סקר | איזה סינון עם הגלישה המהירה והנוחה ביותר?
-
@מנדי-הלפרין גם תלוי בסיבים אופטיים
-
@מתכנת-מומחה @לבנימין-אמר זה תלוי בהרבה דברים...
אבל בעיר שלך בבית שלך בהרגשה שלך מניסיון שלך
מה הכי מהיר נוח ויעיל -
@מנדי-הלפרין כתב בסקר | איזה סינון עם הגלישה המהירה והנוחה ביותר?:
נכון ל25/1/24 בשעה:16:43
נתיב- 0%
אתרוג- 11%
נטפרי- 78%
רימון- 11%שים לב שזה לא סקר "אמיתי".
באותה מידה אתה יכול לשאול כאן לאיזו מפלגה מצביעים...אתה באתר שרוב האוכלוסיה בו חרדית, ולכן רובם עם נטפרי.
אם תשאל במקום דתי לאומי, הרוב יהיו עם רימון... -
@מנדי-הלפרין אין פה השוואה נכונה
יש פה את אותו סינון פעמים
ואין פה את החלוקה בין תוכנה לבין סינון ברמת ספקובאופן כללי יש פה בעיה
האם אתה מסתכל על גלישה או הורדה
אלו דברים נפרדים
ומה קורה באתר שמאושר לפתיחה בכל חברת סינון ועוד הרבה דבריםנ.נ.ב. כמו כן החיבור בין מהירות לבין נוחות הוא לא מוצלח
נתיב נח מנטפרי אולם נטפרי מהירים מנתיב
אני עניתי בסקר לגבי מהירות
אולם בנוחות נתיב עדיפים -
בנטפרי אתה יכול לבקש שיפתחו לך אתר, ובאם זה דחוף אתה מניח 3 נקודות, ובתוך כמה דקות זה כבר פתוח, (גם ניתן לרכוש נקודות נוספות מלבד הבסיסי), ואחרי שפותחים לך זה כבר נפתח לכולם. והסינון תמונות שלהם זה פשוט משוכלל מאוד שיודע להבחין ולסנן לדוגמא תמונה אחת באיזה פוסט כשתמונה לצידו נשאר פתוח וכו', כמו"כ יש להם הרבה אופציות ודרגות סינון. ואתה יכול לדווח איזה אתר או תמונה לא ראויה, והם משתדרגים על בסיס יומי, ויש שם עם מי לדבר. ויש להם גם כן 'פורום נטפרי' לשאלות כלליות. וכל הנטפרי הזה זה קצת כמו קהילה וחבורה מאוגדת, והמחיר פשוט אפסי.
לגבי המהירות, אתה לא אמור להרגיש בעיה עקב הסינון (אולי משהו מזערי מאוד), אלא אם כן אתה בין כה וכה על אנטנה מרוחקת והקליטה חלשה מאוד, שגם בלי הסינון היה הגלישה איטית.
(ולדוגמא כשהקליטה שלך חלשה, והוא צריך לסנן לך את התמונות, והוא צריך קודם כל לעלות את זה לשרת שלו לפי קצב ההעלאה של הקליטה שלך, ולפי קצת רענון (אולי פינג משהו כזה) של הדפדפן והמחשב שלך, ולעלות את זה לשרת שלו, ושם לסנן את זה, ואח"כ להוריד לך את זה בחזרה לפי קצב ההורדה של הקליטה שלך, ולפי קצת רענון הדפדפן והמחשב שלך, ואם הגלישה שלך איטית, אז זה בעיה של הקליטה שלך (או שמדובר במחשב חלש), ולא של הסינון, הם עושים את המקסימום; ובאינטרנט ביתי זה הרבה הרבה יותר מהר).
כמו"כ באם אתה על סטיק יש לוודא שזה סטיק לא חד פעמי...מסקנא לענ"ד (בכל אופן לעת עתה) נטפרי.
הבחירה בידך! -
@Sara-Rivka כתב בסקר | איזה סינון עם הגלישה המהירה והנוחה ביותר?:
@EBA כתב בסקר | איזה סינון עם הגלישה המהירה והנוחה ביותר?:
לחברת הסינון, או לשרתים המסוננים של חברת התקשורת
הבנתי שבנטפרי יש שרתים מסוננים של חברת התקשורת ולכן עלות הגלישה היא יקרה יותר.
משמע מכך שבאתרוג זה לא כך (עלות הגלישה היא עלות רגילה), אז אם כן ברור שזה ממהר את הגלישה..אין כ"כ הגיון בזה, כי חייב להיות תוכנה בשרת כלשהו שמסננן את התעבורה ולכן אם כבר לנטפרי זה יותר זול כי הם לא צריכים לתחזק שרת כלל. (אמנם אתרוג ורימון כבר מחזיקים שרתים)
על פי רוב אינטרנט קויי המסונן ע"י נטפרי עולה מחיר זהה לאינטרנט רגיל של בזק ודומיו.
אמנם התשתית עולה אותו דבר אבל הספקים (כמו RL) מעט יותר זולים ולכן גם עם ה 10 או 15 שקל שנטפרי מוסיפים זה יוצא אותו דבר. -
@מנדי-הלפרין הצבעתי נטפרי, אבל אני מסייג, רק קווי, לא סלולרי.
-
@מנדי-הלפרין
שלחתי לנטפרי את התוצאות
-
@עומר כתב בסקר | איזה סינון עם הגלישה המהירה והנוחה ביותר?:
@מנדי-הלפרין
שלחתי לנטפרי את התוצאות
תודה על הקרדיט
-
@מנדי-הלפרין
היית צריך להוסיף: לסקר מתבקשים לענות רק מי שמכיר את כל הסינונים...
אחרת הסקר סתם שואל איזה סינון אתה משתמש -
@שטיגליץ כתב בסקר | איזה סינון עם הגלישה המהירה והנוחה ביותר?:
@מנדי-הלפרין
היית צריך להוסיף: לסקר מתבקשים לענות רק מי שמכיר את כל הסינונים...
אחרת הסקר סתם שואל איזה סינון אתה משתמשכמו תמיד, אתה חריף...
-
לדעתי, @מנדי-הלפרין וכן כל הבאים אחריו
אין עניין לעשות בלי סוף סקרים על איזה סינון הוא הכי טוב!
כי תמיד כמעט כולם יענו שנטפרי זה הכי טוב ואין עניין לטחון את הנושא הזה שוב ושוב -
לי היה רימון ועבד לי אחלה, מהירות ממש טובה והכל, רק שהסינון שם לא טוב אבל אם אתם שואלים על מהירות- פגז. אחכ עברתי לנטפרי ואני מתוסכלת ברמות, הכל איטי בקושי זז...
-
@בחורת-סמינר כתב בסקר | איזה סינון עם הגלישה המהירה והנוחה ביותר?:
לי היה רימון ועבד לי אחלה, מהירות ממש טובה והכל, רק שהסינון שם לא טוב אבל אם אתם שואלים על מהירות- פגז. אחכ עברתי לנטפרי ואני מתוסכלת ברמות, הכל איטי בקושי זז...
בשניהם היית באותו ספק?
-
כן
-
-
מצטערת, זו המציאות
-
@בחורת-סמינר כתב בסקר | איזה סינון עם הגלישה המהירה והנוחה ביותר?:
מצטערת, זו המציאות
לא אמרתי שלא רק ציינתי שזה נשמע מוזר מאוד1