שיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון
-
@gogo נראה לי שאתה מבלבל בין אפליקציות אייפון/אייפד שבגלל המעבד M אפשר להתקין אותם גם על מק (ובגלל שבios היה רק את חנות אפל, ממילא זה נמצא רק ב-app store) לבין תוכנות ממש שנוצרו עבור מק
אבל כן, יש כאמור את setapp וכן כלי שורת פקודה כמו brew וכן עוד חנויות חיצוניות, ומה שאין מעבר לזה - זה פשוט כי אין ביקוש, אין שום מגבלה מצד אפל -
נראה לי שאתה מבלבל בין אפליקציות אייפון/אייפד שבגלל המעבד M אפשר להתקין אותם גם על מק (ובגלל שבios היה רק את חנות אפל, ממילא זה נמצא רק ב-app store) לבין תוכנות ממש שנוצרו עבור מק
היה לי חשש שזה הנקודה .
אבל עדיין לא ברור לי אם יש איזה חנות לאפליקציות רגילות כמו וויז וכדו׳ נגיד צבע אדום שאני צריך או שהיצרנים מתחילה שמים את זה באפסטור? -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
לא הבנתי איך הדיון פה נהיה על מק, כשאף אחד מהשינויים לא רלוונטי ולא נצרך במק, שאין בו את ההגבלות מלכתחילה.
אפשר להתקין מה שרוצים (גם בלי חתימה של אפל, רק עוד 2 קליקים), יש חנויות אפליקציות בלי לשלם שום עמלה לאפל (לדוגמה setapp), וכן הלאה.אם זה ככה, למה אין כאן בפורום או במקומות אחרים למשל הרבה תוכנות פרוצות למק?
-
@gogo כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
@צדיק-תמים טוב בכל אופן אם כבר נגענו בנושא תמצא לי אפליקציה של צבע אדום שלא באפסטור או שאין דבר כזה.
תפתח נושא חדש
-
@gogo כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
@אחיה-כהן המחשב בודק לך את זה בד״כ (נראה לי) [ועכ״פ לא כדאי לך לחבר סתם אונקי] אבל מהרשת המחשב חוסם את זה.
אם ככה, למה הרבה אנשים משלמים על איסט וכדומה?
ואונקי, קורה הרבה פעמים שמכניסים
-
@צדיק-תמים תגיד לי מה זה האתר הזה appfigures?
הסתדרת בסוף?
-
-
-
פוסט זה נמחק!