בעיה | מסמך וורד תקוע
-
@משחזר-מידע כתב בבעיה | מסמך וורד תקוע:
אבל word לא יכול לשאת דברים מפלצתיים
אא"כ לא איכפת לו לסיים את זה בעוד 4000 שנההיה ברור לי מהתחלה שאולי יש איזה בעיה במסמך כי לא ראיתי משהוא חריג במחשב (הישן , I3 5GEN) אמרתי לו שלדעתי לא המחשב בעייתי ולמרות זאת הוא קנה חדש.
אתה בעצם אומר שזה לא בעיה במסמך אלא שוורד לא יודע להתמודד עם 700 עמודים? -
@ARI כתב בבעיה | מסמך וורד תקוע:
אתה בעצם אומר שזה לא בעיה במסמך אלא שוורד לא יודע להתמודד עם 700 עמודים?
יש מצב ש"אולי" ידע להתמודד עם טקסט רציף ללא שום כלום ב700 עמוד
אבל במצב תצוגת עימוד + עוד כל מיני דברים עאכו"כ הערות שוליים
אין מצב -
@ARI כתב בבעיה | מסמך וורד תקוע:
מסתבר שאכן הערות שוליים שם מכבידות יותר
לא רק
תצוגת עיצוב מכביד מאוד -
@ARI
לפי מה שראיתי זה משתנה בגרסאות אופיס, הגרסה היציבה ביותר היא 2010. שינסה לעבוד עם סיומת DOC, זה אמור לשפר את המהירות.
כמו כן @menajemmendel כתב במקום שנתעלם מעיני שאפשר לעבוד על וורד (אפילו בעימוד) על ידי חלוקה שקיימת בוורד, עם 'מסמך אב', זה עובד כך שהוא מחלק את הקובץ לפי כותרות שאתה בוחר, כך שכל כותרת נעשית מסמך בנפרד, וכל שינוי שמתבצע במסמכים הנפרדים, משתנה גם במסמך אב. אך לא כל כך הבנתי איך עושים / משתמשים בזה. -
@106
אוקיי בא נעשה סדר, אין לזה שום קשר עם וורד מיועד לעימוד או לא, מי דיבר כאן על עימוד, ב' גם אנדיזיין איטי מאד במסמכים גדולים עיין כאןעכשיו לגופו של דבר יש כמה דברים:
א. למיטב המחקרים שערכתי הוא שמה שממעט בעיקר את וורד, הם השדות שצריך לחשב כל פעם, כגון כותרות שבכותרת עליונה [STYLEREF], או מספרי עמודים שבכותרת עליונה [אני מדבר על שפה נקיה שמחשב כל הזמן חישובים, על המספר עמוד רגיל לא בדקתי]
אז הפתרון הכי פשוט הוא לא לעשות כותרות עליונות, רק כשהקובץ גמור, [אם כבר עשה, אתה יכול להעתיק את הכותרות עליונות לקובץ ריק, למחוק מהקובץ הנוכחי, ובסוף להדביק אותם חזרה].
אני לא יודע על איזה סוג הפניות אתה מדבר, אבל אם הם שדות שמתחשבים כל פעם כנראה גם הם גורמים את הבעיה, ונצטרך לחפש פתרון לזה]בדרך כלל זה מספיק, במיוחד במחשב עוצמתי כ''כ [אגב לא כתבת איזה דור המעבד שבנידון דידן הוא המשפיע, לא הRAM, גם כשוורד נתקע, הוא לא תופס הרבה RAM] מאז שהתוודעתי לזה כבר לא היה לי צורך אף פעם להשתמש במסמך אב, [יש לי I5 דור 2!!! וSSD],
ב. אם עדיין עושה בעיות, תשמור אותו כקובץ DOC לא DOCX כמו שאמר @דאנציג.
ג. אם יהיה בעיות אז אולי תשקול לעשות מסמך אב, אבל די לצרה בשעתה,
-
@menajemmendel
מדובר ב i7-13620H
אבדוק אם אפשר למחוק כותרות
שמירה ב DOC- איזה השפעות יש לזה אם בכלל? לעשות יצא ל DOC ואז להמשיך לעבוד על הקובץ החדש?
מסמך אב - יש איזה מדריך לזה?
האם אכן כדאי לנסות אופיס 2010?
אגב, היום הוא דייק לי שהמחשב החדש הרבה יותר טוב למסמך הזה,אבל עדיין יש השעיה מסוימת שמפריעה.
תודה -
-
@106 כתב בבעיה | מסמך וורד תקוע:
@menajemmendel כתב בבעיה | מסמך וורד תקוע:
@106
מי דיבר כאן על עימודלא אני...
סליחה, לא התכוונתי שאתה דברת, היה מישהו אחר, תייגתי אותך כי טעיתי וחשבתי שאתה השואל אבל זה @ARI
-
חבר פעם הביא לי בעיה דומה.
הפתרון המרכזי היה לבטל את האפשרות של אפליקציות ברקע - (אני יודע לעשות את רק בwin10 שם זה פשוט ללחוץ "כיבוי" על אפליקציות ברקע, בווינדוס 11 או 7 אני לא מכיר כפתור דומה)
אבל גם ביטלתי לו את אפליקציות שעולות עם הדלקת המחשב
אלו עלולות להמצא בעיקר במקומות הבאים:
מנהל המשימות -> אתחול
registy->
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
Computer\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Computer\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceבתיקית האתחול:
לכתוב בתוכנת run (Winkey+R) את הפקודה shell:startupוגם ביטלתי תהליכים לא חשובים ב msconfig->services->hide allmicrosoft services
ובמילים אחרות, הבעיה הייתה שהמחשב בכללי סבל מעומס מריצת תוכנות ברקע שאין טעם שירוצו במקביל לשימוש בוורד.
-
אישית אני מוחק אבל גם לשנות שם מספיק
בד"כ אם אני מכיר שזה דרייבר אני לא מוחק.בכל אופן, גם אם תמחק זה לא יזיק.
אולי כדאי דוקא לשנות שם, שאם במקרה יש לך תוכנה שאתה שמח שהיא עולה עם פתיחת המחשב אז תוכל להחזיר.
אבל לפעמים לשנות שם עלולים לעשות בצורה לא נכונה.
אז אני ממליץ לך להעתיק את הערכים לnotepad 0, תמחק ברגיסטרי, ובמידה ותרצה להחזיר תעתיק משם.
-
@ARI שלום רב,
מנסיון אישי, הפתרון היחיד לבעיה הוא לבטל את השמירה האוטומטית של הוורד, (באפשרויות וורד) כי זה מה שתוקע, בקבצים כבדים זה לוקח הרבה זמן, ובמהלך השמירה זה תוקע את הקובץ.
אך אליה וקוץ בה, בלי שמירה אוטומטית, נתונים יכולים ללכת לאיבוד במקרה שנגמרת הבטריה, או תקלה אחרת הגורמת לקובץ וורד להסגר וכדו', על כן פתרון זה אינו מומלץ.
מה שאני עושה זה שאני עובד על קובץ אחר, ובגמר העבודה מכניס את זה לתוך הקובץ הגדול.
וגם בתיקונים, אני מעתיק את הקטע לקובץ אחר, ואחר גמר העבודה עם המחשב אני מעתיק לתוך הקובץ הגדול, שומר וסוגר.
בהצלחה.