בקשת מידע | מערכת מצלמות אבטחה
-
@mirol כתב בבקשת מידע | מערכת מצלמות אבטחה:
@משה-ת זה מצלמה שמצלמת לעצמה לכרטיס זיכרון..... אם צריך מוציאים את הכרטיס זיכרון ועוברים על ההקלטה או איזהשהו פתרון שאני לא מכיר
יש גם מצלמות עם wifi עצמאי שאפשר להתחבר אליהם גם ישירות (כמו ברחפנים), ולא רק דרך ראוטר
-
@משה-ת
לכאורה אתה צודק!!
אבל יש במצלמה הזאת שתי אפשרויות, אפשרות אחת היא להתחבר למצלמה מכל מקום בתנאי שמחברים אותה לרשת האינטרנט הביתית עם ראוטר, והאפשרות השניה זה להתחבר ישירות לנקודה חמה של המצלמה.
אז מי שרוצה להשתמש רק לאפשרות הזאת אז אין הבדל, אבל רשמתי את זה כדי שידעו שלא כדאי להזמין אותה בשביל להתחבר אליה מרחוק עם נטפרי,
אני קניתי את המצלמה הזאת ולא הצלחתי להתחבר אליה דרך הרשת של נטפרי פניתי אליהם והם טענו שאין מה לעשות, אבל באופן כללי זה מצלמה איכותית כולל סוללה שיכולה להספיק לכמה חודשים ותמיכה בכרטיס זיכרון עד 128 ג'יגה וגם צילום אוטומטי לפי זיהוי תנועה ועוד -
@משה-ת כתב בבקשת מידע | מערכת מצלמות אבטחה:
@mirol כתב בבקשת מידע | מערכת מצלמות אבטחה:
WIFI או כבל?
ברור שווי פי
עם תשים את המערכת NVR מעל המעלית היא לכאורה תקלוט אותה
{נ.ב. המתקינים טוענים שמצלמות NVR לא מומלץ כי זה עם הרבה קטיעות באמצע הניסיון שלי אומר שאין כלל קטיעות יש לי מצלמות ב4 חדרים שונים והמערכת קולטת אותה עם קליטה מלאה... כך שחבל סתם לשלם על DVR ובזה בלי ידע עדיף לך שמישהו יתקין} -
@הרוששיבע כתב בבקשת מידע | מערכת מצלמות אבטחה:
@משה-ת כתב בבקשת מידע | מערכת מצלמות אבטחה:
אני יודע שיש הרבה ששמים מצלמה במעלית איך הם עושים את זה
אצלינו התקינו במעלית עם כבל רגיל שעולה ויורד עם המעלית!
זה נכון שהרוב לא מתעסקים עם מעלית...יש אופציה כזאת (טבור),
אך היא לא מומלצת מכיוון שהנחושת של הכבל רשת נשברת עם הזמן (ולא הרבה זמן....) וגם אם זה מצלמה אנלוגית הכבל ייהרס.
מה שעושים זה משדר מקלט (רק מצלמות ip עם nvr המצלמה מתחברת למשדר ולמעלה בבניין מחברים מקלט, המקלט מתחבר עם כבל רשת עד לסוויץ' -
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | מערכת מצלמות אבטחה:
יש אופציה כזאת (טבור),
אך היא לא מומלצת מכיוון שהנחושת של הכבל רשת נשברת עם הזמן (ולא הרבה זמן....) וגם אם זה מצלמה אנלוגית הכבל ייהרס.
מה שעושים זה משדר מקלט (רק מצלמות ip עם nvr המצלמה מתחברת למשדר ולמעלה בבניין מחברים מקלט, המקלט מתחבר עם כבל רשת עד לסוויץ'ברוב המקרים קל יותר לכסות ע"י מצלמות בכניסה מול המעלית, כי רוב השימוש במעלית הוא לא בין הקומות שאינם כניסה או קרקע.
-
אבל האופצייה קיימת ונעשית ע"י המתקינים.
-
@ישראל-קונצברג כתב
ברוב המקרים קל יותר לכסות ע"י מצלמות בכניסה מול המעלית, כי רוב השימוש במעלית הוא לא בין הקומות שאינם כניסה או קרקעאמת!
אבל להרבה דברים אין לך כיסוי,
ובפרט דברים הנוגעים לטהרת המשפחה, שזה אחת הסיבות העיקריות להתקנת מצלמות!