בירור | לימוד ווארדפרס/בניית אתרים?
-
@FSHLOMO אני אנסה לסכם את העצות שנתנו כאן עד עכשיו:
- אתה רוצה ללמוד בניית אתרים. אבל כדאי לך לחשוב שוב אם אתה באמת רוצה להיות עצמאי. בהייטק כמעט תמיד עדיף לעבוד בחברה. ובפרט שתחום בניית האתרים רווי מאד, ועוד יותר מזה רווי בבוני וורדפרס.על פי ההחלטה הזו תתקדם הלאה:
- אם החלטת שאתה רוצה לבנות אתרים כעצמאי, תוכל להתחיל עם וורדפרס ואלמנטור אבל שלא תחשוב שבזה זה נגמר, אתה חייב גם ללמוד לעומק תשתיות רבות נוספות ובמיוחד html, JavaScript, jqurey, PHP.
- אם אתה רוצה לימודים שתוכל לעבוד בחברה, אז אחד מהפריימוורקים של צד הלקוח מתאים. ומכולם כנראה הכי יהיה מבוקש react או react native. אז בשביל זה תלמד html ו JavaScript ואז react.
נ ב.לא נתתי עצות משלי, אלא סיכמתי את האמור לעיל. מי שיוכל להוסיף על זה יבורך.
-
@ישראל-פרויקר כתב בבירור | לימוד ווארדפרס/בניית אתרים?:
בחינמי יש לך את אתר ממון שזה קצר ומקיף (בעיקרון כל יום הוא שולח שיעור למשך שבוע, אם אתה רוצה את כולם ביום אחד תכתוב לי)
אשמח שתשלח לי הכול במכה אחד שאני יוכל ללמוד את זה
תשלח ל LIMUD@83262044.COM
-
בחינמי יש לך את אתר ממון שזה קצר ומקיף (בעיקרון כל יום הוא שולח שיעור למשך שבוע, אם אתה רוצה את כולם ביום אחד תכתוב לי)
לא מצאתי איך להירשם לשם אשמח שתשלח לי
את הסרטונים -
@FSHLOMO אני אשלח לך, יכול להיות רק שייקח טיפה זמן, כי אני צריך להעלות את זה קודם כל לדרייב.
אין עליך מחכה
על תשכח שאם תעלה לפה קישור זה יחסם מיד אז אם אם אתה יכול לשלוח לי למייל
LIMUD@83262044.COM -
שימו יש שם שתי תיקיות.
הקורס החדש.
והקורס הישן.
הקורס החדש הוא הרבה יותר קל לביצוע ורלוונטי לוורדפרס ואלמנטור בגרסאות הנוכחיות שלהם,
הקורס הישן הוא לא כ"כ רלוונטי עבור בנית אתר כיום כי המערכות השתנו אבל בשביל ההתמחות והקודים הוא רלוונטי
בהצלחה לכולם! -
@FSHLOMO שלחתי לך, זה קישור למי שרוצה, צריך לשלוח בקשת גישה, ולעדכן אותי כאן, כי הדרייב בו הוא מאוחסן זה רק לקבצים ואני לא פותח שם כמעט את המייל
שלחתי לך עכשיו בקשה תאשר לי בבקשה
-
@ישראל-פרויקר אם תוכל לאשר לי גם תודה רבה ירבו כמוך
-
-
@ישראל-פרויקר אתה עדיין מאשר?
-
@צור כתב בבירור | לימוד ווארדפרס/בניית אתרים?:
@FSHLOMO אני ראיתי פעם קורס מטורף של וורדפרס
הרמה גבוהה, ברורה
הקורס הבסיסי חינם
ויש גם אחרי זה אופציות לקורסים נוספים בתשלום (סביר)
https://schooliner.com/webliner/נראה לי שזה מה שחיפשתי כי אני מכיר את המרצה והוא תותח על
חיים בניסטי