בקשת מידע | אני רוצה לברר כמה יעלה לי ואיפה לבנות גרסא מותאמת לפלאפון JELLY 2E
-
@היהודי-פשוט
יש לי נסיון רב בהכשרה, אתה יכול לפנות אלי בטלפון 054-576-3415 -
@א-מ-ל כתב בבקשת מידע | אני רוצה לברר כמה יעלה לי ואיפה לבנות גרסא מותאמת לפלאפון JELLY 2E:
@היהודי-פשוט
יש לי נסיון רב בהכשרה, אתה יכול לפנות אלי בטלפון 054-576-3415@משה-144 כתב בשיתוף | חדש! Jelly 2E:
שימו לב שמסובך להכשיר אותו, יותר ממרבית ה mtk הרגילים, קחו בחשבון שאם אתם בונים על הכשרה עצמית חינמית עם רוט, כדאי לכם לחפש מכשיר אחר.
המכשיר מגיע נעול לשינויים, וזה סיפור מורכב לפתוח אותו,
מי שרוצה רק רוט בלי אפשרות למחוק ולשנות דברים בסיסטם יכול לעשות רוט לפי המדריך שלי ל mtk, לא לסמן כלום בהשרשת הבוט, ובצריבה לא להפליש vbmeta (אין להשתמש בכלי עזר לרוט שהכנתי, כיון שהוא מפליש vbmeta והמכשיר לא יידלק)
שימו לב כי הרוט הזה יעיל רק למודולים והרשאות רוט, ולא לשום שינוי בסיסטם,
ולא יעזור הרכבת super עם הרשאות rw כי אם תצרבו אותו המכשיר לא יידלק.
האפשרויות הם או רוט חינמי שיעיל רק למודולים בחינם.
או רוט מלא והסרת ההגנות ופתיחה של הסיסטם לשינויים בתשלום.
ייתכן שבעתיד זה ישתנה, אבל ככה זה נכון להיום. -
@zalmensmok כתב בבקשת מידע | אני רוצה לברר כמה יעלה לי ואיפה לבנות גרסא מותאמת לפלאפון JELLY 2E:
@היהודי-פשוט אם אתה קונה, עדיף לך לקנות את הג'לי 2 הרגיל או את הסטאר
מה לגבי קובוט ? מיני 2 או מיני 3?
מומלצים? -
@aharon77 כתב בבקשת מידע | אני רוצה לברר כמה יעלה לי ואיפה לבנות גרסא מותאמת לפלאפון JELLY 2E:
@יאנג-בוי כתב בבקשת מידע | אני רוצה לברר כמה יעלה לי ואיפה לבנות גרסא מותאמת לפלאפון JELLY 2E:
@aharon77 הם גדולים יותר, ולהבנתי המסך שלהם מאוד שביר.
מבחינת החומרה, מה עדיף?
מבחינת מעבד בסדר עולה מהפשוט לטוב יותר
Jelly 2e
Mini 2 pro
Jelly 2
Mini 3
Jelly star -
@משה-144 כתב בבקשת מידע | אני רוצה לברר כמה יעלה לי ואיפה לבנות גרסא מותאמת לפלאפון JELLY 2E:
@aharon77 כתב בבקשת מידע | אני רוצה לברר כמה יעלה לי ואיפה לבנות גרסא מותאמת לפלאפון JELLY 2E:
@יאנג-בוי כתב בבקשת מידע | אני רוצה לברר כמה יעלה לי ואיפה לבנות גרסא מותאמת לפלאפון JELLY 2E:
מבחינת החומרה, מה עדיף?
Jelly 2e
Mini 2 pro
Jelly 2
Mini 3
Jelly starמיני 3 ? זה השם שלו? מה הטווח מחירים? ואיפה אפשר לעשות לו גרסה?
-
@משה-144 כתב בבקשת מידע | אני רוצה לברר כמה יעלה לי ואיפה לבנות גרסא מותאמת לפלאפון JELLY 2E:
מבחינת החומרה, מה עדיף?
Jelly 2e
Mini 2 pro
Jelly 2
Mini 3
Jelly starמיני 3 ? זה השם שלו?
Cubot king kong mini 3
מה הטווח מחירים?
תעשה חיפוש באלי אקספרס,
ואיפה אפשר לעשות לו גרסה?
לי יש עבורו גירסה,