בירור | לימוד ווארדפרס/בניית אתרים?
-
מנסיון כתלמיד פרוג לימוד וורדפוס
זה לא שווה את הכסף
וגם אין ביקוש לעבודה כשכיר
וכעצמאי זה כן שווה אבל אתה צריך למצוא לקוחות לזה, וזה לא כ"כ פשוט אחרי שהשוק מלא עם אנשים שלמדו את זה.
כך שלא תרויח מזה כלום!אם אתה לומד גם לכתוב שפות אולי זה שווה
אבל בפרוג לומדים רק וורדפוס בעקרון שזה כלום -
@אליאליאלי כתב בבירור | לימוד ווארדפרס/בניית אתרים?:
אבל בפרוג לומדים רק וורדפוס בעקרון שזה כלום
היום בפרוג הכניסו את לימודי וורדפוס בקורס של עיצוב גרפי
-
@אליאליאלי יכול להיות שיש להם גם מסלול של וורדפוס אבל בהחלט לומדים גם בעיצוב גרפי עיין מסלול
עיצוב גרפי ודיגיטל אגב דיברתי אתם על זה -
@כ-ק נכון
אבל מלימוד וורדפוס במסלול הזה בטח שלא תלמד כלום
תלמד רק את הדברים שאתה יכול ללמוד אותם גם בחינם ביוטיוב.
במסלול של הוורדפוס לבד לומדים גם אפיון וכו וכו'
בכל אופן הקורסים שלהם חבל על הזמן גם רק שיש בעיה קטנה בלשון המעטה, שאין ביקוש עבודה לוורדפוס, וכן שזה מאוד יקר יחסית למקומות חילוניים בגלל שאין תחרות, כי הם כמעט היחידים בציבור החרדי.. -
@FSHLOMO בקצרה, פרוג לא שווה הן מבחינה כספית והן מבחינה מקצועית.
אני הייתי ממליץ לך להתחיל מקורס חינמי פשוט עם דברים בסיסים של להתקין את האתר ולעצב אותו, ורק לאחר מכן ללמוד יותר לעומק ובצורה מקצועית.
בחינמי יש לך את אתר ממון שזה קצר ומקיף (בעיקרון כל יום הוא שולח שיעור למשך שבוע, אם אתה רוצה את כולם ביום אחד תכתוב לי)
אחרי זה שהתחברת לעניין ובא לך להתקדם אז תלך על קורסים בתשלום שהם הרבה יותר מתקדמים וכמו ש @לא-מתייאש כתב
עבודה בחברה על פניו לא תמצא, אבל כנראה שתוכל לעבוד כעצמאי. כך שאם אתה יודע לבנות בצורה טובה, אתה יכול להרוויח מזה חמוד בסה"כ, תלוי כמובן לפי הביקוש.
בהצלחה רבה! -
@FSHLOMO אני אנסה לסכם את העצות שנתנו כאן עד עכשיו:
- אתה רוצה ללמוד בניית אתרים. אבל כדאי לך לחשוב שוב אם אתה באמת רוצה להיות עצמאי. בהייטק כמעט תמיד עדיף לעבוד בחברה. ובפרט שתחום בניית האתרים רווי מאד, ועוד יותר מזה רווי בבוני וורדפרס.על פי ההחלטה הזו תתקדם הלאה:
- אם החלטת שאתה רוצה לבנות אתרים כעצמאי, תוכל להתחיל עם וורדפרס ואלמנטור אבל שלא תחשוב שבזה זה נגמר, אתה חייב גם ללמוד לעומק תשתיות רבות נוספות ובמיוחד html, JavaScript, jqurey, PHP.
- אם אתה רוצה לימודים שתוכל לעבוד בחברה, אז אחד מהפריימוורקים של צד הלקוח מתאים. ומכולם כנראה הכי יהיה מבוקש react או react native. אז בשביל זה תלמד html ו JavaScript ואז react.
נ ב.לא נתתי עצות משלי, אלא סיכמתי את האמור לעיל. מי שיוכל להוסיף על זה יבורך.
-
@ישראל-פרויקר כתב בבירור | לימוד ווארדפרס/בניית אתרים?:
בחינמי יש לך את אתר ממון שזה קצר ומקיף (בעיקרון כל יום הוא שולח שיעור למשך שבוע, אם אתה רוצה את כולם ביום אחד תכתוב לי)
אשמח שתשלח לי הכול במכה אחד שאני יוכל ללמוד את זה
תשלח ל LIMUD@83262044.COM
-
לא מצאתי איך להירשם לשם אשמח שתשלח לי
את הסרטונים -
@FSHLOMO אני אשלח לך, יכול להיות רק שייקח טיפה זמן, כי אני צריך להעלות את זה קודם כל לדרייב.
אין עליך מחכה
על תשכח שאם תעלה לפה קישור זה יחסם מיד אז אם אם אתה יכול לשלוח לי למייל
LIMUD@83262044.COM -
שימו יש שם שתי תיקיות.
הקורס החדש.
והקורס הישן.
הקורס החדש הוא הרבה יותר קל לביצוע ורלוונטי לוורדפרס ואלמנטור בגרסאות הנוכחיות שלהם,
הקורס הישן הוא לא כ"כ רלוונטי עבור בנית אתר כיום כי המערכות השתנו אבל בשביל ההתמחות והקודים הוא רלוונטי
בהצלחה לכולם! -
@FSHLOMO שלחתי לך, זה קישור למי שרוצה, צריך לשלוח בקשת גישה, ולעדכן אותי כאן, כי הדרייב בו הוא מאוחסן זה רק לקבצים ואני לא פותח שם כמעט את המייל
שלחתי לך עכשיו בקשה תאשר לי בבקשה
-
@ישראל-פרויקר אם תוכל לאשר לי גם תודה רבה ירבו כמוך
-
-
@ישראל-פרויקר אתה עדיין מאשר?