בעיה | מחקתי מחיצות בלינוקס מחשב חדש ועכשיו הוא לא מזהה בכלל דיסק
-
@משחזר-מידע כתב בבעיה | מחקתי מחיצות בלינוקס מחשב חדש ועכשיו הוא לא מזהה בכלל דיסק:
בביוס הוא מזוהה?
לא
-
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | מחקתי מחיצות בלינוקס מחשב חדש ועכשיו הוא לא מזהה בכלל דיסק:
לא
אז מה האפשרויות העומדות בפניך
א. לפתוח את המחשב ולראות מה קורה
ב. להפעיל את האחריותמה שבטוח
שאם לא מזוהה במחשב אין לך מה לעשות ברמה הביתית -
@משחזר-מידע
אוקי תודה (חשבתי אולי דרך שורת הפקודה או משהו אבל קיבלתי תשובה) -
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | מחקתי מחיצות בלינוקס מחשב חדש ועכשיו הוא לא מזהה בכלל דיסק:
חשבתי אולי דרך שורת הפקודה או משהו
איך שורת פקודה או משו אם לא מזוהה כלל
-
@משחזר-מידע
בשביל זה שאלתי את המבינים -
בשביל זה שאלתי את המבינים
אין צורך לשאול
בשביל פקודה אתה צריך לשלוח לאנשהו כמו /dev/sdX או אות כונן או לפחות volume
אם לא מזוהה לאן תשלח?
(העובדה שגם אני מבין את זה) -
@דוד-משה-1 זכור לי שבמעבדי דור 11 של אינטל ואולי גם מעבדים מתקדמים יותר צריך להתקין דרייבר מסוים כדי שהדיסק יזוהה (אם כי אין לי מושג באיזו רמה הוא לא מזוהה אם אין דרייבר וקשה לי להאמין שהביוס לא יציג אותו במצב כזה אבל שווה לבדוק)
@אלישי פתח על זה פעם נושא כמדומני אבל אני לא מוצא אותו עכשיו -
@מתכנת-חובב ברמת הביוס זה אמור תמיד להיות מוצג, ובמידה ולא, זוהי לכאורה בעיה מכנית טכנית ופיזית.
-
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | מחקתי מחיצות בלינוקס מחשב חדש ועכשיו הוא לא מזהה בכלל דיסק:
@דוד-משה-1 זכור לי שבמעבדי דור 11 של אינטל ואולי גם מעבדים מתקדמים יותר צריך להתקין דרייבר מסוים כדי שהדיסק יזוהה (אם כי אין לי מושג באיזו רמה הוא לא מזוהה אם אין דרייבר וקשה לי להאמין שהביוס לא יציג אותו במצב כזה אבל שווה לבדוק)
@אלישי פתח על זה פעם נושא כמדומני אבל אני לא מוצא אותו עכשיו@אלישי כתב בבעיה | מחקתי מחיצות בלינוקס מחשב חדש ועכשיו הוא לא מזהה בכלל דיסק:
@מתכנת-חובב ברמת הביוס זה אמור תמיד להיות מוצג, ובמידה ולא, זוהי לכאורה בעיה מכנית טכנית ופיזי
דיברתי עם משהוא והוא טען לי שהיה בעיה כזו בדל וזה כן מנהל התקן משום מה הוא לא יודע להסביר למה
אני ינסה ואבדוק -
דיברתי עם משהוא והוא טען לי שהיה בעיה כזו בדל וזה כן מנהל התקן משום מה הוא לא יודע להסביר למה
@מתכנת-חובב @אלישי
אפשר בקלות לבדוק את זה עי ביטול
Volume Management Device (VMD) technology בBIOS -