בעיה | אפליקציית דואר במק
-
-
-
-
@gogo כתב בבעיה | אפליקציית דואר במק:
הם עדיין לא סידרו לי את iCloud וגם Apple ID שלא נפתח לי בספארי [בכרום זה כן נפתח] אולי אתה יודע מה אפשרל עשות
לא יודע, iCloud נפתח בספארי בצורה תקינה אצלי. בנוגע ל-Apple ID האתר לא נפתח טוב - חלק מהמשאבים נמצאים כנראה תחת כתובות חסומות או שמוגנות ב-certificate pinning (מצד אפל, לא פתיר מצד נטפרי).
מה שאני משער שהיתה הבעיה אצלך באפליקציית הדואר, זה (כמו שאני מכיר מניסיוני) שאף על פי שמותקנת אצלך תעודת האבטחה של נטפרי בצורה הנכונה, עדיין זה עושה את השגיאה,
הסיבה יכולה להיות בגלל שמוגדר לך כתובת אימייל לא נכונה בהגדרות החשבון של iCloud באפליקציית המייל.
בהודעה שצילמת אפשר לראות שהשגיאה היא בגישה לשרתי ה-SMTP של iCloud mail (לפי הכתובת של השרת), וזה היה קורה לי המון, מתישהו גיליתי שלא היתה מוגדרת כתובת האימייל הנכונה בהגדרות החשבון.
אני מצרף צילומסך מההגדרות (אצלי זה באנגלית):
איפה שהחץ, היתה מוגדרת כתובת מייל לא נכונה, (הכתובת של ה-Apple ID במקום הכתובת של ה-iCloud mail), מה שגרם לשגיאה הזאת לקפוץ כל פעם.
אחרי ששיניתי את זה ועדכנתי את רשימת הכתובות זה הסתדר.אז אם זה המקרה שלך, טוב לדעת שעזרתי לעוד מישהו..
-
@gogo כן זה נראה טוב וכנראה באמת אצלך השגיאה לא היתה מה שתיארתי
@chv לא היה לך בכלל בעיה ב iCloud ו Apple ID? יש לך נטפרי? על אף שאיני בטוח שזה בגלל נטפרי.
כתבתי, ב-iCloud לא, ב-Apple ID האתר לא נפתח כראוי בספארי. כן, אני על נטפרי. וזה בגלל נטפרי (שוב: 'בגלל' נטפרי לא חייב להיות משהו שפתיר מצידם. אם יש certificate pinning של אפל על משאב מסוים, אין להם אפשרות לסנן אותו).
-
@chv
@chv כתב בבעיה | אפליקציית דואר במק:לא, ואין לך מה לחכות לפיתרון מצידם, כמו שהסברתי.
לא הבנת, אצלי לא נפתח לי בכלל אין בכלל עמוד שנפתח ואילו באתר שלהם [בויקי] כתוב ששניהם צריכים לעבוד [וכמו שציינתי בכרום זה עובד שניהם]
הבנתי מצוין,
וציינתי שבנטפרי בספארי, iCloud.com עובד חלק לחלוטין (ללא קשר לאיך שזה אצלך, ואם זה לא עובד אצלך זו לא בעיה של נטפרי כלל), מאידך appleid.apple.com עובד בנטפרי בספארי בצורה חלקית בלבד, כאשר חלק מהמשאבים שהאתר צורך חסומים (מצד נטפרי או מצד אפל - זה משולב) לכן העיצוב שבור, אבל הלוגיקה ברובה עובדת (אז אם זה לא נפתח אצלך בכלל זה שוב, לא בעיה בנטפרי או משהו, כי לאחרים זה נפתח).
חלק מהאתרים של אפל שעוברים בהם דרך אותנטיקציה ל-Apple ID עושים זאת דרך idmsa.apple.com (שעובד חלק בנטפרי בספארי) ולא דרך appleid.apple.com.
האתר הראשי Apple.com לא עובד בנטפרי בספארי, וזה בגלל certificate pinning. אבל הסאבדומיינים האחרים עובדים, כמו שכתבתי (לדוגמא developer.apple.com על כל צאצאיו, אין עליו certificate pinning).תצלם ותציג כאן איך נראה הדף שלא נפתח.
-
-
@gogo סיפור מוזר.
יש לי אותו מחשב בדיוק כמוך (אם כי לי יש 24GB ראם..), אותה גרסה של מערכת ההפעלה וכו'.
אצלי iCloud.com עובד בצורה חלקה כולל לוגין וכל השירותים בפנים.
ו-Apple.com לא עובד אבל עושה שגיאה אחרת (שצילמתי למעלה) כלומר עיצוב טיפה שונה. וזה לא הולך להיפתר.
כמובן כל מה שאמרתי הוא ברשת נטפרי ובדפדפן ספארי.איזה קיצור דרך יש לעבור בין כרטיסיה לכרטיסה בלי העכבר
קונטרול טאב כמו כל דפדפן.
-
@chv כתב בבעיה | אפליקציית דואר במק:
יש לי אותו מחשב בדיוק כמוך (אם כי לי יש 24GB ראם..), אותה גרסה של מערכת ההפעלה וכו'.
מעודכן? כי נראה לי שהיה עדכון.
רגע, מה הוא כותב לך שם בשגיאה באנגלית?
אולי אצלי זה כן בעיה של נטפרי כמו בדואר? אגב הם לא שללו זאת בפנייתי אליהם?