להורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות
-
@דובי-ג כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
@NH-LOCAL הצלחתי להתקין את הווינדוס 11 עובד מעולה
הבעיה היא שהבלוטוס נעלם ממסך הבית ולא ניתן הוסיפו ובהגדרות הוא מראה
ניסיתי לעשות עדכונים אבל המחשב מעודכן ככה שאין לי מושג איך ניתן להחזיר את הבלוטוס לפעולה.
בתודהdriver-easy-5.7.4.11854.exe
תנסה אם הכלי הזה -
@השמח-בחלקו וונטוי לא עובד טוב עם אתחול מאובטח. אתה צריך לחפש את ההגדרה security או משהו כזה בביוס. תכבה את האתחול המאובטח ("secure boot") ותראה ישועות...
-
זה ממש מדהים כל ההשקעה!
דרך אגב, ראיתי שיש קובץ כאן: https://mitmachim.top/post/489853
וכאן https://mitmachim.top/post/494482
שהכין @KINGYOS שמתקין כמויות תוכנות עם וינ 10,
יש מצב שזה יגיע גם לכאן כל התוכנות האלו? אולי תעבדו יחד ותביאו מוצר מוגמר, אני מבין שזה אפשרי, אולי ע"י עזרת חברי מתמחים טופ שישמחו ודאי לעזור במה שצריך. אשמח לשמוע.
מלבד זה יש ביקוש לאופיס 365 עבור הכתבה, יש מצב שתכניס אותו במקום האופיס הקיים?
קריאתי גם אליך @KINGYOS ! -
@יהודי-צעיר יש לי קובץ כזה של ווינדוס 11 שאני הכנתי
ואם יהיה ביקוש גדול לזה אז אני אשתדל ממש להעלות את זה -
@DYDY6137 כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
ואם יהיה ביקוש גדול לזה אז אני אשתדל ממש להעלות את זה
לדעתי יהיה לזה ביקוש אדיר!
סוף סוף, כל כמה שנים כל אחד קונה מחשב, וצריך לשלם לפחות 250 ש"ח להתקנת כל התוכנות בלי להסתבך עם התקנות חוזרות של כל תוכנה בנפרד,
מניסיון של אחד ששילם כבר כמה פעמים...
אז ודאי שיש לזה וגם יהיה לזה בהווה ובעתיד ביקוש רב,
ותראה לפי הלייקים כשתעלה את זה! -
@יהודי-צעיר כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
יש מצב שזה יגיע גם לכאן כל התוכנות האלו? אולי תעבדו יחד ותביאו מוצר מוגמר, אני מבין שזה אפשרי, אולי ע"י עזרת חברי מתמחים טופ שישמחו ודאי לעזור במה שצריך. אשמח לשמוע
אני אישית התמקדתי בלבנות ISO שיהיה כמה שיותר נקי, קל משקל ושווה לכל נפש - ללא תוספות של תוכנות מכבידות
מלבד זה יש ביקוש לאופיס 365 עבור הכתבה, יש מצב שתכניס אותו במקום האופיס הקיים?
זה באמת כדאי, אך מכיוון של בנייה של ISO כזה דורשת המון המון עבודה (על הקובץ הנוכחי עבדתי במשך חודשיים) נראה שאאלץ להמתין לגרסה 24H2
-
@NH-LOCAL אני מנסה להבין איך יכול להיות שהקובץ של שניכם שוקל אותו הדבר 8.1 ג"ב ??? אם לו יש הרבה יותר תוכנות, [אני מדבר על הגירסה הרגילה שלו ולא עם הגרפיקה שהיא מאד גדולה באמת].
הנה הקובץ שלך: https://drive.usercontent.google.com/download?id=15r5ASKerq7B-lKeA8Lm0__aAkgSgQSwc&export=download&authuser=0
הנה הקובץ שלו: https://fm.mitm.top/index.php/s/fxrmEHgWKjD7fa5 -
@יהודי-צעיר הגרסה שלו היא ווינדוס 10, ווינדוס 11 הוסיפה המון למשקל. בנוסף, הגרסה שלי מכילה את נתוני המשתמש שתופסים מקום נוסף
-
@יהודי-צעיר כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
של שניכם שוקל אותו הדבר 8.1 ג"ב ???
וינדוס 10 שוקל כמדומני פחות 2 ג"ב
-
@יהודי-צעיר נראלי תייגת אותי בטעות..
-
@עם-ישראל-חיי גם לי הוא נתקע בשלב של שטח פנוי, רק מעניין אותי כמה שטח פנוי יש לך, כי לי באמת הכונן מפוצץ ויש רק איזה 30 גיגה פנויים מתוך 500, השאלה אם יש לי מה לנסות לרוקן אותו, ואם כן עד כמה, אז אם תוכל לומר לי כמה שטח פנוי יש אצלךועדיין הוא נתקע
יכול להיות שאם הכונן יהיה יחסית ריק זה לא יפריע לו, אבל יכול להיות שלא...
@NH-LOCAL כתבת שגם לך זה קרה, אז אם תוכל לבדוק את זה גם... תודה על כל העבודה שלך!!!! -
@שלויימה כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
@עם-ישראל-חיי גם לי הוא נתקע בשלב של שטח פנוי, רק מעניין אותי כמה שטח פנוי יש לך, כי לי באמת הכונן מפוצץ ויש רק איזה 30 גיגה פנויים מתוך 500, השאלה אם יש לי מה לנסות לרוקן אותו, ואם כן עד כמה, אז אם תוכל לומר לי כמה שטח פנוי יש אצלךועדיין הוא נתקע
יכול להיות שאם הכונן יהיה יחסית ריק זה לא יפריע לו, אבל יכול להיות שלא...כמו שכבר כתבתי לו - זה לא משנה. באופן בו בנוי ה-ISO הזה אין שום דרך להתקין אותו מתוך מערכת ההפעלה, גם אם יש 400 ג'יגה פנוי.
בקצרה: מכיון שה-ISO מכיל משתמש קיים - אי אפשר להתקין אותו על גבי המחשבחבל על המאמץ המיותר
-
@שלויימה אפשר להתקין את הקובץ מהביוס. האקטוב לא קשור כאן, כי גם הקובץ שלי לא מאוקטב
@שלויימה כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
יכול להיות שאם אני אשמור על היישומים והקבצים הוא יצליח להישאר מאוקטב עם ווינדוס 11 הנוכחי?
כן.