אני מנסה לפתוח את וורד וזה מה שמופיע לי
-
@משה-מזרחי אמר באני מנסה לפתוח וזה מה שמופיע לי:
עדיף שתשנה את הכותרת...
שיניתי אתה יודע מה אני צריך לעשות ?
-
א' פעם הבאה שאתה מעלה כאן שגיאה באופיס כדאי שתפרט איזה אופיס בדיוק מדובר (365, 2019, 2010, 2003...)
ב' בדרך לפתרון התקלה שלך, דבר ראשון תנסה להפעיל את הוורד כמנהל ונראה מה יוצא.
ג' כשלב בסיסי של פתרון בעיות באופיס, לך להגדרות > אפליקציות > תמצא את אופיס ותלחץ על "שנה" ואז תיקון מהיר (אם יש לך אופיס 19\365) זה פותר את רוב הבעיות.
-
@chv אמר באני מנסה לפתוח את וורד וזה מה שמופיע לי:
א' פעם הבאה שאתה מעלה כאן שגיאה באופיס כדאי שתפרט איזה אופיס בדיוק מדובר (365, 2019, 2010, 2003...)
ב' בדרך לפתרון התקלה שלך, דבר ראשון תנסה להפעיל את הוורד כמנהל ונראה מה יוצא.
ג' כשלב בסיסי של פתרון בעיות באופיס, לך להגדרות > אפליקציות > תמצא את אופיס ותלחץ על "שנה" ואז תיקון מהיר (אם יש לך אופיס 19\365) זה פותר את רוב הבעיות.עשיתי עידכון החדש של וינדויס ואני עכשו שמתי לב שאני לא רואה את אופיס ברשימת התוכנות
-
שהפעלה מחדש כבר עשית
דבר ראשון שעושים זה הפעלה מחדש
נו זה כבר בעיה יותר מעניינת..
זה באמת מעניין כי כל הסמלים של התוכנה למשל וורד ואקסל מופיע רק שאני לא יכול להדליק את זה
-
@bbn אמר באני מנסה לפתוח את וורד וזה מה שמופיע לי:
איזה היה לך ?
2019 פרו +
@bbn אמר באני מנסה לפתוח את וורד וזה מה שמופיע לי:
אולי פשוט תתקין אותו שוב
את זה אני יעשה אם לא יהיה פתרון אחר
-
@הרשי אמר באני מנסה לפתוח את וורד וזה מה שמופיע לי:
זה באמת מעניין כי כל הסמלים של התוכנה למשל וורד ואקסל מופיע רק שאני לא יכול להדליק את זה
זו בעיה ככל הנראה בישום "קליק טו ראן" של אופיס [שאין לי מושג על אופן פעולתו או מטרתו, והוא אמור להפעיל מחדש את אופיס או משהו כזה]
לכאורה בהתקנה מחדש הבעיה תיפתר [אני לא מומחה, זו רק השערה] -
היי @הרשי דבר ראאשון אתה צריך להבין שאם זה לא מופיע ברשימת "אפליקציות", תצטרך להשתמש באיזה כלי להסיר את כל העקבות של זה מהמחשב לפני שאתה מתקין מחדש אופיס. זה לא יימחק מעצמו.
יש למייקרוסופט כלי להסיר את כל הרכיבים של גרסאות קודמות של אופיס - דהיינו בדיוק המקרה שלך - שהאופיס השאיר קבצים במחשב אך אינו מותקן ורשום במערכת.
הנה ה"כלי" https://support.office.com/en-us/article/Uninstall-Office-from-a-PC-9dd49b83-264a-477a-8fcc-2fdf5dbf61d8 -
הלינק הזה אותו דבר רק בעברית
לחברים שמתקשים באנגלית