בקשת מידע | סים דאטה בגולן טלקום למולטימדיה, כמה עולה?
-
הבנתי שלוקחים על זה בחברות 20 ש''ח בחודש, אבל זה לא משתלם בעליל אם זה כך גם אצליהם, יש לי סים רגיל שאצליהם כבר כמה שנים, עלה לי 20 ש''ח לחודש ל200 ג'יגה, רק פעם אחת העלו ל24.90, אם סים דאטה עולה ככה ברור שכבר עדיף סים רגיל
-
@Ykingsmart נכון, מה שנקרא "סים דאטה" בתשלום חודשי לא משתלם בדרך כלל, אם כי ב019 יש סים דאטה 2 ג'יגה ב12 ש"ח
מה שמשתלם למולטימדיה זה סים דאטה נטען, כלומר שקונים סים שטעון בX ג'יגה בX ש"ח שתקף לשנה/2/3, ומשתמשים עד שנגמר או שעובר התוקף, ואז זורקים ומזמינים חדש
ככל שמשתמשים פחות וקונים סים יותר גדול, כל ג'יגה יוצא יותר משתלם.
דוגמה (מסתמא יש יותר משתלמים) -
@Ykingsmart כתב בבקשת מידע | סים דאטה בגולן טלקום למולטימדיה, כמה עולה?:
הבנתי שלוקחים על זה בחברות 20 ש''ח בחודש, אבל זה לא משתלם בעליל אם זה כך גם אצליהם, יש לי סים רגיל שאצליהם כבר כמה שנים, עלה לי 20 ש''ח לחודש ל200 ג'יגה, רק פעם אחת העלו ל24.90, אם סים דאטה עולה ככה ברור שכבר עדיף סים רגיל
אחד הדברים התמוהים ביותר שיש בתחום הסלולאר זה הנושא הזה. סים דאטה.
למה צריך אותו? הוא עולה בערך פי עשר מסים רגיל.. איזה שימוש יש בדאטה שאין ברגיל, שהוא מוצר נצרך וקיים? מעולם לא זכיתי להבין. -
@אנדרואיד כתב בבקשת מידע | סים דאטה בגולן טלקום למולטימדיה, כמה עולה?:
@Ykingsmart כתב בבקשת מידע | סים דאטה בגולן טלקום למולטימדיה, כמה עולה?:
אחד הדברים התמוהים ביותר שיש בתחום הסלולאר זה הנושא הזה. סים דאטה.
למה צריך אותו? הוא עולה בערך פי עשר מסים רגיל.. איזה שימוש יש בדאטה שאין ברגיל, שהוא מוצר נצרך וקיים? מעולם לא זכיתי להבין.זה מיועד למי שרוצה לקנות סים לרכב בלי תשלום חודשי אלא תשלום אחד לכמה שנים, אבל בתכלס׳ אתה צודק ב-1000% זה סתם עולה פי 10 ולא שווה את זה
אולי בשביל משתמשי נטפרי