרבה הרי זה משובח..
בא תלמדינו מה עושים עם הקובץ הזה בעצם?
(ואגב, בבקשה תנו לי מוניטין) -
-
@הכריש תוריד את הקובץ הזה ותלחץ עליו פעמיים, המחשב יינעל לאחר 10 שניות.
אתה יכול לערוך אותו פשוט עם "פנקס רשימות" ולשנות את הערך 10 שמופיע בשורה הזאתtimeout /t 10
זה משנה את השניות של הטיימר עד הנעילה, נגיד אם תכתוב שם 600 זה יהיה 10 דקות.
(השורהecho hamchshev yinael.. in 10 seconds..
היא נטו הודעה שיהיה קצת ברור.. אפשר למחוק אותה אם רוצים, היא לא עושה כלום)@מתחיל-מומחה מה אתה רוצה להוסיף אולי אכתוב על זה קצת