להורדה | תוכנה לתמלול הקלטות/סרטונים בעברית! לטקסט בחינם על המחשב באופליין
-
ובא לציון גואל...
זה הפתרון:
https://github.com/Purfview/whisper-standalone-win#:~:text=תוכניות יבחרו באופן אוטומטי לעבוד על GPU אם CUDA מזוהה.
צריך להוריד את ערכת הכלים של אנבידיה המתקרית CUDA, שימו לב שהיא שוקלת לבד איזה 3 ג'יגה...
לא ברור לי אם זה יועיל גם לכרטיס גרפי רגיל או רק לכרטיס שלהם.
כמו"כ לא ברור לי [כלור, די ברור לי שלא...] אם כל גירסת CUDA מתאימה לכל מעבד, או דווקא גרסאות ספציפיות למעבדים ספציפיים. -
@מישהו12 כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
אז...
בשביל הפשטות.
תודה ל @A0533057932 על הקבצים, ול @י-פל על האחסון.
להוריד את הקובץ הזה
https://drive.go***************************ogle.com/file/d/1pCmXKJJGFYbZwFA8ThJtduHLytba9NXT/view?ts=65a636ca
לחלץ.
לאחר מכן, תלחצו על קובץ קיצור הדרך קליק ימני - מאפיינים:
רואים איפה שכתוב "יעד"?
תשנו לנתיב אצלכם (אצלי זהC:\Users\Ashi\Downloads\whisper-faster\whisper-faster.exe --language=Hebrew --model=large-v2 --output_format=txt --output_dir=source
)
בלי נדר בהמשך אכתוב סקריפט (לא יעזור למי שאין לו גישה לשורת הפקודה) שיתן לזה ממשק "גרפי" מינימלי.
אבל לא יודע מתי בדיוק, נא לא לחפור תהנו.לשימוש - פשוט גוררים את קובץ האודיו על קיצור הדרך.
נ.ב - לאנשים ללא כרטיס מסך (GPU).או להניח את הקיצור דרך בתיקיה של התוכנה
ואז שינוי היעד מיותר -
@A0533057932 אבל זה קיצור דרך אחר ממה שאתה העלת.
-
@A0533057932
תודה ענקית!!
הארכיון שהעלית אתמול פשוט עובד!!
כל קובץ שמע שאני גורר מעל הקיצור דרך [הקיצור דרך המקורי שהעלית בהתחלה, מה שבתוך הארכיון] מיד מומר לטקסט,
וגם נשמר כקובץ כתבן באותה תיקייה,נ"ב: יש אפשרות שישמר בשורות נפרדות כמו בשורת הפקודה לפי שניות?
כי לא הצלחתי להעתיק בעצמי את התוצאה משורת הפקודה [יש דרך בכלל להעתיק משורת הפקודה כמו שמעתיקים מקובץ רגיל?].אגב אני ניסיתי במחשב חלש [4 גיגה RAM] ולקח 4 שעות לקובץ של 25 דקות......
[למרות שכיביתי אנטי וירוס, ואף עשיתי עדיפות זמן אמת במנהל המשימות לכל התהליכים האלה...]
אז כדאי להשתמש במחשב חזק יותר..... -
מצאתי קובץ שפותר את השגיאה (Error code 126)
לא עזר
עריכה:
@י-פל כתבובא לציון גואל...
זה הפתרון:תוכל לעזור לי להבין מה צריך להוריד שם.. ניסיתי עם תרגום גוגל.. אבל קטונתי מלהבין מה להוריד / להפעיל?
-
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
מצאתי קובץ שפותר את השגיאה (Error code 126)
לא עזר
לי זה רק ביטל את השגיאה הזאת, ואחרי שהוספתי את הקובץ הופיע לי רק השגיאה שהיתה לאחרים, (זה היה ב-v2)
-
@אלף-שין כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
וגם נשמר כקובץ כתבן באותה תיקייה,
כוונתך בתיקיה המקורית של קובץ השמע
נכון?נ.ב. הוא לא נשמר בשורות נפרדות?
