להורדה | תרגום גוגל לאנדרואיד ללא רוט
-
@עם-ישראל-חיי תתקין תלחץ על העתק זה מעתיק הכל מה שיש בcopy לתוכו ואז אתה מעדכן את האפליקציה של התרגום
-
@עם-ישראל-חיי התקנת את העתק.apk?
-
@אפרים-ד כן הוא לא נתן להתקין כי החתימה שונה אז התקנתי אותו ומחקתי את התרגום
-
@אפרים-ד ואז התקנתי את התרגום שוב
-
@אפרים-ד ואז התקנתי את התרגום שוב
@עם-ישראל-חיי נראה לי שזה אותו חתימה!
-
@עם-ישראל-חיי נראה לי שזה אותו חתימה!
@אפרים-ד
לא אני אמרתי את זה -
@אפרים-ד
לא אני אמרתי את זה@עם-ישראל-חיי דבר ראשון תתקין את העתק
-
@עם-ישראל-חיי דבר ראשון תתקין את העתק
-
@עם-ישראל-חיי דבר ראשון תתקין את העתק
@אפרים-ד
התקנתי ולחצתי וזה מה שהוא כותב -
@אפרים-ד
התקנתי ולחצתי וזה מה שהוא כותב@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | תרגום גוגל לאנדרואיד ללא רוט:
@אפרים-ד
התקנתי ולחצתי וזה מה שהוא כותבגם לי היה כך, ועשיתי לו "התקנה מחדש כולל הרשאות" (דרך מנהל האפליקציות שהובא כאן בפורום) ואז הכל עבד נפלא.
-
@אפרים-ד
התקנתי ולחצתי וזה מה שהוא כותב@עם-ישראל-חיי תבדוק הרשאות כתיבה ותבדוק אם יש בנתיב הזה storage/emulated/0/copy/ קבצים יכול להיות שתצטרך להסיר ולהתקין את העתק.apk לפני זה בגלל ההרשאות כתיבה
-
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | תרגום גוגל לאנדרואיד ללא רוט:
@אפרים-ד
התקנתי ולחצתי וזה מה שהוא כותבגם לי היה כך, ועשיתי לו "התקנה מחדש כולל הרשאות" (דרך מנהל האפליקציות שהובא כאן בפורום) ואז הכל עבד נפלא.
@HGEC-HARTK כתב בלהורדה | תרגום גוגל לאנדרואיד ללא רוט:
@אפרים-ד
תוכל בבקשה לעלות את האפליקצייה או לתת קישור?
-
@HGEC-HARTK כתב בלהורדה | תרגום גוגל לאנדרואיד ללא רוט:
@אפרים-ד
תוכל בבקשה לעלות את האפליקצייה או לתת קישור?
@עם-ישראל-חיי
מנהל-האפליקציות-רגיל.apk
ושם ברשימת האפליקציות לחצתי על האפשרויות ויש שם "התקנה מחדש" וכשלוחצים על זה נותן אפשרות של נתינת הרשאות אוטומטית -
@עם-ישראל-חיי
מנהל-האפליקציות-רגיל.apk
ושם ברשימת האפליקציות לחצתי על האפשרויות ויש שם "התקנה מחדש" וכשלוחצים על זה נותן אפשרות של נתינת הרשאות אוטומטית@HGEC-HARTK תודה רבה
אבל אם אני לא טועה האפשרות הזאת מצריכה רוט ואין לי רוט -
-
לחלץ את תיקיית זיפ בשם copy לתיקיית copy למעלה באחסון פנימי (נתיב - storage/emulated/0/copy/)
להתקין העתק.apk להעתיק ואז לעדכן את אפליקציית התרגום
תרגום.zip.001 תרגום.zip.002 תרגום.zip.003 תרגום.zip.004 תרגום.zip.005 תרגום.zip.006
(למי שרוצה מחלץ קבצים zarchiver.apk) (שמות הקבצים אמורים להיות תרגום.001 תרגום.002 וכו' צריך להתקין את העתק.apk ולתת הרשאות כתיבה)@אפרים-ד תודה רבה לך על הקבצים אשמח מאוד מאוד אם תוכל לעלות את הקבצים שוב פשוט יש שגיאה כזאת בחילוץ (אם איני טועה בקובץ הזה נמצאת השגיאה copy.zip)
וגם הקובץ העתק.apkלא קיים -
@אפרים-ד תודה רבה לך על הקבצים אשמח מאוד מאוד אם תוכל לעלות את הקבצים שוב פשוט יש שגיאה כזאת בחילוץ (אם איני טועה בקובץ הזה נמצאת השגיאה copy.zip)
וגם הקובץ העתק.apkלא קיים@עם-ישראל-חיי זה זיפ מחולק לכן הבאתי את zarchiver ואפשר במחשב עם 7zip וכו' (זה לא זיפ רגיל)
-
@עם-ישראל-חיי זה זיפ מחולק לכן הבאתי את zarchiver ואפשר במחשב עם 7zip וכו' (זה לא זיפ רגיל)
@אפרים-ד פתחתי בzarchiver השגיאה מצולמת משם
-
@אפרים-ד פתחתי בzarchiver השגיאה מצולמת משם
@עם-ישראל-חיי עדיף במחשב!
(Zarchiver צריך לנקות נתונים אם הוא לא קלט את הארכיון טוב כמובן שהכל חייב להיות באותו תיקייה) -
(Zarchiver צריך לנקות נתונים אם הוא לא קלט את הארכיון טוב כמובן שהכל חייב להיות באותו תיקייה)פוסט זה נמחק! -
(Zarchiver צריך לנקות נתונים אם הוא לא קלט את הארכיון טוב כמובן שהכל חייב להיות באותו תיקייה)@אפרים-ד עשיתי ניקוי נתונים לzarchiver אותה השגיאה מופיעה