apk חנות נטפרי
-
יש לי מכשיר אנדרואיד עם וייפרי האם אפשר להוציא את קבצי הapk מהטאבלט
אני צריך את זה לצורך התקנה במערכת מולטימדיה ללא וייפרי .
האם זה בכלל יעבוד? הבנתי שנטפרי ערכו את האפליקציה כך שתעבוד ללא צורך בהתקנת תעודת אבטחה -
יש לי מכשיר אנדרואיד עם וייפרי האם אפשר להוציא את קבצי הapk מהטאבלט
אני צריך את זה לצורך התקנה במערכת מולטימדיה ללא וייפרי .
האם זה בכלל יעבוד? הבנתי שנטפרי ערכו את האפליקציה כך שתעבוד ללא צורך בהתקנת תעודת אבטחה -
@יוסף-100 כן
תוריד את סייר הקבצים מהחנות
השם שלו באנגלית זה מנהל הקבצים +
עם ציור של האות F
ושם אתה יכול להעתיק את האפליקציות
רק שלא כולם יעבדו לך במולטימדיה
תגיד מה בדיוק אתה צריך אולי יוכלו לעזור לך -
@יוסף-100 אם כוונתך לאפליקציות שהתקנת מהחנות אז כן
אם לחנות עצמה אז לא
אבל נטפרי לא עורכים את האפליקציות שיעבדו ללא תעודה, אלא רק שיעבדו ללא צורך בתעודה ברמת רוט, וגם זה רק באפליקציות מסוימות ולא בכולם@צדיק-תמים סליחה על הבורות... יש אפשרות לערוך אפליקציה כך שלא יהיה צורך בתעודת אבטחה? כי להתקין תעודת אבטחה במולטימדיה זה די מרגיז מכיוון שחייבים לעשות כל פעם מחדש קוד לפתיחת הנעילה
-
@צדיק-תמים סליחה על הבורות... יש אפשרות לערוך אפליקציה כך שלא יהיה צורך בתעודת אבטחה? כי להתקין תעודת אבטחה במולטימדיה זה די מרגיז מכיוון שחייבים לעשות כל פעם מחדש קוד לפתיחת הנעילה
@יוסף-100 כתב בapk חנות נטפרי:
@צדיק-תמים סליחה על הבורות... יש אפשרות לערוך אפליקציה כך שלא יהיה צורך בתעודת אבטחה? כי להתקין תעודת אבטחה במולטימדיה זה די מרגיז מכיוון שחייבים לעשות כל פעם מחדש קוד לפתיחת הנעילה
ניתן לערוך שלא יצטרכו ברמת המערכת אלא ברמת המשתמש:
https://wiki.netfree.link/wiki/הוספת_חריגת_אבטחה_לאפליקציה -
@יוסף-100 כן, אמור להיות אפשרי בשיטה הראשונה שמובאת כאן גם שלא יצטרכו תעודה בכלל: https://wiki.netfree.link/wiki/הוספת_חריגת_אבטחה_לאפליקציה#.D7.94.D7.95.D7.A1.D7.A4.D7.AA_.D7.97.D7.A8.D7.99.D7.92.D7.AA_.D7.90.D7.91.D7.98.D7.97.D7.94_.D7.91.D7.90.D7.9E.D7.A6.D7.A2.D7.95.D7.AA_.D7.94.D7.A1.D7.A7.D7.A8.D7.99.D7.A4.D7.98_.27apk-mitm.27
אתה יכול גם ליצור דרך האתר שלי אפליקציה לאתרים הנ"ל ולסמן שידלג על בדיקת SSL -