שיתוף | תגובה ל- תוכניות סלולר כשרות מתעדכן.
-
תגובה: תוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ
@יהונתן-כץץ כתב בתוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ:
ניתן להפעיל חינם את השירות צלצול כפול בהוט מובייל.
צלצול כפול אומר, שאפשר להוסיף בשירות לקוחות מספר נייח בלבד
שברגע שאתה מקבל שיחה לנייד של הוט מובייל במספר XXXXXXXX
תקבל בו זמנית גם את השיחה בנייח שבחרת...קוראים לזה 'הפניית שיחות''! יש את זה ברמי לוי ג''כ! זה לא מצלצל 'בו זמנית' ואין בזה עניין! רק אם אין קליטה/ לא זמין וכו'.... לפי ההגדרות מייד זה מצלצל.
עלות סים 50 ש''ח
בחנויות שלהם זה 10₪ בלבד!!!
אבל שימו לב לפני שיש לכם קליטה...)
לרמי לוי יש קליטה מצויינת ומטורפת!!!! יש איזורים לא נידחים בכלל בארץ! שיש רק להם קליטה! ולחברות אחרות פחות! מניסיון של המון ידידים! כן!, יש לי מכרים שהתחרטו על הרגע שעברו לרמי לוי, ויש לי מכרים שהתחרטו על הרגע שעברו להוט מובייל. ועוד חברות כמובן.
הוט מובייל: (החברה המובילה היום בכל תחום!)
ולכן כל הזמן עושה מבצעים, והסוכנים הכי משווקים אותה ונותנים 'מתנות' כדוג' פלונים וכדו'... כי כולם רצים לחברה המובילה.... צא ולמד בתקשורת האינטרנטית הכללית איזה קליטה ושירות מעולים יש להם... אתה רק מזכיר את שמם וכולם לוקחים צעד אחורה....
מחילה מכבודך! ידוע הדבר שמשווקי הקווים לא מקבלים 'שקל!' על הניוד לרמי לוי ורק מרויחים על הסים כמה גרושים! ברור האינטרס ללכלך עליהם ולשווק חברות אחרות שמתגמלות!
אני לא כותב שאתה משקר אני כותב שיש הרבה כאלה שעובדים בעבודה שלך, ובוודאי שאתה נוגע בדבר!!
אתה יכול לכתוב פוסטים ניטראלים בלבד ללא שיווקים וללא ליכלוכים. וכמובן בתנאי שאתה לא קשור אליהם כלכלית....
ואני שוב מתנצל מאד! ובכנות לגמרי! בפני @יהונתן-כץץ היקר! אני מאד מעריך את מי שמשקיע כאן בפורום ודואג לציבור! אני לא מאשים ח''ו בכלום! חשוב לי האמת! ועד הסוף! פשוט הגשת הפוסט לא היתה לגמרי נשמעת ניטרלית וע''כ באתי להבהיר מה שאני חושב. -
@הרוששיבע כתב בשיתוף | תגובה ל- תוכניות סלולר כשרות מתעדכן.:
לרמי לוי יש קליטה מצויינת ומטורפת!!!!
תפתח מפת אנטנות ותחפש איפה יש אנטנות שהם עובדים איתם... חמישית משאר החברות....
למשל איפה שאני גר אין טיפת קליטה!
וסליחה מכבודך אבל זה נראה שאתה מקבל אחוזים מרמי לוי כי אני מתעסק עם קווים כבר למעלה מ 5 שנים ויוצא לי לדבר עם הרבה מאד לקוחות ורובם הגדול אומר שאיפה שהם גרים אין קליטה לרמי לוי. -
@יהונתן-כץץ
לא באתי לריב איתך!
אתה נגוע, נקודה!!
אני לא אמרתי שרמי לוי יותר טוב מכולם, אמרתי שיש לו מעלות כמו כולם יש מקומות עם קליטה שלו ויש מקומות עם קליטה לאחרים!
אני הסתובבתי בבני ברק, ירושלים, קריית ספר, מודיעין, בית שמש, חיפה, קריות, טבריה, קריית גת, אשדוד, מרון, נהריה כרמיאל, נתיבות, ת''א, לוד, רמלה, ועוד ועוד ועוד ויש לי קליטה מצויינת!
מי שחס על כספו שילך למי שהכי זול! ( כמובן אם עובד לו.) -
קוראים לזה 'הפניית שיחות''! יש את זה ברמי לוי ג''כ! זה לא מצלצל 'בו זמנית' ואין בזה עניין! רק אם אין קליטה/ לא זמין וכו'.... לפי ההגדרות מייד זה מצלצל.
הפניית שיחות יש בכל חברה.
