עזרה | נטסטיק מומלץ אלי אקספרס
-
@א-א-א כתב בעזרה | נטסטיק מומלץ אלי אקספרס:
@לוזור בעקבות המלצה כאן בפורום הזמנתי וממליץ מאד מאד על זה, אני מרוצה ממנו מאד כבר כמה חודשים, מתחבר בקלות ובמהירות ונותן גלישה מהירה מאד. הרבה יותר טוב מכל סטיק אחר שהשתמשתי בו כולל של וואווי וכדו'
הדגם הוא: ZTE MF79U כך שאתה יכול להשוות גם אצל מוכרים אחריםהזמנתי את הנטסטיק הנ"ל והגיע רק הבעיה שכל פעם שמתחברים עליו צריך להיכנס להגדרות ולהפעיל אותו ורק כך עובד יש פתרון לזה או שאני צריך לשנות משהו בהגדרות?
תודה רבה -
@לוזור @menajemmendel
אני כרגע לא ליד המחשב עם הסטיק הזה, אם אני זוכר נכון יש שם בהגדרות בחירה בין מצב אוטומטי - Auto למצב ידני - Manual. צריך לבחור באוטומטי.
אצלי זה מתחבר אוטומטי כך שכנראה יש דרך.דרך אגב, מהניסיון שלי יותר מהיר כשהוא מתחבר דרך הוויפי ולא בחיבור קווי לסטיק. אפשר גם לחבר את הסטיק לשקע/מטען USB ואז לקלוט את הוויפי ברחבי הבית.
-
@לוזור כתב בעזרה | נטסטיק מומלץ אלי אקספרס:
רק הבעיה שכל פעם שמתחברים עליו צריך להיכנס להגדרות ולהפעיל אותו ורק כך עובד יש פתרון לזה או שאני צריך לשנות משהו בהגדרות?
תודה רבה@menajemmendel כתב בעזרה | נטסטיק מומלץ אלי אקספרס:
@לוזור גם לי יש אותו בעיה, מחפש פתרון
כן, אפשרי!
הדרכה מצולמת כאןתתחדש ובהצלחה!
-
@אמיר כתב בעזרה | נטסטיק מומלץ אלי אקספרס:
למי שרוצה, הזמנתי סטיק דור 5 של ZTE
כידוע מחירי הראוטרים הם 1000 ומעלה , בחול אולי 500+אמנם אני משווק של RL ו IB אבל עדיין לא הצלחתי להפעיל את הסים דור 5 של סלקום
מנסה כמה ימים לדחוף אותם שיבדקו למה
כשיזוז מקווה לחזור לדווחבכל אופן, תומך דור 3\4\5
כולל WIFI 5GHZהמוכר הזה מוכר בהרבה יותר זול מאחרים
https://www.aliexpress.com/item/1005006055078609.htmlמה יצא עם זה?
וסתם בכללי כדאי להזמין מעלי אקספרס
אשמח שמי שיש לו קישור שישלח
תודה רבה -
@לוזור כתב בעזרה | נטסטיק מומלץ אלי אקספרס:
אני מעונין לקישור לנטסטיק מומלץ מאלי אקספרס יש דגם מומלץ?
תודה רבהאמרו לי שמי שלא מבין בהגדרה ובהתקנה של הסטיק על המחשב זה יהיה לו מאד קשה אח"כ בהזמנה מחו"ל לכן מומלץ לי לקנות ממשווק פה בארץ שיעשה לי את כל העבודה הזאת, האם זה נכון? כי זה יותר יקר מלהזמין כמובן...
@א-א-א כתב בעזרה | נטסטיק מומלץ אלי אקספרס:
@לוזור בעקבות המלצה כאן בפורום הזמנתי וממליץ מאד מאד על זה, אני מרוצה ממנו מאד כבר כמה חודשים, מתחבר בקלות ובמהירות ונותן גלישה מהירה מאד. הרבה יותר טוב מכל סטיק אחר שהשתמשתי בו כולל של וואווי וכדו'
הדגם הוא: ZTE MF79U כך שאתה יכול להשוות גם אצל מוכרים אחריםהאם הוא מתאים לכל סים? והאם זה הכי זול שם?
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@יעקב-אליעזר כתב בעזרה | נטסטיק מומלץ אלי אקספרס:
@רררר
אם אתה רוצה את זה ZTE MF79U
אני מוכר את שלי בקושי השתמשתי בואיפה אתה גר?
ובכמה אתה מוכר? -
פוסט זה נמחק!
-
@יעקב-אליעזר נמכר?
כמה זה עולה? ( תעלה כבר כאן, יש ביקוש רב ) -
פוסט זה נמחק!
-
@יעקב-אליעזר בוא ניראה מה הם יגידו
הם ניראה לי ביקשו לפני, לא יפה -
פוסט זה נמחק!
-
@יעקב-אליעזר כתב בעזרה | נטסטיק מומלץ אלי אקספרס: