בעיה | נעילת ביטלוק
- 
@משחזר-מידע כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: זה חומר קריטי!!! 
- 
@משחזר-מידע כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: זה חומר קריטי!!! @מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: זה חומר קריטי!!! - חומר קריטי עושים גיבויים
- חומר קריטי בהעתק יחיד לא מצפינים עם Bitlocker (או כל הצפנה אחרת)
 יש לך את המפתח (או שגם זה אין)? 
- 
@מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: זה חומר קריטי!!! - חומר קריטי עושים גיבויים
- חומר קריטי בהעתק יחיד לא מצפינים עם Bitlocker (או כל הצפנה אחרת)
 יש לך את המפתח (או שגם זה אין)? @משחזר-מידע כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: יש לך את המפתח אני שמרתי מפתח על המחשב הזה די בטוח, רק לא יודע איפה ואם עדיין קיים... 
- 
@משחזר-מידע כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: יש לך את המפתח אני שמרתי מפתח על המחשב הזה די בטוח, רק לא יודע איפה ואם עדיין קיים... @מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: אני שמרתי מפתח על המחשב הזה די בטוח, רק לא יודע איפה ואם עדיין קיים... הבנתי נכון? 
 בתוך הכונן המוצפן הכנסת את המפתח?
- 
@מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: טעות שלי זה לא כונן, זה ארדיסק חיצוני. ושמרתי את זה במחשב עצמו אז המפתח קיים?! 
- 
@מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: לא יודע... 
 יכול להיות שנמחק באיזשהו גילגולעם מפתח זה צרה 
 ללא מפתח זה אם כל הצרות
- 
@מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: אז דבר ראשון איך אני יודע אם יש לי את המפתח??? אין לי רוה"ק (בעצם יש לי אבל משתמש בו רק לדברים רוחניים) כתבת: 
 @מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק:אני שמרתי מפתח על המחשב הזה די בטוח 
- 
@משחזר-מידע כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: 
 אוקי אז נגיד שאין... מה עושים???
- 
@מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: לא יודע... 
 יכול להיות שנמחק באיזשהו גילגולעם מפתח זה צרה 
 ללא מפתח זה אם כל הצרות@מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: אוקי אז נגיד שאין... מה עושים??? @משחזר-מידע כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: ללא מפתח זה אם כל הצרות 
- 
@מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: אוקי אז נגיד שאין... מה עושים??? @משחזר-מידע כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: ללא מפתח זה אם כל הצרות 
- 
- 
- 
- 
- 
@מיכיה האם בדקת על מחשב אחר? 
 ושוב, קודם תבדוק טוב אם בכל זאת יש לך קובץ עם המפתח במחשב שלך.
- 
@משחזר-מידע כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: אתה שואל איך אני עושה או איך אתה עושה? אני יכול לעשות כזה דבר 'אם הצרות'?? אם לא אשמח שתגיד לי מה הלאה... 
- 
@משחזר-מידע כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: אתה שואל איך אני עושה או איך אתה עושה? אני יכול לעשות כזה דבר 'אם הצרות'?? אם לא אשמח שתגיד לי מה הלאה... @מיכיה כתב בבעיה | נעילת ביטלוק: אשמח שתגיד לי מה הלאה... כתוב מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי 12 שניות) 
 ובעז"ה אצור קשר