מדריך | כל מה שחשוב לדעת לפני הרישום למערכת ההזדהות הלאומית my gov
-
כמו הרבה אנשים אני גם אכלתי סרטים עם הבירוקרטיה ברישום למיי גוב, במדריך הזה אני ישתף קצת מניסיוני הרב.
-
הזדהות באמצעות קורא כרטיסים לא יעבוד בשום צורה ! ולא משנה מאיזה סוג. יש תוכנה של קורא שמורידים מהקישור הזה ורק אז זה עובד חלק עם כל סוגי הקוראים, ושימו לב שצריך לדעת את הקוד שקיבלתם עם הת.ז. אם אתם לא זוכרים אותו תתקשרו למערכת ההזדהות הלאומית במספר 1266 והם יביאו לכם את הקוד. (הם עונים ממש מהר).
-
אין שום בעיה בטלפון כשר ! מערכת ההזדהות הלאומית מותאמת באופן מושלם לטלפונים כשרים והם שולחים קוד בהקראה קולית שמגיע ממספר חסוי.
-
ישנם הרבה פעמים שלא מצליחים להרשם למערכת מכיוון שהתעודת זהות לא הופעלה, דבר שקורה לרובינו הבעיה שהפעם הראשונה שאנחנו שמים לב לזה זה מתי שאנחנו רוצים להרשם למיי גוב או לפתוח חשבון בנק.
הפתרון הרשמי לבעיה הזאת הוא לפנות ללשכת האוכלוסין וההגירה,הבעיה שבטלפון לוקח להם שעה לענות ואחרי זה הם עוד צריכים SMS, אפשר גם להגיע באופן פורמלי ללשכה ללא קביעת תור. אבל הפתרון המושלם הוא להתקשר למענה הממשלתי (1299) והם יפעילו את התעודה במהירות. -
יש את הבעיה שצריך לענות על שתי שאלות אימות ולהרבה אנשים אין תשובה רלוונטית, אז לדבר הזה עדיין לא נמצא פתרון חוץ מלפתוח חשבון בנק ולהוציא אשראי, אז אולי תנצלו את ההזדמנות הזאת... ותעבירו לי קצת .
שימו לב שהמספר שמעודכן בקופ"ח הוא אותו מספר שאתם רושמים בפרטים האישיים, וגם שזה מספר שזמין לכם מכיוון שכל פעם שאתם נכנסים לאזור האישי הוא שולח קוד אימות למספר הזה.
ועוד נקודה א"א לפתוח שני חשבונות ממשלתיים על אותו כתובת מייל !מקווה שעזרתי, ואם יש עוד שאלות אשמח לעזור .
נהניתם? עזר לכם ? תעשו -
-