להורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות
-
@דוד-משה-1 כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
אי ידע אינו בורות
אלא מה זה?
-
@מיגו-להוציא כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
@דוד-משה-1 כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
אי ידע אינו בורות
אלא מה זה?
יותר נכון לא כל אי ידע הוא בורות
-
@NH-LOCAL כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
יש לך את כל המידע בשרשור הזה:
https://mitmachim.top/topic/54542/בקשת-מידע-דרייבר-נצרך-בהתקנת-ווינדוס-במעבדי-דור-12
אין לי מושג איזה דור מעבד יש לי ולא מצאתי מידע במחשב על העניין (יש לי את האסוס הקטן).
-
@המתעניין1 כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
ולא מצאתי מידע במחשב
הגדרות > אודות!
אמור להיות כתוב איזה מעבד, והמספר/ים הראשונים שמופיעים מיד לאחריו הם דור המעבד. -
@NH-LOCAL כשאני עשיתי נמחק לי הכל, היתה לי בחירה האם למחוק או לא אבל האפשרות לא למחוק לא היתה זמינה
@חסיד-פשוט -
@מנסה-לעבוד-את-ה כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
@NH-LOCAL כשאני עשיתי נמחק לי הכל, היתה לי בחירה האם למחוק או לא אבל האפשרות לא למחוק לא היתה זמינה
@חסיד-פשוטכנראה לא היה מספקי מקום....
-
@דוד-משה-1 לא נראה לי, היה מקום
-
@מנסה-לעבוד-את-ה כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
@דוד-משה-1 לא נראה לי, היה מקום
יש כל מיני סיבות, אבל תהליך המחיקה לא מוסתר, אם הוא קורה זה די ברור בתהליך ההתקנה
-
@ASER כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
הווינדוס והאופיס כבר לא מופעלים....
מהרגע הראשון הם לא היו אמורים להיות מופעלים....
הפריצה היא אישית לכל לוח אם.@NH-LOCAL כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
קובץ פריצה לווינדוס ואופיס