בקשת מידע | שיאויי חצי טאצ' בארה''ב
-
@ישראל-קרביצקי
עובד (בד"כ)אני לא אוהב לקחת אחריות על לקוחות שלוקחים ממני רק סים ומשתמשים עם המכשיר שלהם לפני שאני בודק IMEI
שלח לי IMEI ואבדוק לך -
@Technologist כתב בבקשת מידע | שיאויי חצי טאצ' בארה''ב:
שלח לי IMEI ואבדוק לך
מה הקשר, אולי יש גם קשר לזה, אבל זה לא הבדיקה... imei ניתן לשנות.
יש בעיה בעניין של התדרים השונים בארץ ובארה"ב -
@תודה-לבורא-עולם
מבחינת התדרים בארה"ב כל סוגי השיאמי מתאימים, השאלה היא לגבי הרשתות הספיציפיות שאותם ניתן לבדוק ע"י IMEI -
בחודש תשרי הזה היה לי שיאומי חצי טאצ' ב770 עם גירסה של כושר פליי וסים של T מובייל ועבד רק בחוץ ולא בביסמנטים וכו'
אם אתה רוצה רק אינטרנט (וואצפ לארץ, ואז גוגל וויס בתוך ארה''ב) אז אתה יכול לקנות מאמאזון ראוטר שמכניסים לתוכו סים עם אינטרנט ואז הוא מתרגם את האינטרנט שבסים לוויפי ואז זה עובד גם בתוך הבייסמנטים (אבל זה ללכת כל היום עם הראוטר). -
@ישראל-קרביצקי כתב בבקשת מידע | שיאויי חצי טאצ' בארה''ב:
למישהו יש מידע על שיאומיqin f21 pro שעובד בתחומי ארצות הברית?
הגרסאות שיש בארץ הרבה מהם לא עובדות בארה''ב ואני מנסה למצוא קישור באלי אקספרס או לחילופין מישהו שיודע איך לסדר שזה גם יעבוד גם בארה''ב.
ישר כח למסייעים ולמנסים לסייע...אז ככה לפי הנסיון שלי
TOMBILE יעבוד אם הIMEI יהיה כמו שהטלפון שלך היגיע (המקורי מסין) או משהו שעובד באמריקהבכל מקרה הקליטה שלו לא משהו בארצה"ב הייתי ממליץ לך לשכור/לקנות טלון אם סים.....
-
@יחיאל-האלוף כתב בבקשת מידע | שיאויי חצי טאצ' בארה''ב:
בחודש תשרי הזה היה לי שיאומי חצי טאצ' ב770 עם גירסה של כושר פליי וסים של T מובייל ועבד רק בחוץ ולא בביסמנטים וכו'
ראוטר שמכניסים לתוכו סים עם אינטרנט ואז הוא מתרגם את האינטרנט שבסים לוויפי..שמו בישראל: נקודה חמה.
הדבר קיים גם בחלק מן הנטסטיקים.
ומסתבר שהתכוונת לנטסטיק הוטספוט, ולא לראוטר הדורש חיבור קווי.
-
אני יעשה מעט סדר שיהיה ברור למה כוונתי:
שיאומי חצי טאצ' יש כאלךו שעובדים ויש כאלו שלא.
בקשתי הייתה כה פשוטה "להשיג שיאומי חצי טאצ' שיעבוד בתחומי ארה"ב" ולכן-- אם יש למישהו קישור לפלאפון שיאומי חצי טאצ' שבוודאות ללא ספק עובד אשמח שישלח.
- או לחילופין אם מישהו יודע איך לסדר פלאפון שלא אמור לעבוד שם שאכן יוכל לעבוד שם כראוי אשמח שישתף.
נ.ב.
השאלות והתשובות כאן לא הגבתי להם בכדי לא להספים כי הם נסובו מחוץ לבקשתי עמכם הסליחה...
כעת באם מישהו מחברי הפורום היקר יודע על אחד משתי דברים אלו אשמח שיענה -
@Technologist
ידוע לך בוודאות על הIMEI שעובד בארה"ב יחד עם SIM אמריקאי ללא שיבושים? -
@FSHLOMO כתב בבקשת מידע | שיאויי חצי טאצ' בארה''ב:
הגרסאות שיש בארץ הרבה מהם לא עובדות בארה''ב ואני מנסה למצוא קישור באלי אקספרס או לחילופין מישהו שיודע איך לסדר שזה גם יעבוד גם בארה''ב.
TOMBILE יעבוד אם הIMEI יהיה כמו שהטלפון שלך היגיע (המקורי מסין) או משהו שעובד באמריקהבכל מקרה הקליטה שלו לא משהו בארצה"ב הייתי ממליץ לך לשכור/לקנות טלון אם סים.....
אשמח להבין למה בדיוק כוונתך באמרך זאת
(פשוט לא הבנתי את דבריך) -
@FSHLOMO כתב בבקשת מידע | שיאויי חצי טאצ' בארה''ב:
אשמח להבין למה בדיוק כוונתך באמרך זאת
(פשוט לא הבנתי את דבריך)איזה מילה לא מובן?
-
-
-
@ישראל-קרביצקי
מצאת פיתרון אני מחפש גם לחו"ל. -
@חיים-הרשקופ כתב בבקשת מידע | שיאויי חצי טאצ' בארה''ב:
דגם F30 מיוחד לתדר של ארה"ב
מעניין אם התדרים שכתוב כאן למטה, אכן של ארה"ב...
-
@חברים כתב בבקשת מידע | שיאויי חצי טאצ' בארה''ב:
@חיים-הרשקופ כתב בבקשת מידע | שיאויי חצי טאצ' בארה''ב:
דגם F30 מיוחד לתדר של ארה"ב
מעניין אם התדרים שכתוב כאן למטה, אכן של ארה"ב...
אני חייב לדעת מישהו יודע האם אין שום אפשרות שF21 חצי טאצ
עובד בארה"ב? -