להורדה | תוכנה לתמלול הקלטות/סרטונים בעברית! לטקסט בחינם על המחשב באופליין
-
@דוד-משה-1 כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
במהדרינט יש תוכנת חסימה חדשה שפתוח שורת הפקודה לדברים מסויימים
אבל זה לא עובד לי,
למישהוא זה עבד בחדר מחשבים עם חותם וסייפר? -
@צדיק-וטוב-לו-0 אגב, כשהמודול מנסה להוריד לבד - הוא טוען שאחת מהכתובות חסומה בנטפרי:
Model not found at: E:\TAT\_models\faster-whisper-large-v2 Attempting to download: config.json: 100%|█████████████████████████████████████████████████████████████████| 2.80k/2.80k [00:00<00:00, 253kB/s] tokenizer.json: 100%|██████████████████████████████████████████████████████████████| 2.20M/2.20M [00:04<00:00, 475kB/s] model.bin: 100%|█████████████████████████████████████████████████████████████████| 3.09G/3.09G [1:28:24<00:00, 582kB/s] An error occured while synchronizing the model Systran/faster-whisper-large-v2 from the Hugging Face Hub: 418 Client Error: Blocked by NetFree for url: https://huggingface.co/Systran/faster-whisper-large-v2/resolve/f0fe81560cb8b68660e564f55dd99207059c092e/vocabulary.txt (Request ID: Root=1-65a5138e-36328ce61ffc253b21af336f;f10cf9ba-6453-49a3-a2c7-c6e15ca75ebb) Trying to load the model directly from the local cache, if it exists. Standalone Faster-Whisper r167.4 running on: CUDA Traceback (most recent call last): File "D:\whisper-fast\__main__.py", line 1104, in <module> File "D:\whisper-fast\__main__.py", line 972, in cli File "faster_whisper\transcribe.py", line 136, in __init__ RuntimeError: Unable to open file 'model.bin' in model 'C:\Windows\System32\.cache\hub\models--Systran--faster-whisper-large-v2\snapshots\f0fe81560cb8b68660e564f55dd99207059c092e' [9892] Failed to execute script '__main__' due to unhandled exception! Press any key to continue . . .
-
@צדיק-וטוב-לו-0
נכון,
באמת אחת מהכתובות חסומות בנטפרי,
הוא ממש צודק....נ"ב: עובדים על זה מולם לנסות לשנות את התיוג.
-
@צדיק-וטוב-לו-0
תבדוק ידנית האם הקובץ של ה3 גיגה ירד לך?
אם לא - זה הסיפור! -
@יצחק-קוזניץ כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
@כבוד-הרב ראשית יישר כח על הקבצים ותודה רבה על ההסבר.
ביצעתי במדוייק מה שכבודו כתב, אך לא קורה כלום בפועל.
רק מקבל הודעה:> '""D:\קבצי' is not recognized as an internal or external command, > operable program or batch file. > Press any key to continue . . .
מה עושים?
מכניסים את הנתיב ומוחקים את הגרשיים.
כמו שציינתי לעיל שהסרת הגרשיים לא עזר...
ומתקבל השגיאה הזאת:Could not load library cudnn_ops_infer64_8.dll. Error code 126 Please make sure cudnn_ops_infer64_8.dll is in your library path! Press any key to continue . . .
אוקי! מבדיקה שלי כעת על מחשב אחר התוכנה עובדת להפליא!!
מה שמתברר שיש מחשבים שככל הנראה צריך להוסיף להם איזה תוסף / רכיב / דרייבר או איך שלא תקרא לזה.ההסבר לכך הוא:
ההבדל בין 2 המחשבים שבדקתי, שבמחשב X אין "כרטיס מסך" ובמחשב הזה, זה עובד מצוין.
ובמחשב Y שם יש כרטיס מסך של NVIDIA, ובמחשב הזה, זה נתקל בשגיאה, כנ"ל."לפי עניות דעתי בעניין" נראה, שברגע שיש כרטיס מסך הוא מנסה להריץ את התוכנה על ה-GPU ולא על ה-CPU.
(מעבד הכרטיס מסך ולא המעבד הרגיל במחשב)..
וככל הנראה בכדי שיעבוד עם ה-GPU נצרך קובץ ???...נשמח שהמומחים כאן ינסו ללבן ביחד את הנושא ולבדוק מה צריך.
ואולי זה יפתור את הבעיות של חלק מהמשתמשים כאן. -
@כבוד-הרב כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
וכן לפתור בו את הבעיה שהוא לא מציג תווים בעברית (פעם ידעתי איך פותרים את זה אני לא מצליח להיזכר איך)
תתקין מחנות מייקרוסופט את אפליקציית Terminal (מה שמובנה מווינדוס 11)
-
@תודה-לבורא-עולם
לי גם יש כרטיס מסך NVIDIA ומופיע לי כל הזמן השגיאה הבאה...Starting transcription on: E:\video.mp4 st: 1 edit list: 1 Missing key frame while searching for timestamp: 0 st: 1 edit list 1 Cannot find an index entry before timestamp: 0. Could not load library cudnn_ops_infer64_8.dll. Error code 126 Please make sure cudnn_ops_infer64_8.dll is in your library path! Press any key to continue . . .
-
למעשה מצאתי דרך הרבה יותר פשוטה
א': יוצרים קיצור דרך לתוכנה
ב': פותחים "מאפיינים" וב"יעד" מכניסים אחרי הנתיב של התוכנה רווח ואז את הטקסט הבא:--language=Hebrew --model=large-v2 --output_format=txt --output_dir=source
למשל אצלי שהתוכנה נמצאת בנתיב
C:\Users\05832\Desktop\bbb
קיצור הדרך נראה כך:
C:\Users\05832\Desktop\bbb\whisper-faster.exe --language=Hebrew --model=large-v2 --output_format=txt --output_dir=source
אחר כך פשוט גוררים קובץ שמע מעל הקיצור דרך והכל ירוץ משם מאליו
-
@כבוד-הרב כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
גם לי פתאום זה ניהיה ואין לי הסבר לזה
זה עבד לי מעולה ופתאום הפסיק אני לא מבין את ההיגיון שיכול להיות בזה
אני בדקתי את זה בהמון מחשבים ובכולם יש את אותה בעיהאיך זה יכול ליהיות הרי זה אופליין?
אולי החלפת איזה קובץ