בירור | צריכת חשמל נמוכה
-
אני מנהל 8 יחי"ד
יש דייר אחד שיוצא לו במונה תשלום דו חודשי באיזור של 160 ש"ח.
השאלה אם המונה לא מדייק או ששכן אחר משלם על החשמל שלו ?
לטענתו שלא משתמש כמעט בחשמל לא מדליק מזגנים יש לו כיירים גז וכוו
אשמח לשמוע מחכמי הפורום האם זה סביר ?
( למי שירצה להשיב שאם זה מסתדר אם החשבון חשמל אז כנראה שהוא צודק
אני רוצה להבהיר שאני גר בדירה הרשמית לפני שפיצלו ואני משלם את העודף ממה שנשאר ) -
@אחד-אלוקינו הבדיקה הפשוטה (טכנית) היא אם כל הדיירים יורידו את הראשי ולראות האם משהוא אצלו פועל... ואגב, הייתי בדירה שבה המונה לא חובר נכון (אני לא זוכר את הטעות בפרטות, אבל אני זוכר שחיווטתי אותו מחדש ובאמת היה משהו כמו מה שאתה מתאר, לא עבד אצלו כלום אבל החיווט הוא זה שבילבל את המונה)
-
@אחד-אלוקינו יכול להיות אם כי זה נדיר שאדם משמש כ"כ קצת אני מנהל שלש יחידות ויצא לי לפגוש אנשים שבקושי משתמשים אחד מהם הממוצע החודשי שלו היה פחות ממאה ש"ח וחשבתי שאולי יש בעיה במונה או שיש איזה קו שנכנס ליחידה לא דרך המונה והכל היה תקין פשוט משתמש קצת
-
@אחד-אלוקינו כתב בבירור | צריכת חשמל נמוכה:
אני רוצה להבהיר שאני גר בדירה הרשמית לפני שפיצלו ואני משלם את העודף ממה שנשאר )
אני הייתי ממליץ לך להתקין מונה נוסף לעצמך
ואז לבדוק כל חודש שסך הכל שווה למונה חברת חשמל
מומלץ ללא קשר לבעיה הנוכחית -
@A0533057932
גם אני מצטרף זה הפתרון הכי נכון ולעצם העניין הייתה לי דיירת בדירה שהייתה משלמת חשבון דו חודשי של 200 שח בדירת 3 חדרים פשוט הדבר היחיד שהיא משתמשת זה תאורה כל פעם בחדר שבו היא נמצאת יש אנשים שאין להם שימוש בחשמל -
@mirol כתב בבירור | צריכת חשמל נמוכה:
ואגב, הייתי בדירה שבה המונה לא חובר נכון (אני לא זוכר את הטעות בפרטות, אבל אני זוכר שחיווטתי אותו מחדש ובאמת היה משהו כמו מה שאתה מתאר, לא עבד אצלו כלום אבל החיווט הוא זה שבילבל את המונה)
אני יכול לבדוק את זה לבד או שצריכים חשמלאי ?
-
@אחד-אלוקינו ממממ... צריך להסתכל על החיווט ולוודא שהוא חווט נכון... שההזנה באמת נכנס למה שכתוב IN והיציאה ל OUT...