בעיה | אפליקציית דואר במק
-
-
@gogo סיפור מוזר.
יש לי אותו מחשב בדיוק כמוך (אם כי לי יש 24GB ראם..), אותה גרסה של מערכת ההפעלה וכו'.
אצלי iCloud.com עובד בצורה חלקה כולל לוגין וכל השירותים בפנים.
ו-Apple.com לא עובד אבל עושה שגיאה אחרת (שצילמתי למעלה) כלומר עיצוב טיפה שונה. וזה לא הולך להיפתר.
כמובן כל מה שאמרתי הוא ברשת נטפרי ובדפדפן ספארי.איזה קיצור דרך יש לעבור בין כרטיסיה לכרטיסה בלי העכבר
קונטרול טאב כמו כל דפדפן.
-
@chv כתב בבעיה | אפליקציית דואר במק:
יש לי אותו מחשב בדיוק כמוך (אם כי לי יש 24GB ראם..), אותה גרסה של מערכת ההפעלה וכו'.
מעודכן? כי נראה לי שהיה עדכון.
רגע, מה הוא כותב לך שם בשגיאה באנגלית?
אולי אצלי זה כן בעיה של נטפרי כמו בדואר? אגב הם לא שללו זאת בפנייתי אליהם? -
@gogo כתב בבעיה | אפליקציית דואר במק:
מעודכן? כי נראה לי שהיה עדכון.
כן, כתבתי, אותה גרסה של מערכת ההפעלה.
מה הוא כותב לך שם בשגיאה באנגלית?
את אותו טקסט שכתוב אצלך בעברית, רק בעיצוב שונה משום מה.
אולי אצלי זה כן בעיה של נטפרי כמו בדואר?
אין קשר.
ואגב הנושא, אם אכן מותקן אצלך תוכנת הפרסומות eset (כפי שנראה מצילומי המסך ששיתפת),
אני ממליץ לך בחום להסיר אותה, לא רק שאין בה שום תועלת או עניין, אלא אפילו כנראה אפשר לחשוד בה כאחראית על חלק מהתקלות שנתקלת/תיתקל בהמשך.
אולי ב-Windows יש בנמצא איזה כלי לא עסקי שמגן על המחשב מנוזקות (ואני מדגיש אולי, כי רוב הכלים שמסתובבים הם בפועל או כורי קריפטו/אוספי מידע/תוכנות פרסומות פשוטות), שייתכן שיהיה איזה אדם אחד מתוך מיליון שזה יעזור לו יותר מכלי ההגנה המובנים במערכת.
אבל ב-MacOS זו באמת שטות גמורה שאין לה יסוד. -
@צדיק-תמים כתב בבעיה | אפליקציית דואר במק:
לדומיין של אפל שיש לו הצמדת תעודה בספארי ולא עובד
אבל @chv כתב שאצלו זה עובד?
אולי קשור לשרת? -
@gogo הוא לא כתב את זה על apple.com אלא על icloud.com
ואכן גם אצלי icloud.com עובד מצויין בספארי, אני לא יודע למה אצלך לא.
ביקשת "איזה פתרון", אז להשתמש בדפדפן אחר זה גם סוג של פתרון. -
@צדיק-תמים כתב בבעיה | אפליקציית דואר במק:
ואכן גם אצלי icloud.com עובד מצויין בספארי, אני לא יודע למה אצלך לא.
לא ענית אולי זה בגלל שרת וכדו׳. כי הספארי לדעתי יותר נוח מכרום הוא טוען הרבה יותר מהר וגם יותר חסכוני.
-
@chv כתב בבעיה | אפליקציית דואר במק:
@gogo תוכל לכתוב מה היה הפיתרון? (אני חושב שאני מכיר את הבעיה שהיתה אצלך, ואולי כדאי לכתוב כאן בשביל עוד אנשים)
על הבעיה שהייתה לי ב״דואר״ אגב עליתי על פתרון נוסף בלי לשים לב. חיברתי את האימייל של ג׳ימל שלי לאפליקציה ואז ההודעה השתנתה ל״אין אפשרות להתחבר לשרת של iCloud אם אתה רוצה לנסות שרת אחר״ ואז בחרתי את השרת של גוגל ואז זה שלח לי.
-
@gogo כתב בבעיה | אפליקציית דואר במק:
לצערי לא הבנתי
עכשיו אני, @צדיק-תמים ואתה חווים את אותן תחושות!