כרטיס זיכרון בנוקיה 208 כשר
-
@aharontz אמר בכרטיס זיכרון בנוקיה 208 כשר:
הצלחתי לנקות את חריץ ההרחבה של כרטיס הזיכרון בנוקיה 208 כשר (זה מאוד קל. צריך מחט דקה, פנס, וסבלנות. ) המכשיר מזהה את הכרטיס לזמן קצוב ולאחר מכן באה ההודעה "כרטיס זיכרון הוסר". צריך לחכות כמה שניות כדי שאפשר יהיה להכניס שוב הוא מזהה אותו וחוזר חלילה "כרטיס זיכרון הוסר", בתזמון מדוייק. משהו יודע האם זה קשור לגרסת התוכנה, או שלא ניקיתי טוב את התושבת. תודה מראש לעונים.
כמדומני שראיתי מכשיר נוסף שהצליחו לתקן את הכרטיס עם אותו בעיה... לכאורה זה קשור לגירסת התוכנה. (תצטרך אם כך לתקן את החיבור למחשב ולצרוב גירסה חדשה)
-
@קטונתי בעיקרון זה סוג של דבק חם שיכול לצאת כגוש אחד אם מרימים אותו בזהירות מכמה פינות ולא מנסים "לחפור" בו. אם מנסים לחפור הוא פשוט מתפורר ואז באמת אין סיכוי לנקות. בקשר ל"לא ניקיתי טוב", יכול להיות בגלל זה אני מנסה לברר איפה הבעיה. בעיקרון השתמשתי בפנס וזכוכית מגדלת ורואים הכל בבירור ואין שאריות או סיבה הנראית לעין. עובדה שהמכשיר כן מזהה את הכרטיס ומתחיל לקרוא את הקבצים. זה נראה יותר כמו חסימה בתוכנה כי זה ממש מתוזמן וניסיתי הרבה וריאציות.
-
@להבין-ולהשכיל ניסיתי להתחיל לגרד את הדבק באיזור השקע USB כדי לגשר, אבל אני פוחד "להעיף" רכיבים שנמצאים מתחת הדבק. הייתי מאוד שמח לדעת איפה בדיוק נמצא הרכיב שהוסר כדי לגרד בדיוק מעליו