שמירת פייתון באמצע עבודה
-
@chv אמר בשמירת פייתון באמצע עבודה:
@למה-מה-קרה חשבתי שתשאל על ++.. אני לא מכיר דרך נורמלית לעבוד איתו רציני, יש כמה תוספים שקורצים לכיוון כמו nppExec ואולי תוכל גם להריץ שם קונסול של פייתון עם תוסף python script, אבל תכלס זה לא זה.
תנסה שניה את code ותראה אם אתה מסתדר, הוא ממש פשוט ונוח אני לא יודע איזה חסרונות אפשר למצוא בומה אני בוחר פה מה לעשות פה
-
@למה-מה-קרה שאלה ראשונה: אתה מבין אנגלית?
תשובה בלי קשר לשאלה: כמו שאתה רואה, כבר כעת יש לך בצד ימין רשימה של שפות, אני משער שאתה לוחץ שם על פייתון זה מתקין את הכלים עבורו, לא בטוח.
בכל אופן תיצור קובץ חדש, ותשמור אותו כמובן בסיומת py כדי שcode ידע שזה פייתון, ותנסה ללחוץ קונטרול+F5 לעשות הרצה של כל המסמך, או שיפט+אנטר להריץ שורה נוכחית/טקסט מסומן
בדרך כלל code מתקין בעצמו את הכלים הנדרשים לפעולות שאתה מבקש. ככל הנראה אם תנסה להריץ קובץ פייתון, אוטומטי יתחיל תהליך של הורדה של הכלים לפייתון (לא הרבה זמן) -
@למה-מה-קרה אם אתה רוצה יש אתר אונליין מאוד נח לפייתון שנקרא codeboard אני אישית משתמש בו והוא מאוד נחמד ונח
-
@klopkk אמר בשמירת פייתון באמצע עבודה:
@למה-מה-קרה אם אתה רוצה יש אתר אונליין מאוד נח לפייתון שנקרא codeboard אני אישית משתמש בו והוא מאוד נחמד ונח
אם אתה מתכנן ללמוד ולא סתם לשחק למה לא להתקין עורך טקסט נורמלי בשביל מה לעבוד קשה עם אתרי אינטרנט או על notepad (הרגיל לא ++notepad)
-
@chv אמר בשמירת פייתון באמצע עבודה:
@shloimy כן כמובן.. (לא רק פייתון כמובן גם node, ו-nodejs ו .NET (כגון קבצי batch) וps ועוד כל השפות שלא צריכות אלף שורות מעצבנות)
צודק בגלל זה כתבתי
שבו צריך רק Interpreter
בעצם זה מתחלק לשפות שמתקמפלות לשפת מכונה (c++ c וכד') ושפות שרק מתפרשות בזמן ריצה(python java וכד') הראשונות צריכות לעבור קימפול כדי שיעבוד {המעלה פחות התרסקות בזמן ריצה מבעיות תחביריות הקומפיילר כבר יזהה בשלב הקימפול} והשניות מתפרשות ע''י Interpreter בזמן ריצה (אני לא נכנס איך בדיוק ולמה זה כן מתפרש שפת ביניים){שגיאה תחבירית פשוטה תתגלה רק בזמן ריצה}