שיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
אני לא בטוח שזה גם במק, בכתבה מוזכר 'אייפון'.
לא נראה לי שאמור להיות הבדל הם מאד מסונכרנים
(האייפון הוא מוצר לא תחורותי, בניגוד למק)
הוא כתב אייפון כי זה הנפוץ יותר (מבחינה חוקית לפי האיחוד האירופי למה שיהיה הבדל...)
-
@aharon77 כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
זה מוכר רישמית בנטפרי?
זאת אומרת יש להם תמיכה בזה?כן. חוץ מדברים מסוימים של אפל כמו Apple ID וגם ׳תמונות׳ וכמובן ׳AppStor'
שאלה חדשה...
אתה עם הערסט במקרה?אני לא יודע מה זה.
-
@aharon77 אני משתמש באייפד וזה נראה לי אותה מערכת הפעלה כמו באייפון ויש לי נטפרי
החסרונות שלי כיום זה שבהגדרות iCloud יש קצת באגים, וכמובן AppStore חסום לחלוטין,
לחסום חסמתי דרך זמן מסך, ובינתיים לא נתקלתי בהגבלות אחרות או בפרצות לחסימה
לגבי הגדרות iCloud נטפרי טענו שזה בעיה בתעודת אבטחה כך שזה קשור לספק, ויתכן שבחברה אחרת אן בעיות -
@asz כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
החסרונות שלי כיום זה שבהגדרות iCloud יש קצת באגים
דרך מערכת פניות שכל נטפרי הם יסדרו לך את זה.
לגבי הגדרות iCloud נטפרי טענו שזה בעיה בתעודת אבטחה כך שזה קשור לספק, ויתכן שבחברה אחרת אן בעיות
מה הכוונה? אצלי עובד חלק.
ומה התכוונת עם זמן מסך. -
@gogo כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
@מישהו12 איך???? מאיפה הבאת את זה רוב האפליקציות נמצאות רק ב אפסטור
זה כבר נושא אחר לחלוטין.
אין לי מושג איך אתה יכול למצוא הורדה לאפליקציה שנמצאת באפסטור.
אבל אם תמצא, אפשר. בדיוק כמו בוינ. -
@gogo כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
@asz כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
החסרונות שלי כיום זה שבהגדרות iCloud יש קצת באגים
דרך מערכת פניות שכל נטפרי הם יסדרו לך את זה.
הם אמרו שא"א כמו שכתבתי
לגבי הגדרות iCloud נטפרי טענו שזה בעיה בתעודת אבטחה כך שזה קשור לספק, ויתכן שבחברה אחרת אין בעיות
ומה התכוונת עם זמן מסך.
שחוסמים הכל חוץ מכמה אפליקציות ואתרים מותרים וחוסמים התקנת אפליקציות, ואז גם אם מתחברים לרשת פרוצה הכל חסום חוץ ממה שפתוח שאם אין בזה בעיות של תמונות זה כמעט כמו נטפרי
-
שחוסמים הכל חוץ מכמה אפליקציות ואתרים מותרים וחוסמים התקנת אפליקציות, ואז גם אם מתחברים לרשת פרוצה הכל חסום חוץ ממה שפתוח שאם אין בזה בעיות של תמונות זה כמעט כמו נטפרי
פיין כי אתה יכול גם לפתוח ומ ההועילו חכמים בתקנתן.
הם אמרו שא"א כמו שכתבתי
אצלי עובד רגיל [אחרי שמערכת הפניות עזרה לי]. ועיין כאן בהמשך השרשור. אולי התכוונת בהגדרות iCloud המחשב?
וחוץ מזה שלא הבנתי מה כוונתך בכל הפוסט הארוך הזה. -
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | השינוי הדרמטי של אפל: מכריזה על התקנת אפליקציות חיצוניות באייפון:
גם בלי חתימה של אפל, רק עוד 2 קליקים
מה הכוונה? סליחה על הבורות. וחוץ מזה לא הבנתי יש חנויות לאפליקציות רגילות חוץ מאפסטור כגון וויז?