-
-
-
נכון, זה נשמר בתיקייה של הקובץ שמע!
לגבי שורות נפרדות, בקובץ שמע קטן של דקה יצא באותו שורה, בקובץ גדול יצא מחולק אבל לא חיכיתי עד שלב ייצוא קובץ טקסט, רק בשורת הפקודה ראיתי כשמתחיל לתמלל - איך שזה מחולק יפה וממוספר.
ושוב, תודה על כל העזרה המועילה לכולם פה![באמת מסקרן אותי, למה הספרייה שהעלית שוקלת פחות ממה שכתוב במדריך,
והאם זה עצמו הסיבה שבמה שאין תקלות במה שאתה העלית, כי זה גירסה שמתאימה יותר לתוכנה הזאת?]@כבוד-הרב זה עובד לך?
אם רק - הספריה ש@A0533057932 העלה עובדת טוב, אז אולי כדאי לעדכן במדריך שלך בתחילת הפוסט?@yosef368 כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
@אלף-שין מה זה רגיל? אני על ווינדוס 11
אולי לווינדוס 11 צריך קובץ הפעלה אחר? תשאל את @כבוד-הרב .
-
@A0533057932 כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
או להניח את הקיצור דרך בתיקיה של התוכנה
איזה קיצור דרך עדיף? [כי העלית 2].
-
@מישהו12 לא הבנתי מה ההבדל ביו מה שנתת כאן למה שנתן@A0533057932 ?
ב. המדריך שלך, עשיתי אתו
מציג לי שגיאה כזו,Error: File not found \ Invalid path -> a.mp3 Press any key to continue . . .
כלומר לא אמרת איפה לשים את הקבצים.
אני השתמשתי עם מה שהורדתי מ@A0533057932
אולי זה הבעיה. -
@זאב-לבן כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
כלומר לא אמרת איפה לשים את הקבצים.
לא הבנתי באיזה שורה הכנסת a.mp3?
@זאב-לבן כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
@מישהו12 לא הבנתי מה ההבדל ביו מה שנתת כאן למה שנתן@A0533057932 ?
לא הבנתי מה לא הבנת.
-
@אלף-שין כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
נכון, זה נשמר בתיקייה של הקובץ שמע!
לגבי שורות נפרדות, האמת, לא בדקתי לגמרי, כי אני בדקתי רק על קובץ שמע של דקה וחצי [לקח למחשב הזה רבע שעה לפחות... והכל יצא בכתבן בשורה אחת רחבה מאד מאד, מאידך - כשרציתי לבדוק על קובץ ארוך יותר [של 25 דקות] - בשורת הפקודה באמת כל שורה היתה בנפרד עם ציון שניות, אבל לא בדקתי איך נראה הקובץ שהוא יוצר כשהוא גומר להמיר, כי זה היה לוקח כמה שעות במחשב החלש הזה....]
בכל אופן אשמח שמישהוא יבדוק אם אפשר בקלות לעשות קובץ שכל שורה לבד/להעתיק משורת הפקודה?מכל הבליל הזה לא הבנתי מה אתה רוצה
- יוצא קובץ מחולק לשורות.
- אפשר להעתיק משורת הפקודה ע"י בחירה בלחצן ימני ואח"כ שמאלי
-
לחצתי 1 ושוב 1
אז לא הבנת מה הסקריפט עושה...
האופציה הזו משתמשת לפי הגדרות שהוגדרו מראש - בין השאר שהקובץ לתמלול הוא קובץ בשם a.mp3 בתוך התיקיה.
אני ממליץ להשתמש בmanual.@זאב-לבן כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
מה ההבדל בין הקובץ שאתה מבקש להוריד לבין הקובץ ש@A0533057932 הביא כאן למעלה ועובד לי מצויין?
אין הבדל
-
אולי לווינדוס 11 צריך קובץ הפעלה אחר?
אצלי עובד מה שהרב @A0533057932 העלה על ווינדוס 11.