בעיה | נפל לי הטלפון לאסלה
-
@8523
לא הבנתי מה הבעיה אחרי שפירקת את הברגים צריך להפעיל קצת לחץ והמסגרת יוצאת
בכל אופן יש לי חבר עם הטלפון הזה "ששחה" בבריכה ועכשיו הוא עובד
שימי לב אם עד עכשיו הוא לא נהרס זה כבר סימן טוב אז תני לו עוד יומים באורז ותשתמשי רגיל
אם יהרס תקני חדש (הנתונים מגובים בכל מקרה)
בהצלחה -
@אני-אני-אני אני לא הצלחתי גם עם הרבה לחץ להוציא--- כנראה משהו שם נדפק.
בכל מקרה הוא כבר לגמרי שבק חיים וכבר הזמנתי חדש--
תודה בכל זאת -
חברים אני אשמח להביע כאן את דעתי אני קצת מתמחה בתחום
אני אשמח לתת כמה נקודות לפחות אם היסתדרת/ם או לחילופין לפעם הבאה אז ככה
דבר ראשון פלאפון שנופל למים כלל תמיד להוציא בטריה בכול מקרה בעולם אחרת אם הבטריה בפנים זה גורם לקצר במוח והמוח נשרף!!
וכל פלאפון אפשר לפתוח אותו ובמקרה שלא יודעים אז לא להפעיל ולא לנסות להשים במטען ולהביא למשהו שיודע לפתוח כמה שיותר מהר
*טיפ לא לנער את הפון יכול להיות שהמים לא הגיע למוח..
דבר נוסף בכול פון שייש לו אחריות מינימלית שמים לו מדבקה שהיא בצבע לבן ברגע שנוגע במדבקה מים המדבקה נהיית אדומה וכך החברה יכולה לטען שזה נפל למים ויפוג האחריות
*בעיה שקוראת לפעמיים
לפעמיים יש לחות והמדבקה נהיית אדומה
דבר שלישי אחר שפתחתם את הפון מוצאים את הבטריה כמובן לוקחים פן ומייבשים את כל הלוח ואת כל החיבורים כניסה הטענה וכל החיבורים ( במקומות שייש חוט רגיש ודק לא לעשות הרבה כדי לא ימאס)
אחרי שיבשתם היטב תחזירו את הבטריה למקום וכו ..ותוכלו להפעיל את הפון
והההה!!!
אורז זה נקודה חשובה מה שאורז עושה סהכ סופג נוזלים וסתם לחכות הרבה זמן וזה יכול לפגוע בלוח אני בכול אופן בכלל לא ממליץ על אורז ואפי פוסל אורז!!!
דבר אחרון שחשוב מקרים שקראו לי בשיאומי מקשים קין 1 שזה קרה לי בזה (לא יודע בשיאומי חצי טאץ) נכנס מים מתחת למקשים וזה גרם שהמקשים נלחצו מידי פעם אז ממליץ ליבש אותם טוב וזה ימשיך לעוד יום כזה והכול יסתדר
מקווה שעזרתי לכם קצת
מאחל בהצלחה ומאחל שלא תהיו צריכים את המדריך הזה הי פעם -
@8523 כתב בבעיה | נפל לי הטלפון לאסלה:
אני יכולה להטעין אותו אבל לא להעביר קבצים עם כבל
תשתמשי בכבל אחר
-
כמו שאמר אני אני וכו ..
אמר תקח קודם כבל שטוען נתונים אם זה לא עובד תנסה את זה @8523 תקח סיכה / מחט משהו דק ותנקה את הכניסה של ההטענה בזהירות לא לעשות חזק זה עלול להרוס את הכניסה
( אני יסביר מה הבעיה הכניסה של המכשירים האלה תומכים באוזניות מחשב וכו ברגע שייש קורזיה- ליכלוך אז המגעים נוגעים אחד בשני ובעצם זה גורם לפגיעה אני אישית טיפלתי המון בקין 1 והs21 שזה קורה הרבה עם הזמן) בחצי טאץ פחות ראיתי אבל שנכנס לך מים אני משאר סיבה לכך לכן אני ממליץ לך לנסות..בהצלחה !!