שיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון
-
@gogo כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
@צדיק-תמים טוב בכל אופן אם כבר נגענו בנושא תמצא לי אפליקציה של צבע אדום שלא באפסטור או שאין דבר כזה.
תפתח נושא חדש
-
@gogo כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
@אחיה-כהן המחשב בודק לך את זה בד״כ (נראה לי) [ועכ״פ לא כדאי לך לחבר סתם אונקי] אבל מהרשת המחשב חוסם את זה.
אם ככה, למה הרבה אנשים משלמים על איסט וכדומה?
ואונקי, קורה הרבה פעמים שמכניסים
-
@צדיק-תמים תגיד לי מה זה האתר הזה appfigures?
הסתדרת בסוף?
-
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@קסני-amp-quot-ק-מתפתח כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
@קסני-amp-quot-ק-מתפתח לא
אם תדע, תעדכןלא הבנתי.
-
@קסני-amp-quot-ק-מתפתח מה זה האתר הזה?
-
@קסני-amp-quot-ק-מתפתח כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
@קסני-amp-quot-ק-מתפתח לא
אם תדע, תעדכןלא הבנתי.
שאלתי בסה"כ האם אתה גילית בסוף מהו האתר הזה, זה הכל
-
@קסני-amp-quot-ק-מתפתח כנראה בסגנון של setep אבל לא הצלחתי להבין לגמרי כי זה באנגלית
-
@קסני-amp-quot-ק-מתפתח כנראה בסגנון של setep אבל לא הצלחתי להבין לגמרי כי זה באנגלית
-
@צדיק-תמים תגיד לי מה זה האתר הזה appfigures?
כלי ניתוח סטטיסטיקות (אנליטיקות) וקידום למפתחי אפליקציות
לא רלוונטי לך