היחודיות של השירות הזה (שקיים רק בהוט מובייל) הוא שמראש כשנמצאים בבית הוא מצלצל גם בבית ועונים איפה שרוצים. (פתרון טוב לכאלו שיש להם בבית קליטה ככה ככה, והקו מצלצל אבל לא שומעים ככ טוב, והם יכולים לענות בבית אם הם רוצים( או להשבית את השירות כשהם לא בבית).@הרוששיבע כתב בשיתוף | תגובה ל- תוכניות סלולר כשרות מתעדכן.:
ניסית גם בתקופה האחרונה?
לרמי לוי יש קליטה מצויינת ומטורפת!!!! יש איזורים לא נידחים בכלל בארץ! שיש רק להם קליטה! וליברות אחרות פחות! מניסיון של המון ידידים!
-|
אתה צודק, אפשר לומר מה שרוצים אבל הקליטה של רמי לוי בסדר גמור בכל הריכוזים החרדיים.@הרוששיבע כתב בשיתוף | תגובה ל- תוכניות סלולר כשרות מתעדכן.:
אתה יכול לכתוב פוסטים ניטראלים בלבד ללא שיווקים ולכלוכים. וכ''ז בתנאי שאתה לא קשור אליהם כלכלית....
תודה רבה על האישור...
מי שחס על כספו שילך למי שהכי זול! ( כמובן אם עובד לו.)
בעיקרון נכון, אם מספיק לו 3000 דק'.
-
@יהונתן-כץץ כתב בשיתוף | תגובה ל- תוכניות סלולר כשרות מתעדכן.:
נראה שאתה מקבל אחוזים מרמי לוי
חשבון פשוט!
א. כל מוכר פלאפונים מתחיל וותיק יגיד לכם שהוא לא מרויח מרמי לוי, מחברות אחרות כן.
ב. אין לאף אחד את המספר שלי או המייל לקבלת שירות...........................
ג. כולם יודעים שרמי לוי הסל הזול במדינה כמעט בכל דבר, וידוע שהוא עשה תוכנית בשקל לחודש ומשרד התקשורת סגר לו!
מסקנא: רמי לוי זול כי הוא זול!!! ומי שרוצה לשלם שישלם!
ד. הריני מצהיר בזאת כי לא קוראים לי רמי לוי! אני לא קשור אליו משפחתית! לא ראיתי אותו בחיים שלי! ואין לי מניות אצלו! -
נראה שאתה מקבל אחוזים מרמי לוי
חשבון פשוט!
א. כל מוכר פלאפונים מתחיל וותיק יגיד לכם שהוא לא מרויח מרמי לוי, מחברות אחרות כן.
ב. אין לאף אחד את המספר שלי או המייל לקבלת שירות...........................
ג. כולם יודעים שרמי לוי הסל הזול במדינה כמעט בכל דבר, וידוע שהוא עשה תוכנית בשקל לחודש ומשרד התקשורת סגר לו!
מסקנא: רמי לוי זול כי הוא זול!!! ומי שרוצה לשלם שישלם!
ד. הריני מצהיר בזאת כי לא קוראים לי רמי לוי? אני לא קשור אליו משפחתית! לא ראיתי אותו בחיים שלי! ואין לי מניות אצלו!אני לא רואה ענין להאשים כל מי שטוען אחרת בהאשמה של 'סוכן של החברות המתחרות'. זה מוריד מהאמינות של הכותב ופוגע באווירה של הפורום.
באופן אישי הרבה אנשים שדיברתי אתם לא היו מרוצים מהקליטה של רמי לוי בבני ברק ובירושלים.
אני עם סלקום ויש לי קליטה גבוהה מאוד ברוב אזורי הארץ, גם במקומות שלחברות אחרות אין.
רמה ד' היא לא מקרה מייצג בהיות והיא שכונה חדשהגילוי נאות: אין לי קשר לסוכן פלאפונים, ומעולם לא מכרתי פלאפונים, ואין לי כל תכנית כזו.
-
@cool כתב בשיתוף | תגובה ל- תוכניות סלולר כשרות מתעדכן.:
ניסית גם בתקופה האחרונה?
כן.
והקו מצלצל אבל לא שומעים ככ טוב
שומע!
תודה רבה על האישור...
זה לא אישור, זה בידיוק הפוך! אינני חושב שבפורום שנועד לעזור לאחרים אמור ליהיות ביזנעס'!
בעיקרון נכון, אם מספיק לו 3000 דק'.
בד''כ מי שנשוי ושני הקווים רמי לוי, יש 10,000 דקות בתוך רמי לוי ופלאפון, בן אדם נורמאלי הרבה שיחות בבית אינם בתוך ה3000 וגם שיחות חוץ יש חברים ברמי לוי ופלאפון לרוב.... למעיעשה מספיק גם לנאייעס בשפע.....
