עזרה | עזרה | הוספת עברית לנגן fiio m7
-
קניתי נגן fiio m7 מחו"ל (הזמנתי דרך אליאקספרס)
והייתי בטוח משום מה שיש לו עברית, אבל לצערי כשהוא הגיע גיליתי שהוא ללא עברית.
הבעיה העיקרית שלי היא: שכשהנגן מפעיל את השירים (ויש לי הרבה ברוך השם), אז מופיע סימן שאילה על כל אות - ולא אותיות בעברית [אני חושב שרק לכאלה שיש להם כותרת].
ממש חשוב לי שיראו את השם של השיר בעברית בנגן שמפעיל את המוזיקה (נגן fiio בגירסה קצת ישנה), וכן במנהל הקבצים שמפעיל את השירים.לכאורה מה שגורם לכך שבמנהל הקבצים לא מופיע השיר בעברית אלא רק סימני שאילה, וכן בנגן שמפעיל את השירים - זה שאין עברית בטלפון.
שאילתי היא:
כיוון שהנגן מבוסס אנדראויד, ויש לי את הקושחה שלו בגירסה יותר מתקדמת 1.0.8 [אפשר להשיג אותה גם באינטרנט] האם אפשר להכניס לשם עברית.אשמח ממש לעזרה. מוכן אפילו בתשלום.
-
@מישהו12
הנגן מגיע עם גירסה נעול להתקנות, והייתי מעדיף שככה יישאר, כי אני לא רוצה להשתמש בדברים אחרים מלבד מוזיקה (ראיתי ברשת גירסה שפותחה להתקנות).
אם מישהו מהמומחים כאן יכול לעזור לי או לסדר לי את הקושחה של הנגן שיקלוט לי את השפה עברית, (אני מבין אנגלית רק חשוב לי שלא יהיה את הסימני שאילה במנהל הקבצים ובאפליקציה של הנגן fiio).
לא חשוב לי אם זו גירסה יותר ישנה או מתקדמת, רק שתהיה נטו מוזיקה (נעול להתקנות, מעדיף ממש את הגירסה שלהם ולא הפרוצה עם נעילה)
מוכן גם בתשלום. -
@0527175343smb
דרך adb? -
@0527175343smb
קודם כל תודה רבה.
לא הכרתי את התוכנה ולימדת אותי הרבה.
אבל המחשב מריץ את הסקריפט ולא פותח שום דבר בנגן אנדראויד. והסקריפט כותב לי ללחוץ על כל לחצן ליציאה.
זה כנראה לא תומך? -
@yad1 הנגן צריך להיות עם מצב מפתחים מופעל ואיתור באגים גם. (לוחצים על מס' הבוילד 7 פעמים והוא מפעיל מפתח). אינני זוכר במדויק אבל אתה צריך להפעיל את התוכנה אחרי שהמחשב זיהה את המכשיר ואז לאשר שאת נותן אמון במחשב. (בכ"מ לזכרוני יש ביוטיוב סרטונים קצרים שמסבירים איך להתקין וכו'). תעדכן עם הצליח.. בברכה.
-
@0527175343smb
הפעלתי מצב מפתחים ואיתור באגים.
המחשב זיהה לי את המכשיר, ונתתי אישור בנגן.
הראה לי מה שכתוב בתמונה, ולא נפתח לי שום דבר בנגן.