בקשה | תרגום גוגל לאנדרואיד אופליין (אולי) פתרון עם רוט כמובן
-
בס"ד
תהליך זה מחייב רוט לכן מי שאין לא רוט זה לא רלוונטי
מחיפוש מסיבי לפתרון לגוגל אנדרואיד אופליין עדיין לא מצאתי פתרון שיעבוד התרגום באופליין, ואני מתכוון על תרגום תמונה ולא על תרגום טקסט כי תרגום טקסט כן מצאתי בפורום למרות שזה גרסה ישנה של תרגום גוגל.
אבל נראה לי שאולי כן יש פתרון אבל אני צריך שמישהו יעזור לי בזה כי אני לא מצליח להוריד את קובץ השפה למרות כל הניסיונות ואני לא יודע למה זה לא הולך לי יש לי שיואמי חצי טאצ' חצי נעול (דהיינו עם אפשרות התקנה של אפליקציות וחסימת חנות גוגל).
קודם כל התרגום תמונה של גוגל יושב על אפליקציה שנקראת google app, ולא על האפליקצייה הרגילה של תרגום גוגל ובגלל זה למרות שהצלחתי להוריד את קובץ האופליין לאפליקציית התרגום של גוגל, לא הצלחתי להוריד את קובץ התרגום של האפליקציה google app.
אז לכן מי שי לו אפשרות להוריד את קובץ התרגום של google app ולהכנס לתיקייה data/data ושם יש את התיקייה של הgoogle app היא לא נקראת בשם הזה אלא com.google.android.googlequicksearchbox
אם יוכל להעלות את התיקייה הזאת לכאן אחרי שהוא הוריד את קובץ התרגום זה יעזור לכל מי שצריך את זה, כולל אותי כמובן.
יש לציין שחייב שהגרסה של התוכנה תהיה אותה גרסה כמו הגרסה של מי שהוריד את הקובץ לכן מי שמוכן לעשות את זה שיכתוב גם את גרסת התוכנה של הgoogle app שלו, זה מופיע בהגדרות האפליקצייה בשורה התחתונה למטה.