רמה ד' היא לא מקרה מייצג בהיות והיא שכונה חדשה
אמת לאמיתה!
אבל היא כן מוכיחה שיש מקומות שדוקא שם יש יותר קליטה לאחרים. -
@איש-נחמד כתב בשיתוף | תגובה ל- תוכניות סלולר כשרות מתעדכן.:
אני לא רואה ענין להאשים כל מי שטוען אחרת בהאשמה של 'סוכן של החברות המתחרות'. זה מוריד מהאמינות של הכותב ופוגע באווירה של הפורום.
אתה צודק!
כוונתי לטובה בלבד! ראיתי פוסט מידי שווקי, שמוביל לצד אחד. וגם ההערות לא היו בנוסח ' כדאי לבדוק קליטה שמעתי.. וכו'... זה היה אחרת וציני לגמרי ואכמ''ל...
אגב השתדלתי ליהיות עיניני למרות שיש לי עוד השגות, ע''מ לשמור על האוירה הטובה! -
וסליחה מכבודך אבל זה נראה שאתה מקבל אחוזים מרמי לוי כי אני מתעסק עם קווים כבר למעלה מ 5 שנים ויוצא לי לדבר עם הרבה מאד לקוחות ורובם הגדול אומר שאיפה שהם גרים אין קליטה לרמי לוי.רמי לוי לא רוכב על האנטנטת של פלאפון? ככה אמרו לי בחברה
-
@menajemmendel כתב בשיתוף | תגובה ל- תוכניות סלולר כשרות מתעדכן.:
וסליחה מכבודך אבל זה נראה שאתה מקבל אחוזים מרמי לוי כי אני מתעסק עם קווים כבר למעלה מ 5 שנים ויוצא לי לדבר עם הרבה מאד לקוחות ורובם הגדול אומר שאיפה שהם גרים אין קליטה לרמי לוי.רמי לוי לא רוכב על האנטנטת של פלאפון? ככה אמרו לי בחברה
אם אמרו לך אז הם לא נראה לי משקרים... אבל אין לי מושג על מה הם יושבים...
-
@יהונתן-כץץ ציטוט מויקיפדיה.
החברה מספקת שירותי טלפון נייד באמצעות שימוש בתשתיות פיזיות קיימות של חברת פלאפון. החברה החלה את פעילותה בדצמבר 2011, הראשונה מבין סדרת חברות המפעילות רשת סלולרית וירטואלית. קידומות המספרים שהוקצו למנויים חדשים של הרשת הם: 055-66 וכן קידומת 055-67 למנויים הכשרים ברשת ובשל מדיניות ניידות המספרים בישראל ניתן להעביר לרשת מספרים ששייכים לחברות אחרות.המודל העסקי של החברה הוא רכישת מלאי גדול של דקות שיחה, מסרונים ונפחי גלישה סלולרית מחברת פלאפון במחיר נמוך, ומכירתם לצרכן במחיר גבוה מעט יותר מהמחיר אותו רכשה. החברה פועלת במתכונת לפיה הלקוח משלם תשלום חודשי בסיסי ותשלום על פי צריכה של דקות ומסרונים. בנוסף, משווקת החברה טלפונים סלולריים, אך מתקיימת הפרדה מוחלטת בין התשלום עבור המכשיר לתשלום עבור צריכת שירותים בפועל.[1]
רמי לוי הוא מפעיל וירטואלי, אין לו בכלל תשתיות פיזיות, והתשתיות הן אך ורק של חברת פלאפון.
מנסיוני הדל, אין הבדל ומי שטוען שבאיזור שלו אין קליטה לרמי לוי אז כנראה שגם פלאפון לא יהיה לו.
אבל בגדול-כמו כל חברה סלולרית, יש הרבה שמרוצים והרבה שלא- תלוי איזורים. -
תן כתובת! סניף בית שמש לוקחים 50 ש"ח!
מי שיודע על מקום שבו אפשר להשיג סים כזה בפחות, אשמח לעדכון,
תודה! -
@דוד-טרייטל אם אתה מנייד קוים אחרים אני יוכל לתת לך בחינם...
0548404041 -
@cool כתב בשיתוף | תגובה ל- תוכניות סלולר כשרות מתעדכן.:
אם אתה מנייד קוים אחרים אני יוכל לתת לך בחינם...
תודה על הרעיון... בניודים אני מפרנס משפחה שלמה עם מכשירים חדשים...
האם תרצה למכור לי סים כזה בהתניידות לרמי לוי??..