בירור | עזרה בשיחזור קבצים
-
העתקתי תקיית וידאו לתיקיית וידאו באותו שם והמחשב הראה לי שיש קבצים אם אותו שם ולחצתי שיחליף את הקבצים ביעד.
בסוף ביטלתי את ההעברה אך 2 סרטוני וידאו חשובים שאני באמצע לערוך אותם לקליפ התחלפו בקבצים אחרים כנראה בגלל שהיו באותו השם.
אם מישהו יודע איך לשחזר את זה אשמח שיאמר לי
תודה מראש -
@משחזר-מידע @מתכנת-חובב
ניסת עם תוכנ ות -
העתקתי תקיית וידאו לתיקיית וידאו באותו שם והמחשב הראה לי שיש קבצים אם אותו שם ולחצתי שיחליף את הקבצים ביעד.
בסוף ביטלתי את ההעברה אך 2 סרטוני וידאו חשובים שאני באמצע לערוך אותם לקליפ התחלפו בקבצים אחרים כנראה בגלל שהיו באותו השם.
תודה מראש -
תודה מראש@נתני ניסת עם רקובה?
-
@נתני ניסת עם רקובה?
@לא-מבין-במחשבים-0 זו תוכנה שאפשר להשיג בקלות בחינם ויש אותה בעברית והיא נוחה וקלה לשימוש
-
@לא-מבין-במחשבים-0 זו תוכנה שאפשר להשיג בקלות בחינם ויש אותה בעברית והיא נוחה וקלה לשימוש
@לא-מבין-במחשבים-0 כתב בבירור | עזרה בשיחזור קבצים:
זו התוכנה הכי פשוטה והכי לא מוצלחת בשחזור קבצים.
יש בפורום תוכנות טובות פי מאה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות